Доброго здоров‘я, камради! Підкажіть, будьте ласкаві, чи оригінальна дана пряга і хлястик до неї, чи були якісь втручання чи реставрація? Світлини тільки такі, особисто трохи їх «відфотошопив»:
Лично я проблем не вижу. Но фото оставляют желать лучшего. Возможно хляст реставрировали - ближе к самой пряге, по этим фото сложно сказать. Что же касается смой пряги, производитель Gebrüder Albert, Menden. Встречаются пряжки полиции и вермахта этого производителя, все в аллюминии и все неклеймленные, опознать можно только по хлясту. Причем, еще одной особенностью этого производителя является прошивка в два стяжка, характерная для всех его пряжек. Но, бывают и интересные случаи, как-то в обсуждении участвовала пряжка Линдена - клеймо FLL, которое было частично срезано, но на нее по родне был установлен хляст Gebrüder Albert. Общими усилиями пришли тогда к мнению, что скорее всего оснастка была продана, поэтому и клеймо срезано. Ваша пряга с реверса замазана чем-то, вполне возможно, там может ждать сюрприз. Прикрепляю фото и неклеймленной и FLL для сравнения.
Дуже дякую за таке об‘ємне і змістовне надання інформації! Щоб не створювати нових тем, не підкажете по її приблизній вартості?
Так наверное человек купить хочет, перед ставкой уточнить решил об оригинальности. Что такого? Конечно очень важно...
Саме так і є, маю до неї інтерес, а продавець жодних гарантій не надав Довелось проявити власну ініціативу
Добрий вечір, товариство! Оскільки вніс певну інтригу щодо тієї пряжки поліції, яку подав на обговорення і до якої мав реальний інтерес, вважаю за доцільне таки розповісти про митарства, марні очікування і розчарування, ба, цілі інтриги, які мене в подальшому переслідували, але які таки завершились для мене хоч і не тим варіантом, на який я першочергово розраховував, проте не менш позитивним в колекційному відношенні... Отже, все по порядку: ціна на цю прягу була 3500 грн., згодом продавець прийняв пропозицію ціни у 3000 грн.; під кінець строку аукціону розпочалась справжня січа за цей девайс, найбільшу впертість в якій проявляли три потенційні покупці (ваш дописувач в тому числі); коли ціна добряче перевалила за стартову ціну у 3500 грн. у мене з‘явились сумніви у доцільності продовження боротьби, тим більше, що один з камрадів «пелотону» гонорово поставив конкретну автоставку і було відчуття, що ти «бодаєшся» не з живою істотою, а якимось кіборгом (до слова, я його нікнейм не запам‘ятав, а рейтинг покупця був в мінусі у понад три одиниці); в результаті, я востаннє відважився на ставку у 3850 грн. і у підсумку програв цю битву: https://auction.violity.com/105298107 Аж ось цього ж дня я зауважив, що на парадну пряжку поліції, яка давно була виставлена на продаж, але не викликала великого ажіотажу своєю завищеною ціною у 4500 грн., зроблена ставка у 3500 грн.; я щиро здивувався, адже не припускав, що продавець погодиться прийняти пропозицію настільки зниженої ціни, але моє здивування досягло апогею, коли я побачив, хто був цим шустряком - ви не помилились, мова йде саме про представника «конкуруючої фірми», який саме з-під носа видер у мене першу пряжку! Ну, думаю, звісно молодець, що ціну з непристойної до задовільної понизив, але ж буде явною несправедливістю, якщо всі вершки зніме один відчайдух (так і монополія зароджується, а це вже не добре); але ж розумію, що цей заповзятий фанатик зі своїми автоставками голими руками не дасться, значить, потрібна чітка стратегія на наступний бій; уважно роздивився усі нюанси лоту і зауважив, що кінець аукціону припадає на 02.11 год. ночі наступної доби; ось, думаю, а це якраз і є мій шанс, адже при пропозиції своєї ціни автоставка не виставляється; ризикую своїм нічним відпочинком і ставлю будильник на 02 год. ночі; конкурент уже давно спить і бачить у снах набір пряжок поліції у колекції, а я спокійно роблю наступну ставку, залишаю поле битви за собою і з подвійною насолодою (поповнення колекції цікавим для мене девайсом та реванш) лягаю спати... https://auction.violity.com/103430705 Тепер дана парадна пряжка поліції складає чудову гармонію з дводекальною каскою поліції М-40... P.S. У разі, якщо порушив якісь вимоги Правил, прошу вибачення у модераторів! Сподіваюсь, розділ не програє від того, якщо в одній темі будуть обговорені два варіанти пряжок поліції