Про мародерство...

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем denmlab, 1 чер 2022.

1. Genya

Genya Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.286
    Адреса:
    București
    Роботодавці наче зговорилися, зп урізали в декілька разів майже всі.
    Треба бути останньою падлюкою, щоби дорікати літнім людям, що вони не можуть заробити, та повчати їх завченими фразами про зміну думок, позитивне мислення тощо, в той час коли навіть на гуманітарці для пенсіонерів хтось "заробляє". "у нас ріночниє антошенія", ага.
    А мародерство буває різним. Буває навіть нематеріальне мародерство.

IMG_20220411_192039_240.jpg IMG_20220411_111809_090.jpg IMG-6a2a0fdbbe8173ea431d2828109d11dc-V.jpg

WestZest, Walter Vogel та denmlab подобається це.
    1. Штани військові KA 03 Bundesheer (ЗС Австрії) Штани з комплекту KA 03 Osterreich Bundesheer – компле...
      580 грн.
    2. 1 грн.
    3. Штани військові KA 03 Bundesheer (ЗС Австрії) Штани з комплекту KA 03 Osterreich Bundesheer – компле...
      620 грн.
    4. Жакет жіночий. Тіроль,Австрія .розмір L . матеріал 100% Шерсть . гудзики із рога лося( 5 шт.) б/в.є...
      350 грн.
    5. Польовий кітель австрійської армії Дуже вдалий, ставший уже класичним крій моделі. Кітель середньої...
      280 грн.
  2. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Мій вибір - остання позиція в бюлетені. Можливо з часом вона зміниться.

Учень подобається це.
  3. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    да ну серьезно? я сейчас не о кредитах. у нас их брать нельзя в принципе. а о том ,что всех добровольно принудительно навязывают тот или иной банк при перечислении зарплаты или пенсии.
    а еще у нас война . не,не слышали?
    тавтология с философией.
    вы вероятно чиновник . или уже давно выехали за границу.
    а как оказывается все просто :D капитан Очевидность.

WestZest та denmlab подобається це.
  4. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Знову зрада?
    Це той момент коли з ранку прокидаєшся від обстрілу. Ну як з ранку, до тепер обстріл був годину тому. Півлітра іржавої води в банці.
    І сам собі думаєш чи випити її, чи вмитися? Потім дивишся на обшарпані стіни і думаєш, як би класно було сходити в магазин, або на Нову Пошту... Чи бляха на роботу.. хай навіть ЗП не платять, але на роботу... І в цей момент летить літак росейський. Ховаєшся наче щур. Бо....
    Переможемо, здолаємо, відбудуємо. Слава Україні!

Останнє редагування: 2 чер 2022
    WestZest, vostok917 та Ph@ntom подобається це.
  5. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    и как всегда пальма первенства наш любимый обожаемый примат банк, который умудряется списывать деньги с карт у переселенцев из Мариуполя.
    не ,ну понятно ..условия договора военные действия каг бэ не считаются.
    в общем работает старое правило :кому война,а а кому мать родна.

зашел на оптовый склад .сытые ржущие рожи. шото там пытались иронизировать а я просто задал вопрос невинный.
    а потом когда им самим пришлось обратится в поликлинику: забалели . поганяли с легонца по кабинетам попустило сразу.
    гонора нету..теперь чуть ли не поклоны земные..противно

время тяжелое ,лучше всем оставаться людьми а стать ....успеют всегда.
    мало нам коллаборантов и перебежчиков так еще и в тылу разное ...непотребство.
    а главное в такое время деньги добытые вот так выходят боком. закон жизни и ничё личного.))))

denmlab подобається це.
  6. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Это ваши личные проблемы, что вы не умеете отстаивать свою взрослую точку и не поддаваться на добровольно-принудительные условия своих работадателей. Я почему-то с подобным не сталкиваюсь, хотя работы менял уже и не раз.
    А война отменяет рыночные отношения или что? А ну просвятите, раз вы очень эрудирован в этом вопросе.
    Я вероятно не чиновник и нахожусь всё тут же в Украине. Любой модератор глядя на мой айпи это сможет подтвердить.
    Большинство просто привыкли, что во всём у них виноваты все, а не они сами.
    Там навязали, там заставили, там обделили, там обворовали. Так проблема в них всех или в вас, что вас можно обоворовать, обдурить, навязать вам, заставить вас и т.д.?

