А може на Донбасі спочатку довести до путя? Чи зразу на Москву? А може борги за Крим? Читаю і дивуюся..
Якшо це до мене-то Вас послухати, розуму набратися....Лозунгів почитати...Цікаво, що люди думають...і чи думають взагалі...
будуйте, охороняйте, не кламцайте по клаві. самі собі суперечите. причинно-наслідкові звязки порушено?
лозунгами не говорю. транспаранти не носю. не думаю. освіти не вистачає. кламцаю по клаві, бо дужа кубань хоцца
Зрозуміло, але про лозунги це не про Вас, мав на увазі Харріса, в нього завжди лише дві фрази....На всі випадки..
100%. А ще непогано було б навести порядок з причинно-наслідковим зв'язком, а то в декого він дуже погано функціонує.
ви самі хоч зрозуміли, що саме зараз сказали? тупий не може слухати розумну людину... для нього це буде набір слів, фраз і незрозумілих термінів... тупий не має мозгового інструменту, щоб зрозуміти що йому скаже розумний... хоча, слухати як слухати таки він дійсно зможе... просто слухати... звуки...проста прєлєсць...шта
Вы мне скажите,Кубань делить сегодня будем? Бо,как сказал один камерад выше,очень Кубань хоцца.Мне оставьте кусочек.Бо я хоть и того..,каратель короче,а не двух рабов,не клаптыка земли ,так и не получил.Даже печенек от госдепа не досталось.Либо я херовый каратель был,либо меня где то наё..
Я попробую....Честно... Наука зафиксировала факти когда дебилы (в медицинском смысле) защищали кандидатские диссертации. В институте нам приводили конкретные факты. Так шо не все так плохо.
всім доброго ранку і вдалого дня!! ось перечитав вчорашню вечірню розмову і від душі посміявся))) дяка всім за дотепні жарти, сатиру з перцем та адекватність!
Янык (как факт) аж до президента дошёл ,правда с легкой степенью дебильности. Ну и степень проффесорская имеется в придачу .