А чего, мне мысль нравиться....Изъять ордена (БКЗ, Красная Звезда). Т-34 скинуть с постаментов....Новый год тоже нахрен..., Его Петр 1 ввел, приказал украшать елочками... В Киеве вместо Богдана (падлюки) установить памятник 4 мехкорпусу УПА...
А може то у Вас каша ... ??? Раз Вам так важко у цьому розібратися ... !!! Війна із москалями (а не якесь там видумане АТО) рано чи пізно закінчиться ... і я вірю що нашою перемогою (не знаю як Ви ), і виникає просте хлопське запитання ... а чи будемо ми це вшановувати ??? ... чи зробимо вигляд що то було АТО, і москалів там не було і ми не перемагали ... ??? А може ще краще впишемо це в наші сторінки історії УКРАЇНИ ... впишемо що доблесні москальські війська (як завжди) нам допомогли "братською допомогою" побороти терористів на Донбасі і ... і будемо щороку вшановувати "нашу спільну перемогу" із москалями ще й до того над нами самими ... ??? О власне так як це вже було за часів Б.Хмельницького та у роки ДСВ ... Капєц а він ще не може у цьому розібратися !!! Та власне коли навчимося вже кінец кінцем розбиратися, а точніше схочемо врешті розбиратися у своїй історі ... та хоча б у тому що УКРАЇНЦІ це УКРАЇНЦІ, а москалі то москалі ... а не якийсь комунальний колгосп "про якесь братство" ... ТО ЦЕ І БУДЕ ПОЧАТОК І КІНЕЦЬ ДЕКОМУНІЗАЦІЇ !!! Бо я не можу зрозуміти чому москаль мені має бути братом, хоча більшого і жорстокішого ворога ніж москаль УКРАЇНА не знала ... !!! А чому не може мені бути братом ні амереканець, ні німець, ні якийсь там європеєць ... ??? Адже слова Ісуса, сина Божого звучать однозначно : "Усі ви брати і сестри"!!! Але коли УКРАЇНЕЦЬ назве своїм братом чи німця, чи американця, чи хочаб поляка - то УКРАЇНЕЦЬ автоматично стає зрадником ... (у нас же не одностаевий шлюб із москалями ... , це у геїв є зрада ... ); а потім фашистом ... (та вроді українці скопом не записалася у нацистську партію ... ); а на завершення ще й бЕндеровцями ... (до чого тут приписка молдавського міста Бендери ... ) Ось ламання цих дебільних стереотипів і є також ДЕКОМУНІЗАЦІЄЮ !!! Бо усі ті байки власне і є продуктом кумуняцької пропаганди ... !!!
Не знаю що Вам там "нравітся", але лиш би не повернення неокомуністів москалів на чолі із путіним ... тільки чомусь власне там де "не скинули с постаментов Т-34....", де святкують більше новій год аніж Різдво Христове, де більше поважають петьку пяного, каську гулящу, грузіна кобу, жида леніна, де зневажають бійців УПА .... власне там і преться зараз путін, власне там він і має підтримку, власне там і відроджується комуняцький режим ... !!! Власне там і найкраще проростають пагінці "москальського міра" !!! Так випадково це ??? Чи може всетаки ЗАКОНОМІРНО ???
... ну дехто б й леніна замість Хмеля поставив !!! До речі а чому уся окупована москалями Східна Європа ті танки таки поскидала ... ??? Чи може вони тупіші за Вас ... ??? То чому тоді краще живуть ... ??? Подумайте !!! Моє шанування !!!
От когда победим кацапов тогда и будем всё подряд переименовывать, и переиначивать праздники! А пока у вас получается чисто "сферический конь в вакууме"! Независимость говорите? От кого независимость? От кацапов? Ахеренная независимость! Мы так независимы от кацапов шо аж Конституцию меняем по первому же их требованию! А поки залиште предків у спокої - що було то загуло. Не чіпайте предків - хай сплять спокійно. Жить нужно сегодняшним днём а не позавчерашним. А всякая символика и условности это попытка уйти от реальности! От того что переименуют улицы или праздники - камуняк и других крыс в Украине меньше нестанет! Вот найдите какого нибудь секретаря горкома и декумунизуйте его где-нибудь в лесу. - Вот тогда все скажут: да-аа KAISERLEMBERG это голова!!!
А кто,что скажет о реституции? Если начали декоммунизацию, значит идет осуждение того режима.... А раз осуждение,значит и отобранное добро и земли, по идее надо хозяевам назад вернуть? Или как?
