Про Карпати та инши мисця.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем руслан100, 21 тра 2013.

1. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    10.906
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Кинув тобі в лічку ссилку на свою сторінку, там подивишся на Карпати

руслан100 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Перехідник USB папа на Type-C мама Підходить як для кабелів айфона та Type-C Залізний Колір: білий К...
      30 грн.
    2. Без камери та батареї
      4900 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Новий контролер заряду сонячних батарей 30А
      300 грн.
    4. Продаю універсальний адаптер для підключення внутрішніх жорстких дисків (HDD/SSD) до комп'ютера...
      300 грн.
    5. (в наявності 5 шт.)
      Стан новий. Працюють від джерела живлення в діапазоні 3-6 вольт. Я використовую їх від павербанка, я...
      50 грн.
  3. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Вже з камрадом Русланом учора переписувались на цю тему. Напишу й тут. Я з Нікопольщини, де були 7 козацьких Січей. В кілометрі по прямій від мого будинку, була перша, Томаківська, у сучасному Нікополі була Микитинська, далі Чортомлицька та Базавлуцька. Село де я народився та дотепер живу називається Червоногригорівка, колись було Чернишеве, оскільки починалося з бурдюга козака Черниша, який почав зимувати неподалік від Січі, ще є сленгова назва села - Кундилі. Місця красиві, але колись були кращі, до побудови Каховського водосховища були плавні, та Великий Луг аж до Дніпра, місце було унікальне, крім безлічі річок та озер, колись водились тарпани (дикі коні). Зовсім скоро переїзжаю у Донецьк, буду милуватися його парками та фонтанами.