Треба знайти де зберігають ті архіви, в нас по цілому району збережено, з детальним описом що забрали і скільки дали. При нагоді викладу пару фото
Декомунизация говорите? Самое главное улицы по фень-шую переименовать?! Ну-ну!!! Переименовывайте дальше....... Катерина Серко 22 ч · Киев · Затримали рівнянина. Військового. Героя. Сказали: ти викрав людину. Приїхали на чорній тойоті (майже як чорний воронок, ага) зі Сватово - до Рівного. Забрали з лікарні, де він лежав після інсульту - і в СІЗО. "Людина", яку викрали - це Олег Куницький. Син Володимира Куницького. Того самого, який колись був головою Сватово. Який до початку війни був депутатом Луганської облради від КПУ, а після - балотувався від "Аграрної партії". Який має стільки грошей, що може купити те Сватово з усіма слідчими і прокурорами. І стільки впливу, щоб цього військового миттєво понизили в посаді з підполковника до рядового. Комуністи грьобані. За що рівнянин затримав сина Куницького? За те, що той спокійно їхав з Луганська зі зброєю, набоями і мапою, на якій були позначені позиції українських військових. За що рівнянина понизили у званні? За те, що він віз золотого й недоторканного синочка Куницького... в наручниках. "Перевищення службових обов'язків". Він доставив того малого комуніста в штаб контррозвідки і забув про нього. Кажуть, комуніст після того зник. А Сергій Стрілець пройшов Іловайський котел. Виходив звідти з частиною своїх, потім їздив на своїй машині через сепарські блокпости і витягував тих, хто вийшов з оточення, але не зміг дістатися українських позицій. Ховалися в соняхах після виходу з Іловайська. Він отримав за це підполковника. А потім втратив звання через те, що у старих комуністів занадто багато впливу, грошей і занадто самовпевнені синки-сепаратисти. ... Що не так з цією країною?... ПС. Він зараз в Сватово, в СІЗО. Запобіжний захід - місяць тримання під вартою. Поки що.
а в Запорожье задержали Якута. свидетель всего этого был в шоке. что-то не то творится в государстве.
Вот вам ещё "декомунизация": И Дальше Больше!!!! пост камбата насиння Под Мариуполем арестован ветеран батальона Донбасс Андрей Иванов с позывным "Святослав". На Майдане входил в "сотню Лева", учавствовал в знаменитом прорыве на сцену Майдана, после которого народ разрушил договорняки между сценой и Януковичем а овощ сбежал в Ростов. В батальоне Донбасс с самых первых дней, награжден орденами и медалями, в бою под Широкино в 2015г был тяжело ранен и потерял руку. Колесо истории провернулось на этот раз быстро - всего за 2 с небольшим года он превратился в "преступника". Сделаем все, для того, что бы вытащить "Святослава". А колесо истории крутится дальше...
боюсь это каток коммуняк рыгов и сепаров. пс. мой знакомый каратель-правосек выехал в Белорусь на пмж и семью вывез. выводы ?
Уочнюю (дізнався подробиці) Є всі справи поляків яких відправляли на Польщу, з описом майна яке забрали А також кого відправили з Польщі по операції Вісла. Все є по людях з цілого району (які тут поселились), якщо буду мати час то скину пару копій. Так що документи збериглись думаю з двох сторін, головне бажання шукати
Я ж Вам уже тричі казав ... "нормальні люди переіменували вулиці ще у 1991 р." А хто на гальмах - гальмує і надалі ...!!! Ви спізнилися із декомунізацією на 25 років ... тому із деузурпацією будети зволікати не менше ... Найгірше якщо не проведети ні того, ні іншого ... !!! Чому ви не робите усе вчасно ???
Тобто спочатку треба вулиці перейменувати, та тількі потім займатися деузурпацією? - і ніяк інакше???!!!
Боюся що вам вже не тільки декумунізацію чи деузурпацію проводити пізно... а навіть до школи вже пізно ... !!! Четвертий раз йому тлумач, а він або придурюється або "robi sobie jaja" ??? Декомунізацію вам потрібно було робити 25 років тому, москалів повиганяти 25 років тому, в школах викладати виключно українською 25 років тому і т.д ... і дивись сьогодні б вже ваших дітей нутило не лише від "москальского міра" але й від усього що повязане із москалями ... і не мали б ви сьогодні москалів у камуфляжі бід боком ... Адже путін чомусь лізе виключно у ті області де ДЕКОМУНІЗАЦІЯ ні в назвах вулиць, ні у ваших головах не проведена - СПІЗНИЛАСЯ !!! Бо там де її провели тотально - путіну навіть нема чого мріяти !!! Тому потрібно спочатку вигнати москалів, це також чАстина декомунізації, а потім вже зайнятися деузурпацією ... щоб москалі нам не заваджали, адже це наша внутрішня проблема, ... проблема №2 після ОКУПАЦІЇ !!! Хоча робіть собі як знаєте ...
Забагато букафф! Ви мені по пунктах розкладіть коли треба робити декумунізацію, коли декапітуляцію,коли деузурпацію та коли деокупацію - бо я так нічого не можу зрозуміти! Пункт перший, пункт другий, пункт третій и т.д. В мене технічна освіта, тому я розумію тікі цифри та математични розрахунки...
Нічого не робіть ... сидіть і чекайте !!! Москалі прийдуть до вас, як це вже не раз було, та й усе за вас зроблять ... У колгоспи позаганяють ... а там технарі до коней потрібні ... Моє шанування !!!
У нас вони вже були, але їм в нас дуже несподобалося! Тож казали що до вас підуть вулиці взад перекумунізовувати!
Угу! Ви вже зустріли! Затримали рівнянина. Військового. Героя. Сказали: ти викрав людину. Приїхали на чорній тойоті (майже як чорний воронок, ага) зі Сватово - до Рівного. Забрали з лікарні, де він лежав після інсульту - і в СІЗО. Сепари з бамбасу їздять в західну Україну арештовувати героїв як до себе домой!
Щоб гризти ворога, потрібні зуби ... мої, нажаль, уже повипадали ... «Бадьорий бо дух, але немічне тіло» (Матвія 26:41).