ПриватБанк

Тема у розділі 'Магазини, перевізники, банки', створена користувачем Karl Schweik, 17 лис 2009.

1. Барахольщик

Барахольщик Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    54
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    161
    Повідомлення:
    314
    Адреса:
    Украина
    Так,то таке є.
    Подзвонив на гарячу лінію НБУ,виклав все як є,в телефонному режимі прийняли заяву на дії приват. Сказали що також треба самому на сайті НБУ,через розділ "скарги" оформити. Все оформив. Потім до мене передзвонили з відділу скарг НБУ,підтвердили прийняття заяви. А потім працівник цього відділу сказал мені таке-ми заяву прийняли,але у кожному банку є своі правила про повернення грошей і НБУ не може лікувати їм ці правила. Дав пораду почекати до вихідних,а потім відкрити рахунок і картку

hohol579 та gheka подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. 300 грн.
    2. Комплект уніформи TMC Tactical Gear в кольорі Multicam Black. Розмір штанів 30S, розмір убаксу S/MR...
      2000 грн.
    3. Китай,розмір М
      250 грн.
    4. Куртка пошита в два слоя ткани: первый камуфляжный плотный слой и второй тонкий дополнительный. Бирк...
      1100 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Тактическая рубашка ДДПМ - Британских ВС Combat Shirt, "UBAC",DPM desert Оригинальная руба...
      700 грн.
  3. Барахольщик

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    54
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    161
    Повідомлення:
    314
    Адреса:
    Украина
    Все вирішилось!
    Наступного дня з ранку зайшов на сайт НБУ.
    Написав скаргу в розділі скарги. Та телефон прийшов номер в регістри скарг. Сьогодні з ранку передзвонили з приват,запропонували відкрити картку,я не погодився. Тоді зразу запропонували повернути гроши на картку будь якого знайомого.
    Я дав номер картки,фіо власника та телефон.
    Передзвонили,уточнили та за 2 хвилини перепоховали гроши
    Потім передзвонили мені (з приват) запитали чи є в мене ще якісь скарги,пояснили що оператор який зі мной спілкувався того вечора був трохи "некомпетентным" .вибачилися,знову запропонували відкрити картку...та подякували за звернення.

Висновок- не треба боятися звертатися до НБУ якщо виникли проблеми з якимось банком.
    До всіх з повагою

Полтава 1982, ТарасМ, Joker_1981 та 3 іншим подобається це.
  4. Полтава 1982

Полтава 1982 Gefreiter

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Полтава
    Бажаю здоров'я Камради,в мене ситуація така,виконавча служба відправила постанову на арешт моїх рахунків,крім тих що заборонено законом,в моєму випадку це зарплатна карточка,який вони також заблокували,і не хочуть знімати арешт роки я непогашу суму арешту,
    Парадокс,як заплатити якщо рахунок арештований,якщо крім зарплати немає інших доходів

Otryta, Yuriy Grigorev та hohol579 подобається це.
  5. mastak-ua

mastak-ua Moderator

Повідомлення:
    6.171
    Адреса:
    Україна
    https://www.pic.kiev.ua/arest-scheta/nalozhili-arest-na-zarplatnuyu-kartu

hohol579, Полтава 1982 та borik подобається це.
  6. Yuriy Grigorev

Yuriy Grigorev Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    764
    Отправлял камраду на карту 15.000грн через терминал,терминал их «съел» и привет… дальше волокита и результат: приходите и открывайте карту. Понимая,что мне навязывают услугу,начинаю кипеть…С каждым разом мне звонил более высокопоставленный представитель банка и пытался «уговорить»,а я настаивал на том,чтоб со мной связался кто-то,уполномоченный на принятие какого-либо решения. И нашелся такой сотрудник: он первый ,кто реально услышал о моем несогласии на открытие карты и предложил единственную(по его утверждению) альтернативу : Мы можем перевести 15.000грн на номер телефона с которого была авторизация в терминале :beer:

hohol579, Joker_1981 та borik подобається це.
  7. Барахольщик

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    54
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    161
    Повідомлення:
    314
    Адреса:
    Украина
    По внутреннему распоряжению привата на телефон они могут перевести сумму до 1000гр..
    Напишите в НБУ жалобу

hohol579, borik та Yuriy Grigorev подобається це.
  8. Yuriy Grigorev

Yuriy Grigorev Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    764
    Наверное ,речь шла о 15 переводах по 1000грн.
    Давно было,открыл тогда карту в а-банке(вроде,дочкой их была),чтоб хоть формально не отказываться от принципа неоткрытия карты в привате

hohol579 подобається це.