Только шо прочитал фразу (на авторство не претендую): Медузы прожили без мозга 350 миллионов лет. Это дает основания к оптимизму для некоторых людей. Здорово, правда?
Адик, вроде не дурак был в национализме, так вот социальный уровень в поднятии национальной свидомости очень важен. "Воспитать широкие массы народа в национальном духе можно только на путях поднятия их социального уровня." Его фраза.... А у нас голодным втюхать хотят новых национальных героев, на голодный желудок, а простым людям это нах не нужно, поверьте. Совок помнят за его социальную политику, квартиры бесплатно, работа- всем, зарплаты на жрачку и одежду хватает, медицина, образование для всех. Есть ум, поступишь, даже если ты без связей и из глухого села. А что в противовес люди получили от незалежной? Нищета, безработица, неуверенность в завтрашнем дне, коррупция, и у руля дети совковых секретарей, которые заливают мне о патриотизме и национальных ценностях. Так какая же у нас декоммунизация? Я признаюсь честно, я не люблю наше государство, в том виде, каким оно есть. Люблю нашу землю, людей, но не государственную систему, которая враг простого человека, враг Украины. И занята тлько тем, как нашу жизнь сделать хуже, а избранным ещё улучшить. Топить эту систему нужно в крови, ради будущего наших детей, не будет тут ни когда нормальной достойной жизни, как улицы не называй. Верил в майдан, думал перемены идут, участвовал, но яйценюхи с петями ловко просекли ситуацию, их тогда тоже нужно было херачить.. А теперь жопа стране, спустят в унитаз, посмотрите. Сделают то, что овощу и не снилось, воровать то уже не чего,только кредиты МВФ и остались...
Кого ставили до цих дверей - тому та влада ПРОКЛЯТА !!! А хто ставив інших до цих дверей - тому та влада НАЙКРАЩА !!! Скільки часу ще потрібно щоб у ДУШАХ УКРАЇНЦІВ помер РАБ ... ??? !!!
Герої війни залишилися на фронтах ... а вулиці здебільшого нарикали іменами псевдогероїв !!! Ось аналогія ...
согласен, кровавый был режим, причём не только для украинцев, крови они по миру попили не мало. Их нужно было запретить как партию, провести суды, посадить оставшихся в живых ветеранов-палачей. Что то было сделано? Вот в 90-х их начали разоблачать, фильмы снимать, архивы показывать, а дальше что? Кого то наказали? Прировняли к фашизму? Нет!
Думаю важливіше в який бік особисто Ви підети !!! За УКРАЇНУ чи проти НЕЇ ... ??? А сам шлях який Ви виберите починається уже тут із "невинних" постів ...
А якже, ДРУЖЕ, прирівняли до ФАШИЗМУ !!! Тільки не їх (комуністів) а тих хто з тими червоними козлами боровся ще у 40 -х та 50 -х, тих кого сьогодні пробують очорнити та забруднити, тих кого ми поважаємо та шануємо, тих кого називаємо БАНДЕРІВЦІ !!! А москалі їх та нас, їхніх нащадків, іменують ФАШИСТАМИ !!! У 80-х роках мій покійний батько ходив матросом у Калінінграді. Там він подружився із москвичем Іваном. Дружили вони майже рік аж поки москаль не дізнався що мій батько зі Львова ... І тут почалося ... - Да ты сын бЕндеровца, да мой отец погиб от их рук в 51-м !!! Да я не хочу тебя знать !!! І скільки мій батько його не вмовляв та не пояснював що він особисто до смерті його батька жодного відношення не має - жодного примирення москаль не хотів !!! Тоді батько вже із нервами його питає : - А де ті бандерівці твого батька вбили? У москві? - Да нет! На Западной Украине! - А що він там робив? питає його батько? - Да как что? Поехал туда с ними воевать! - Ну так що твій батько шукав, те він там і знайшов! Якби сидів дома то був би живим! Тому його самого винувать у його смерті а не мене!!! На цих словах їхня дружба і закінчилася. Ось такі "москалі-гастрольори" і були "героями" чиїми іменами називали в УКРАЇНІ вулиці і міста. Це були кати НАШОГО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ !!!
Це залежить чиї "бабуль" слухати ... Москальські бабки брехуни !!! Слухайте наших, вони вам про совіти та колгоспи усю правду скажуть ...
Это негуманно и не толерантно, та и Абама денех не даст! Лучше будем брать многомилиардные крыдиты и списывать их на пирииминования улиц! Ишь чего удумали! Сначала комуняк мочить будете, а потом и до дискриминации геев докатитесь!