Я Вам про образи, а Ви мені про гарбузи ... !!! Чи то Ви УКРАЇНСЬКУ погано розумієте, чи то я москальською погано читаю ... ??? "Вот найдите какого нибудь секретаря горкома и декумунизуйте его где-нибудь в лесу." А не боїтеся що і Вас хтось вивезе до лісу не розбираючись ... ??? Адже для "клятих бандерівців" всякий хто розмовляє не українською - то вже комуняка та москаль ... а комуняку на гіляку ... !!! Тому нехай краще переіменовують вулиці ... вам же ж спокійніше буде спокійно жити на вулиці С.Бандери ніж ... ніж висіти на гіляці зате Ваша вулиця буде називатися лєніна або павліка морозова ... ??? Думаєм трішки, думаєм !!! Моє шанування !!!
А де ті господарі у котрих забирали ??? Та давно вже у Сибірі в землі гниють ... !!! Та й майно вже давно розікрали ... нічого і нікому вже вертати !!!
Для информации.....Книжки читайте-Т-34 сделали в Харькове, так шо нехай стоїть....Тягнибок-суперпатріот, тільки дорвались до корита, зразу красти. А гасла такі гарні, ну прям як у Вас!
"Т-34 сделали в Харькове, так шо нехай стоїть..." А автомат калашніка придумав німець Хуго Шмайсер, та стріляють із нього в УКРАЇНЦІВ зараз москалі ... !!! А якщо Т -34 зробили в Харкові, то чому на них були не ТРИЗУБИ а червона зірка сатани ... ??? "Тягнибок-суперпатріот" Про що б не розмовляли, Ви завжди Тягнибоком закінчуєте ... тому для інформації ... ні я за нього, ні він за мене НЕ ВІДПОВІДАЄМО !!! Моє шанування !!!
Ну не скажите... К примеру разговаривал не так давно с консулом Румынии в Черновцах Еленой, если вкратце бумаги есть и наследники владельцев тоже.... Не знаю как там у Венгерской и Польской стороны,но тоже думаю, что если в загашниках порыться то и них бумаги найдутся....
Ага, значит он неправильный патриот.... Надоела словесная шелуха! По большому счету плевать как улица будет называться. Но кто за это будет платить...Деньги лишние, например у пенсионеров, матерей одиночек, Минздрав богатейший...Не, давайте таблички менять...
Ну вопервых у нас здесь поголОвно все на мацкальском разговаривают - потому шо Украина отдала нас на откуп кацапам! А во вторых если за мной хто и прийдёт, то я с собой на тот свет ещё человек двадцать прихвачу! В не зависимости от того с гилякой они или на гиляке.. Тоесть - вы нехотите быть свободным человеком, а хотите быть рабом - лишь бы только жить на улице которая называется С.Бадери! Пофиг шо вас рыги и камуняки дрючить будут - самае главное шоб улица по фень-шую называлась! Ни вкоем случае не Розы Люксембург! А там хоть трава не расти! Блин! От некоторых патриотов Украине вреда больше чем от самых злостных ватников, сепаров и кацапов вместе взятых....
"Ага, значит он неправильный патриот...." Та чого там ... ??? Просто замалюйте зірку сатани та понамальовуйте на них тризуби ... але тоді це буде ПАРОДІЯ !!! Ось війна із москалями закінчиться і замість танків із зірками понаставляйте собі де хочети вже теперішніх із тризубом ... Усе буде тоді і правильно і ПАТРІОТИЧНО !!! "Деньги лишние, например у пенсионеров, матерей одиночек, Минздрав богатейший... Не, давайте таблички менять..." Ну не смішіть людей !!! Якщо зекономлять на переіменуваннях вулиць, то що гроші роздадуть пенсіонерам ... ??? Ага тримай кишеню відкритою - РОЗКРАДУТЬ !!! Тому нехай хоч краще переіменують вулиці ніж мають собі за ці кошти "межигірря" будувати !!! Людям цих грошей і так не дістанеться !!!
Не знаю як там у румунів, а з ляхами ситуація мені добре відома ... ляхи зараз "обзаводяться" старими доками на нерухомість у Львові, бо прогнозують що після входу в ЄС Україна їм повіддає усю нерухомість котру москалі у їхніх батьків та дідів позабирали ... але думаю це все фігня !!! адже сотням тисяч українців вивезених за операцією "ВІСЛА" із Польщі ніхто нічого не повертав, не повертає та і думаю не поверне ... то чого ми їм маємо повертати ... ??? Та і не реаьно це !!! Говорити можна хіба про якісь компенсації ... !!! Але думаю жодна із сторін не захоче цього робити ...
