то всьо сралін Україні подарував? і ще багато чого, так? а історію я дуже добре знаю. ось до речі кордони УНР які признали всі світова громадськість. кацапів це не стосується бо вони як тоді так і зараз не визнають міжнародне право. так хто там що подарував Україні. га? чи мапа несправжня, чи кацапи у 1918 не розпочали окупацію України так само як і у 1943-44 роках?
Твою ма..., скільки вам, тупорилим совкам, треба вдовблювати, шо Україна виникла не при сраному совку, а раніше, набагато раніше вашої граної расєйсько-совкової імперії. Тому просто злийтесь або маршірен нах антік/вв2 і там можете заливати різну дурню.
о, добре сказано. ніхто нікому і не зобовязаний допомагати... хочеш чогось більшого... вперед! роби вибір, приймай рішення... але й май совість сам відповідати за це. легко хіба дивитись як інший арбайтає і вода тече. за все треба платити. не завше ця плата виражається в грошах. знайти винуватого - найлегше. найважче признатись що саме власні лінощі стоять на перешкоді кращого життя. спригую з теми заробітчан. чесно, задовбало.
ну нарешті побачили що то не Грузія а кубанщина яку кацапи чогось совоєю вважають. треба її забирати але без кацапів які її заселяють бо то нащадки камуно-камсамалістів та просто звичайні кацапи з всякої срані-рязані, бо справжні чорноморські козаки були знищені. а залишились кловани-кАзякі яких у дупу грають постійно
до речі. знаю, що кубань як не дивно ділиться досі умовно на дві частини... українську і російську...))) які там колоритні козацькі призвіща... промовляти як співати! а вечером та як заспівати... ой жеж леле... степом пісня лунає в далечінь... і тіко потім питались, про яких то партизан ми так співали...)))
це якось так складно передати, коли ти відчуваєш як люди тянуться до пісні свого народу, свого коріння... думаєш чому... та просто все... бо воно на генному рівні ще закладено... а вони дурні співають про тую катюшу... і про того вічного дебіла в хімнастьоркі що ніяк з гірки зійти не може до речі... пісня "розпрягайте хлопці коні..." зовсім не про любов, стрічки ітд... а про те як козаки їхали на січ, йти в похід... ото козак який йшов в похід незнаючи чи повернеться копав для дівчини криницю, щоб залишалась по ньому хоч така згадка...
Так вы взяли время до 17 года а я взял 38 ! Разницу видите ? 30 лет почти . Да так вы обратите внимание что на той карте где я дал 38 - юг западной части даже гораздо больше чем у вас на карте . За Кубань я не спорю . Речь о примерно Последних Границах ср а не раньше . Книги переписать можна и улицу .. но историю Не перписать вам
ми її не переписуємо... ми її дуже добре памятаємо. бо нам її наші ж діди переповідали, вони теж памятають те що їм переказували...! якщо хтось забуде, або робить вигляд що забув, то ми нагадаємо...ми ж зброю совіцькцу зажали... ото нею і нагадаємо хлопці, хто там нявчати по котєчому не забув?
хтоб казав. а чого ж була втрачена західна частина України, га? мо через те що струхачєвський отримав смачних та гарячих п.. від поляків у 20 році та тікав що аж спідне обісране дорогою губив? так що не тре тут кацапських казок розповідати. історію рідної землі я добре знаю
Так вы взяли время до 17 года а я взял 38 ! Разницу видите ? 30 лет почти . Да так вы обратите внимание что на той карте где я дал 38 - юг западной части даже гораздо больше чем у вас на карте . За Кубань я не спорю . Речь о примерно Последних Границах ср а не раньше . Т а вчи історію, а не якусь ху... тут розказувати, забув на якому форумі.
Приймаю, але слово "воно" мені чомусь нагадало таку-собі Фаріон.....Мені цікаво як Ви збираєтесь відтяпати в ядерної держави Кубань? Порох, той розуміє, що дипломатично, але Ви за зброю...
шановний, отож про пилипа з конопель ви не зрозуміли. верніться на пару сторінок і перечитайте байки про нявчання котів, про совіцьку зброю ітд... прошу звернути мою увагу на такі мої слова, де я пропоную щось відтяпати? чому у вас слово зброя одразу асоціюється з ядерним арсеналом? йшли повз, зайшли потролити? слово воно я навіть не промовляв. непорозуміння, чи по фрейду обмовились?
Чекайте, чекайте, зараз таварісч-взльотнаяполоса розкаже нам хто ми і звідки. І про галицький віночок згадає, і за сєвастопаль ми йому ще відповімо.©
щодо кубані... а шо такоє? кубань наш! програма є? є- ми її тепер часто співаємо. питання в часі, засобах і методі. простіше час, фінанси і ресурси. борги треба повертати.
А непогано було-б запитати і за Севастополь і здачу Криму без жодного пострілу.... Це Вам не лозунгами розмовляти і від нічого робити по клаві клацати...Це державу треба і будувати і охороняти, а не верещати по нету.