Я вам ще раз кажу, годі скиглити! Ну є ж такі люди що завжди чимось незадоволені, навіть в самих розвинених країнах є такі особи яким завжди щось не подобається. Якби ми жили наприклод в Німеччині , я впевнений ви б тут розповідали як зарас галімо жити. Невже ви думаєте що сходивши на вибори і проголосувавши за якогось пупкіна чи залупкіна, він візьме і буде в поті лиця робити вам стабільність і хороше життя? Ви дійсно такий наївний? Ну тоді чекайте, можливо колись вам пощастить, але не забувайте що життя дуже коротке і треба надіятись лише на власні сили. Не получається в Україні? Ну тоді поїдьте в Польшу до пана. Що гордість мішає? Подивіться як працюють там, можливо зрозумієте що тут прошарившись увесь тиждень на роботі, сидіти всі вихідні склавши руки і скиглити чому мені так мало платять!
"Декомунізуємо та освятимо ???" Якщо тих смердючих козоблудів СВЯТИМИ, то хто тоді у пеклі має горіти ... ???
То може бандерівці вбивалиа може і не вбивали ... !!! А ось мнявкали про це виключно МОСКАЛІ ... ??? http://kampot.org.ua/upa/statt_pro_upa/3107-yak-bandervc-vbivali-dtey.html http://nepokoreonnie.ucoz.ru/news/respublika_ukraina/2010-07-24-17 https://uk.wikipedia.org/wiki/Маріанна_Долинська Хто "шпрехає" виключно москальською, може ознайомитися тут ... https://ru.wikipedia.org/wiki/Долинская,_Марианна
А вы бачете вихід для країни в праці на пана? Тоді нащо така держава потрібна? Давайте будем як цигане, по світу кочувати, по заробітках, а тут хай сидять старі батьки да сита влада. Але я вас засмучу, бо влада хитра, і як з бюджету вже красти буде ні чого, вона і за заробітчан візьметься. Спитаєте як? та дуже просто, обмежать переміщення валюти, влуплять великий процент на переводи, от тоді і ви заскиглите). Ви живите по принципу "моя хата скраю", я собі попрацюю на пана, грошей привезу, і в мене все добре... А не бажаєте повністю перебратись до Польщі, отримати громадянство, нашо вам ця Україна? Ким наші там працюють? Мабуть лікарями, інженерами, менеджерами, так? А щоб збирати яблока, то навіщо було стільки років вчитися?
Ви мене не зрозуміли!!! Я за те щоб жити і працювати в Україні, що я і роблю. Але завжди рекомендую поїхати і подивитися як працюють люди, заодно і заробити деякі гроші для стартового капіталу.
Так то одна частина працює у Польщі на "ПАНА" ... !!! Інша ж частина "пашет" на москалях на "ГОСПОДІНА" ... !!! Дехто з поляків позаочі перших і майже усі москалі прямо в очі других називають ХОХЛАМИ ... і лише ті хто живе в УКРАЇНІ і є справжні УКРАЇНЦІ !!! "Українець живе в Україні а хохол живе де краще !!!" - народне прислівя ...
Он и в поляндии заработает и домой привезет. Потом еще и на майдан отвезет и сам поучавствует, а когда совсем тяжко станет одним из первых за свою страну ляжет. А от тебя толк какой?
вам таки думати реально протипоказано... ок. кажу прямо без різних викрутасів. працюйте -заробляйте, хочете більше, працюйте більше, не вмієте мозгами -працюйте руками. ринок праці ділиться на чотири категорії. одні не працюють, а стогнуть весь час, що їм погано жити і все не так... працювати їм ніззя, бо то за малі гроші, не престижно,всі казли, на пана нікахда, адже я такой хордий ітд... другі працюють на когось, бо продають свій навик (як не крути але воно так є, токар, слюсар, інженер, менеджер, айтішник, пекар ітд всі продають свій навик) треті працюють виключно на себе, бо створили свою справу, бізнес (виробництво), де працюють або лише вони самі або ті що другі четверті, не працюють взагалі, а дають гроші третім (інвестиції називається), щоб ті створили свій бізнес, і з того живуть і вони ( на відсотки від майбутніх прибутків) і ті що треті (на реальний прибуток), другі отримують платню за свою зроблену роботу (не більше -не менше), якою їх забезпечили треті взявши гроші (кредит, інвестиції, тощо) у четвертих ... до речі, саме другі, треті, четверті (частково) утримують тих "долб@..бів яким працювати не в кайф і малих дітей, неповнолітніх, хворих, інвалідів, пенсіонерів. заробляєш мало, підніми сраку і зароби більше! не хочеш не заробляй, сиди і ний, що тобі хтось не дає заробити... чекай мани... все решта є оправдання і самообман. просив жеж... копайте, не думайте... то не для вас, вам протипоказано!!! а щоб такі як ви з нею не творили того що їм заманетья... є інші методи, задушевних розмов не предбачають. і яблучко зїжте... в останню путь, воно таке смачне...
Да, Карл Маркс отдыхает....Добавьте армию, Мвд, А впрчем, какая разница...И почему дурачки на западе стиулируют создание рабочих мест.."Прости их господи, ибо не ведают, шо пишут....2