Ну прибалты тоже по началу думали,что все фигня... Насчет румын,они считают что северную Буковину Сталин забрал у них не заслуженно в 40,а потом в 44 годе ....
"то я с собой на тот свет ещё человек двадцать прихвачу!" Надіюсь це будуть москалі ??? "потому шо Украина отдала нас на откуп кацапам!" ... а може ви не сильно впиралися ??? або заголосно "мацкальскою разговаривли" ... ??? і москалі вас сприйняли за своїх ... ??? "Тоесть - вы нехотите быть свободным человеком, а хотите быть рабом" Я ж казав - ВИ ПОГАНО РОЗУМІЄТЕ УКРАЇНСЬКУ !!! Мова іде про Вас а не про мене ...
Ну так у поляків забирали москалі а не УКРАЇНЦІ !!! Багато хто з поляків із цим погоджуються ... А ось в УКРАЇНЦІВ забирали поляки !!! Так що погляди неоднозначні ... А щоб ніхто ніколи не мав до нас жодних притензій, та не пробував робити якісь там переділи, то потрібно мати сильну армію ... А то як колись у шкільні часи - завжди дістається найслабшому !!!
Вот когда война закончится тогда обо всём остальном и поговорим! Но благодаря таким как вы - она вообще врядли когда нибудь закончится! Шо конкретно вы сделали для того чтоб война быстрей закончилась??? Сидеть на горе и ждать когда вам хтото улицы переименует -это проще всего! А вы попробуйте на землю спустится! Поговорить с людьми, посмотреть как они живут. Можете к нам приехать я вам покажу улицу Дзержинского - вдребезги растреляную кацапскими градами! И улицу Леси Украинки - на которой ни одной царапины нет! Проведу вас через блокпост, зайдём до хлопцев которые в окопах сидят - они вам популярно расскажут то что думают о вашей декомунизации! И если вам немного помнут лицо то ничего страшного! - всё поправимо - у меня утюг есть!
Та не, - то вы предлагаете подставить врагу задницу только ради того чтоб улицу переименовать так как вам хочется! Только вот подставляйте свою, а чужие не нужно.....
Та щось КАЦО я не розберу тебе якої ти "масті" ... ??? Тролякою посмерджує ... та заспокійся і остинь, а то вже якусь хреновину починаєш нести ... не хочеш переіменовувати своєї вулиці, то не знімай таблички із назвою вулиці ... в тюрму тебе за це не посядять ... А мені байдуже як там у тебе буде вулиця називатися ... тільки не можу зрозуміти чого ти так чіпляєшся за москальсько-комуняцькі назви ... ??? НАПЕВНО ТВОМУ СЕРЦЮ ВОНИ МИЛІ ??? Моє шанування !!!
Знаете я Вас уважаю как мастера своего дела,и с восторгом смотрел на ваши работы... Но не обижайтесь,мне иногда кажется,что Вы живете в своем придуманном мире... Никто ни у кого ни будет спрашивать и выяснять кто-что и когда забрал,украинцы или русские ...При реституции, просто покажут документы на право собственности того же дома,или земли ,и выкинут на улицу... Вот и все...
Щось дуже вже усе Ви бачити у темних кольорах ... У Львові майже 300 тисяч людей (всього населення львова майже 1 млн.) проживають у будинках та квартирах що до москальської окупації належали полякам та жидам ... куди Ви їх викинети ??? А кілка сотень тисяч Галичан вивезли із Польщі в примусова забрали у них будинки, землі ... хто їм то повернеть? адже на тих господарках живуть вже поляки ... вони також будуть проти ... тому думаю це буде дуже і дуже не реально і без масових супротивів не обійдеться ... тому хто захоче на державному рівні розпочинати такі заходи котрі потім не зможуть ні розрулити, ні ними керувати ... ??? До речі !!! Північно-Західна польща, зокрема Щецін - колись до 1945 р. були заселені німцями ... чому поляки їм нічого не повертають ... ???
але думаю це все фігня !!! Да уж ! Ваши мысли имеют решающее значение при принятии решений! Дофига тут таких-я думаю! Мыслители.....Спинозы....
Все очень просто...Есть бумаги,ты хозяин и владелец....И куда выкинут временных собственников абсолютно не интересно... Если как говорите у кого то что то забрали,пусть берут документы и с ними в суд.... Ведь частная собственность превыше всего,не так ли?