дивна позиція. незрозуміла. однак це ваш вибір не робити вибір. отож вибір зробили за вас. чому тоді дивуєтесь? облишимо юридичну сторону. правильно не правильно. фальсифікації ітд. живете надалі в криму, події що відбувались сприймались адекватно, вас все влаштовує, не влаштовує лише зарплата??
Так у Вас така ж ситуация, народ хоче одно, а виришує за нього пару-тройка людин. Який би вибир не робили, якщо це иде врозриз з владою, то плювати им на думку народу, хиба не так ? Зарплата влаштовує, може просто з-за того, що я працюю сам на себе.
думаю... що наразі вже не так... так було колись! раніше піпл хавав...))) а зараз вже народу, ой як багато чого не подобається... народ показує свою незгоду з пару-трійкою рішал... от кривий ріг наприклад...наразі все майже мирно... всі розуміють, що відбувається))) якщо не відповіли про проживання, отож розумієио що ви живете в криму. раз працюєте на себе, отож заробляєте стільки скільки рахуєте за потрібне, або стільки скільки дозволяє зараз заробити ситуація на ринку ви уникаєте прямих відповідей. маєте якісь обмеження в написанні?
прошу, не чіпляйтесь до написаного опонентом. тут не фонетика з граматикою важливі наразі. якщо не маєте намір загнати на пси розмову.
Нет, никаких ограничений нет. Где Вам там Янык примерещился ? якщо це иде врозриз з владою (Если это идет вразрез с властью)
піде порох, не піде порох... що наразі є важливішим за це? як на мене, то це наскільки ми всі зараз будемо дозволяти любій владі на всіх рівнях чинити так як раніше. якщо дозволимо, то тоді так. нічого не зміниться. але думаю, що зміни відбуваються вже. раніше навіть такого ніхто не міг уявити, щоб генерала та ногою по морді... та в тв ефірі, та на всю країну мабуть він ще й радується , що просто вдарили, а не гранатою садонули в хату... їм всім також ой як є над чим задуматись. процес довгий, складний. але ми встали вже на цю дорогу. всі останні події показали людям, що наша доля в наших руках. і ніхто нічого ніколи за тебе для тебе ж самого робити не буде.
А это Вы у МВД и спросите, как так получилось, что беркутов взяли под стражу, а они свалили. Дайте официальное расследование по гибели людей на майдане,со списками виновных и осужденных, уже два года прошло. Яныка достать проблемно, а вот спросить со следователей расследующих это дело впору.
все... жоППа... пішла розмова на пси... і якого милого ви сюди приперли того "любітєля шапочег" і помосчніка страусофф?!
Улицы поменять названия -это декомунизация на бумаге ! Отмазка реформы типа делают ..А сами бывшие комуняки где щас ? Полканы генералы ? Живут и здравствуют а вы говорите ... Улицы с названием убийц поменять да это вроде надо ? Но куда да ты денешся от людей , зданий , цехов .станков старых ? Оружия в конце концов радянського А ??? Отдаш выкинеш ? Сомневаюсь ? А вы говорите .
а все дуже просто... н@х... совок, комуну, таварісчєй, уліци... а хінєрали наразі нехай ссуть вночі, що раптом прийдуть за ними... адже ті "бєндєровци" такі цинічні... можуть і прийти, їм станеться... ще й нявчати будуть попід вікнами наче котє малі... виманюють, все пригадають... снєгірі раєм покажуться))) чого б це зброю викидати? шо за н@х..?! пригодиться... )))
Троллі таки щас сильно поменшали. Я помню, ще коли малий був, то були такі, як бугаї, а щас такі, як курчата. І шо воно далі буде?)(
Ну как русский-дедушка немец.бабушка украинка,интернированные.в Крыму последние русские были пацаны юнкера,которые прикрывали эвакуацию Врангеля.Твои предки где похоронены?Ты коренной крымчанин?Приедь в ближайшем будущем в рассею и назови себя крымчанином-отхватишь по хлеблу.Не веришь?
Троли це ти хто пише десяток постив на день . ( ну вы зрозумилы про кого ) А я Сказав думку свою я и люба людина . Кстати шоб не советы так не которые бы были В Румынии сейчас или У ляхов . Отак вот . Поменять название можна но от исторический действий не уйдеш . Шо было то было ...