Ph@ntom та APO подобається це.
  7. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Умови для всих + - однакові, якщо не їсти якісні іспанські хамони. Зараз, вже, мабуть, не час для "лічних проблем". Проблеми у всіх однакові. Одна велика ззовні, й купа малих всередині. Й вирішувати їх треба всим...

WestZest подобається це.
  8. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    или вот к примеру . все привыкли сообщать личные данные . а оно не все так просто .
    По данным следствия, 41-летняя жительница города Никополь организовала группу лиц, которая выманивала личные данные граждан под предлогом их трудоустройства на несуществующие вакансии.

Получив желаемое, а также банковские и сим-карты, злоумышленники от имени их владельцев оформляли кредиты в финансовых учреждениях.
    Была установлена причастность группировки к 48 эпизодам преступной деятельности на общую сумму 2,4 млн грн.
    В декабре 2021 года всех участников разоблачили и задержали. Им грозит срок до 12 лет лишения свободы с конфискацией имущества.

9. APO

APO Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    353
    Адреса:
    Миколаїв
    це як ті що все життя не мали бо не вчились, не розвивались, не росли як спеціалісти, а потім прийшов Порошенко і їх обікрав. власноруч. тому такий багатий. а отой люмпен з цьцькою пива під пахвою у черзі в маркеті бідний. але він точно знає хто в тому винуватий. ага

rathenau, trainee, Николаша та ще 1-му подобається це.
  10. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    В деяких містах державці вже заклали договори на ритуальні послуги та пробюджетували на перед на мільйони гривень. Й левова частина цих коштів буде відмита на нові побрякухи для коханок. Так що не треба тут писати про зраду.

11. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Вам би в програму до скабеєвої. І там кричати Зрада! Ви де мешкаєте, сердешний??

curbis, spomb та Ph@ntom подобається це.
  12. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Незгадуйте цю хвамілію в темі. Воно Вам не потрібно, повірте.

13. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Мені потрібно знати звідки ви так скиглите? Я вже нікому не вірю, окрім в перемогу України.

То звідки ви?

Ph@ntom подобається це.
  14. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Не звідки, а де. Це по перше. По друге - скиглять, це не доречне якесь слово. По трете, дякую Вам за те, що вірите у правильне. Вірте.

15. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Кожен має право бути 'де', а головне не забувати 'звідки'. Головне не скиглити, та не розганяти зраду. Дякую за 'вичерпну' відповідь на моє питання.

Archi, ШВАРЦ33 та Ph@ntom подобається це.
  16. Setsuna

Setsuna Stabsgefreiter

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    291
    Лоти
      на продажу:
    74
      продані:
    677
    Повідомлення:
    305
    Шановні, щось ви в срач банальний скочуєтесь. Як на мене все ясно: при військовому стані соціальні гарантії йдуть по жсо, зп за ними. Якась частина суспільства отримує неочікувані, але доходи. Бо працює правило не скільки коштує, а чи є воно взагалі. (Ситуація з пальним чи сіллю вам у приклад) Он сьогодні мені "без загіла" запропонували 52 р Мультікам за 3200. В той час як його вартість 70 уе максімум, але в штатах чи наш самошив. Звичайно ж купити за таку ціну в Україні зараз проблема і скажіть мені, якщо треба вы що будете доказу вати що це занадто? Та те що воно є вже є файно і це є ринкові відносини. І казати що це мародерство, це реально бути популістом з зелено-червоних лав.
    Підсумую: Товар на який є попит ціна буде підніматись доки його будуть купляти або наситицця ринок. Кредити та інші фінанси це такий самий товар, як і зменшення зп - якщо є надлишок робочої сили та зменшується обсяг ринку - зменшується і вартість труду. Все ізі.

17. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Укрпочта, гюнсел, деливери, автотранссервис, и еще куча которых я не знаю
    Про условия -+ одинаковые
    Банк - фин. установа, которая даёт вам деньги взаймы, забирая свой процент за пользование их деньгами. Или берёт у вас деньги под процент, чтоб ими пользоваться и выдавать кредиты за счет ваших депозитов. Вам надо, чтоб вам за "спасибо" фин. учреждение давали деньгами их пользоваться? Так это вам не в мир капитализма уж точно.
    Насчёт бензина...вы лучше б вообще не писали эту чушь...может вам и доллар по 2.5 грн сделать, как в начале 2000-ых было?
    Времена меняются, а сейчас так еще и тяжелые. Если вы находитесь далеко от боевых действий, это не значит еще, что проблемы войны не должны вас касаться...Дорогой бензин? Ходите пешком, пользуйтесь общественным транспортом, используйте велосипед в конце концов. Никто вас не заставляет крутить баранку, заправляя машину по 50 грн за литр. Это ваш выбор, снова же. Так чего тогда жалуетесь?

APO, Николаша, Витт та ще 1-му подобається це.
  18. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Звужений кругозір. Дивіться ширше...

vladss подобається це.
  19. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Или у вас? Я то на жизнь не жалуюсь, чувствую относительно себя свободно, принимаю обдуманно решения, уважаю свой выбор и адаптируюсь под изменения. А вы?
    P.S. А вы создаете темы, в которой жалуетесь какие все жадные, мародёры, обворовывают вас бедного и заставляют принимать заведомо фиговые условия. У кого тогда кругозор не широкий?)))
    P.S. Не знаю каким чудом меня занесло в тему, где люди собрались пожаловаться. На этом посту пожалуй откланяюсь. Так что можете и дальше жаловаться, вы обязательно найдёте себе подобных и вас обязательно пожалеют. Желаю вам мира.

Останнє редагування: 3 чер 2022
    Шулько, Николаша, Витт та 2 іншим подобається це.
  20. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.091
    Адреса:
    Украина
    Отвечу вам на русском,може нашу мову не розумієте...Боевые действия от меня 50-60км,иногда ближе...орки стоят на расстоянии 5-6км,мне почти 60,диагноз деформирующий артроз конечностей,предлагаете пешком ходить или на велик сесть...лично у меня в городе гюнсел,деливери,автолюкс,интайм давно сдохли...только нп...удачи и здоровья вам;)

21. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Ваші правнуки, купуючи хлібину, сплачуватимуть відсотки за ленд ліз, якщо не імігрують... Образно.. Тут ніхто не жаліється. Звичайно треба жити. Виживати... А Ваша позиція - моя хата з краю, я нічого не знаю.... Прошу вибачення за своє бачення.

vladss подобається це.
  22. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Я сочувствую тому, что вы оказались прям вблизи боевых действий и что вас подводит здоровье. Но в вашем случае действуют такие показатели, как здоровье, возраст, месторасположение. Я же пишу обобщенно. Да и в целом, отвечая на ваш пост, отвечал так же обобщенно. Ведь и вы, изначально, не указывали данных ваших возраста и т.д.

Ph@ntom подобається це.
  23. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Образно, уважаемый, если бы не ленд лиз, государство Украина врядли бы существовала тогда, когда возможно будут жить мои правнуки. Порой наши дети платят за наши ошибки, а порой платят за те возможности, которые мы использовали в прошлом, чтобы обеспечить их будущее.

Шулько, Николаша, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  24. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    НП 90% поштової логістики країни. ПриватБанк недалеко. Антимонопольний кумітет, як голова сусіднього села, вже проданий давно...

25. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Ок, я Вам продам кг цукру за 1000 гривень. Пишіть адресу куди вислати укрпоштою....