Приборы для пляжа..

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Leut.Horn, 21 гру 2010.

1. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Правда цей ще в старому прямокутному корпусі. В тому році вже "а-ля Ескалібур" виробляв.

Cladotrix подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    3. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    4. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    5. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ну наче всі шарки можливі познаходили, нехай сам вирішує.

dominator343 подобається це.
  4. Сапер

Сапер Oberfeldwebel

Повідомлення:
    606
    Адреса:
    Харьков, Украина
    Коли це пункт 2 -частота 15-18 кГц була Квазару непритаманна?
    Доречі так, Сербін Олександр з "Аквашарк" (Квазар-АРМ) це я. На Райберті зараз дуже нечасто.
    Квазар добре робе як по прісняку так і в морі (легко вирізати сіль). Але осінню 2024 прийшлось поморочітись з катушкою і настройками для дуже солоного озера під Славянськом (там раніше добували сіль). Для дайвінга там потрібна 2х норма грузів!!!
    Мої прилади роблять у хлопців і на азові і чорному морі і в Португалії і в Греції.
    Але для дуже адекватної роботи в солоних водах треба робити диференційні котушки.
    Поки з катушками трабли (не можу робити поки). Ремонт квартири майже рік після прильоту Х-22 у двір через дім, тоді пів ринка і під*їзд 5 поверховки знесло. І президент приїздив...
    Поміч на стройматеріали дали, все ніяк не дороблю...
    По іншим приладам по роботі в морях не скажу.
    По концепціям герметизації, типу як Жека робив, то не для дайвінга точно. Так походити по шию, окрім холодної води. В боксах "прямокутних" ніхто з проектувальників будь то Жека чі Діловера і т.д., так і не зробили канавку і не поставили резинове кільце. А зажимати прозорий ПВХ хоть тисячу гвинтів постав, протече згодом.
    Вся проблема в тому що ПВХ не резина, сильно міняється жорсткість і пружність від температури, має властивості "усадки" після сжимання і находження довго в такому положенні. Протікання частіше всього по холодній воді.
    Я пішов по шляху підказаному майстрами-інженерами підводного освтлення і ремонту підводного дайв спорядження. Краще циліндричного корпусу ще не придумано і достатньо одного гермокільця...
    Будуть питання- вайбер, телеграм, вацап, сигнал 0953050966
    З Повагою до всіх, Олександр Сербін- "сапер".

intelBro подобається це.
  5. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Я ж кажу - любить багато говорити. Тут ніхто не запитував за солоні водойми. До того ж Жека робить не з ПВХ, а з полікарбонату і резинове кільце для ущільнення в нього на всіх приладах. Можу завтра фото зробить, якщо не вірите. А ще до популярності майстра - Жека майстер відомий не весь світ і він це довів справами, а не балачками. Шкода що не всім по карману його вироби. В мене були його Сафарі, Експ, Тьорка, Ред Голд. А зараз маю Апекс, Голден Маск4, та улюблений Совер , який мені слугує без жодного ремонту з 2017 року. Вам би в нього повчитися, а не мазати його працю брудом. С повагою.

Joi подобається це.
  6. ussam

ussam Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.294
    Александр Сербіну, є у фейсбуці можу спробувати номера узяти у нього, але не факт що він за щось візьміться, ну я спитаю, даси номер то скину

7. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Вище він вже сам дав номер))

ussam подобається це.
  8. FlexPrint

FlexPrint Stabsgefreiter

Повідомлення:
    199
    Адреса:
    Україна
    Всі ці гермобокси і "самокльопи" вже давно не актуальні серед пляжників...
    Не розумію запитів на прилад під воду "не за всі гроші" Це ж жлобство))) Ви ж не какали на полі збираєтесь шукати а золото на здачу за гроші!
    Купуєте WS6 і котушку, чіпляєте антену до навушників і лізете по шию поки не заробите на щось герметичне. Або теру еліт беріть.
    Все бюджетно і сердито.
    А що б з хуканом да на десятку в муляку (де реально потрібен Жекін гермобокс).., ну-ну багато серед нас таких героїв? Я своє відниряв.., якось вже немає бажання склеїти ласти на якомусь із занурень... вже в паспорт заглядую трохи)))
    Навіщо скубарю гермобокс скажіть мені будь-ласка?)
    Я в далекому 2006-му по воді ходив із аською 250тою))) робив подовжувач кабелю котушки, прилад на плече і погнав по ніздрі у воду:)
    Еххх були часи...)

Останнє редагування: 6 тра 2025
    Omikron та dominator343 подобається це.
  9. Сапер

Сапер Oberfeldwebel

Повідомлення:
    606
    Адреса:
    Харьков, Украина
    У кожного свої таргани в голові. в мене ось такі, крупні, отборні.
    Буде дуже ціаво для общої справи пошуку.

Брудом нікого не обливав і не обливаю.
    Прилади бувають різного призначення. Пляжний не завжди для дайвінгу.
    Фірма забугорна можливо і краще і гарна і не дешева.
    Вибір завжди є у всіх.
    З повагою.
    Нікого не хотів образити.

Шукач. perv та lesnoi подобається це.
  10. ARSENAL.UA

ARSENAL.UA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    248
    Адреса:
    УКРАИНА,ВИННИЦА
    За Крот смарт я можу розповісти і показати. Зробив, ходив, знаходив. Достойний прилад, але треба добре розібратись з налаштуваннями. Налаштовується з допомогою застосунку в смартфоні.

11. M_P

M_P Feldwebel

Повідомлення:
    219
    Адреса:
    Киев
    То Сапёр.
    А коли в п.2 йшлося про частоту приладу?)))
    З пов.

12. M_P

M_P Feldwebel

Повідомлення:
    219
    Адреса:
    Киев
    https://reibert.info/threads/podvodnyj-garrett-at-pro.1466053/
    Ось подивитися. Може підійде.
    1. І кількість тонів
    2. І майже аналог. По налаштування
    3. І частота
    І ціна більш менш
    І в Жекіному корпусі))))
    З повагою.

13. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Для Сапера фото боксів з о-рінгами від Жеки: IMG_20250506_161810.jpg IMG_20250506_161940.jpg IMG_20250506_162035.jpg

Joi та fedya_valki подобається це.
  14. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    В Жеки я бачу корпуса фрезерованi, мабуть на верстатах з ЧПУ з товстого оргскла, а це треба на кожний корпус до кожного прилада ще й програму написати, яка керуе верстатом. А якщо вручну - ще бiльше геморою, тому мабуть й цiна його достатьно вiдповiдае трудозатратам