Представлю Вашему вниманию две картины

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Дедушка Адольф, 16 вер 2013.

1. Semen88

Semen88 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.019
    Адреса:
    Тернопіль
    ...маю фото де один з нас,сидить за диваном і тягне руки до іншого, якщо редагуються,то викину. ...а ще курили сигари,і кальян,і запивав віскарьом і коктейлями,і це після горілки з пивом. Добре що неспалили нічого. ...хотів одного буцнути,за то що співав і корчився,як придурок...

Nikon1971 подобається це.
    1. (в наявності 3 шт.)
      Опис: ця антена має довжину майже 48 см (макс.) і є обов’язковою для використання на вулиці та в кем...
      540 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Функції: 1) РК-дисплей із діагоналлю 1,77 дюйма. 2) Висока потужність. 3) До 999 каналів пам'ят...
      2450 грн.
    3. (в наявності 16 шт.)
      Радиостанция Baofeng UV-5R всем известного производителя качественных девайсов. Отличается компактно...
      1219 грн.
    4. Корпус для радіостанції​ Стан: Новий Колір: Чорний Модель рації: DP4600 Країна виробник: Кит...
      2990 грн.
    5. 200 грн.
  2. Kestner

Kestner Oberleutnant

Повідомлення:
    2.971
    Адреса:
    Россия, Москва
    У меня тоже есть фото ... сделано на улицах Москвы!:D (в Москве дожди, темно и холодно)
    Дедушко Адольф устало бредёт к дому ... он сделал всё что мог!:):smile_12:
    Название будущего к/ф - "Дедусь возвращается!" или "Разделка устриц бензопилой 2":)

Images:

izibaXgLunA.jpg
    Georg Gundlach, PanzerMaks, консерватор та ще 1-му подобається це.
  3. Semen88

Semen88 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.019
    Адреса:
    Тернопіль
    Хто це? Хто це такий??? Та якби на стрєлку приїхав такий Дєдушка, я би втікав по рейсах на кінець світу...

4. Georg Gundlach

Georg Gundlach General-major

Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    И внизу титры:
    The memorial days seems to be ending..but ever hoping feeling to continue will never pass..:)
    (to be continued)

Kestner подобається це.
  5. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Интересное мероприятие у вас вышло, кригскамераден. Деду Адольфу после такого даже стыдно тут появляться.

консерватор подобається це.
  6. Georg Gundlach

Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    Так может это и хорошо, с др. стороны, пусть на трезвую голову прочтёт всю летопись и задумается. А придет, так отшутится.
    Бывает, человек срывается на полную катушку, устав от работы. Просто не стоило все в массы выносить и притормаживать надо было...
    Ну, пошутили немного:)

Nikon1971 та PanzerMaks подобається це.
  7. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Конечно, в общем-то согласен. Лишь бы в радость. :beer: Панэ Консерваторэ, доречi, а колы вы к нам прыйидытэ? Обицяю, що покыну вси справы и особысто прыйму участь в зустричи и суспильному пянстви! :D

8. Georg Gundlach

Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    Укровикинги на хуторах не живут и горiлку не пьют (вообще - это позор). Но от сало и борща не отрекаются:)
    Шо ехать в поганую Москалию когда и дома хорошо?:)

PanzerMaks та консерватор подобається це.
  9. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    Да ничего того, за что стыдно было бы, не произошло. Ничто человеческое нам не чуждо (с). Придёт Дедушка в тему, никуда не денется. Он сейчас перед своей благоверной отчитывается. Пробки, авария в метро... Да много чего можно рассказать любящей жене. Только во время рассказа близняшки так и крутятся в мыслях. Сбивают.:D

10. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    цього я не знаю достеменно. от як більш-менш зберусь то повідомлю. гадаю тему не треба буде нову робити і тут можна буде розповісти. але я попереджаю що людина я сумна, горілки не вживаю як і іншого спиртного і по генделям не ходжу. мені там сумно.
    і як казав наш великий поет Чєхов:D чєловєк которий нє пьєт лібо сволоч, лібо больной(с) от я мабуть таки велике хворе падло:D

Semen88 та Nikon1971 подобається це.
  11. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Безумовно всэ цэ чудово, алэ я щось пропустив: комэрадэн, пояснить мэни, будьласка, а що цэ за Укровикинги?

Nikon1971 та консерватор подобається це.
  12. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    Не-не, все поездки в этой теме. Причём, как я за свои прожитые года заметил, лучший отдых - это "насухую". У меня много друзей непьющих, так с ними и отдохнешь и все помнишь. Но есть и выпивающие, так вот, как с ними схлестнусь (а я слабохарактерный в этом плане) - и усталость несколько дней мучает, и не помнишь толком ничего! :eek:

13. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Друже Консерваторе, тодi ви нам оголосить, будьласка, коло вашiх интересiв, тодi ми, сподiваюся, зможемо пiдготуватись та все iнше, щоб вам не було так сумно. :beer:

14. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    Да Вам и пояснить то пока нечего. В какой стране живёте, и то не известно.

15. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Щиро дякую! Дуже цiкава вiдповiдь! :D Особливо при'емна така сегрегацiя, буду мати на увазi.
    Мешкаю в Москвi, куди i запрошую пана Консерватора. :beer:

Semen88, Nikon1971 та консерватор подобається це.
  16. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    є тут такий собі тролляка, товстий товстий. замісник командира панцерної кібітки сатєліт коротше. так ось він коли в черговий раз заповз потролити в якусь тему про Україну, хоч і волає як то кажуть на сью іванаськую(с) що ніколи сам туди не ліза а лише якщо його запросять, бреше як завжди. отримав жорстку відсіч, образився і через це назвав мене, Даркельфі, Маголла, Курбата і начебто Парторга укравікінгамі. мабуть хотів образити але ми всі посміялись з нього чим іще більше розпалили його наснагу до такої степені що прийшли санітари, тобто модератори, та відправили лікувати нерви. :D

Georg Gundlach, Nikon1971 та PanzerMaks подобається це.
  17. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Доннер-веттер, нарештi зрозумiв! :D

Nikon1971 та консерватор подобається це.
  18. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    Почему я спросил, Вы в постах про Россию, пишите про россиян: Вы (Ваш, Ваша). Посты Ваши не буду приводить, Вы их и так знаете. И Вы помните, что я спрашивал у Вас: Вы в какой стране живёте. Вот и вновь спросил. Это ни в коем случае не сегрегация, просто стало интересно. К примеру, один пользователь из Украины, не имеющий гражданства, про президента страны своего проживания пишет так: Ваш президент. Без обид.:)

консерватор та PanzerMaks подобається це.
  19. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Але, пане Консерваторе, маю чуйку, що Сатєліт не такий вже монстро-троль та комуняка. Сподiваюсь, що запросивши його до себе "в гостi", та поспiлкувавшись з ним вживую, ми в цьому перекону'емося.

20. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    пропонуєте наварити з нього борщу?:D

Nikon1971 подобається це.
  21. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    Вы просто не умеете их готовить(с):D

22. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Никаких обид нет - это во-первых, а во-вторых - можно на "ты". :beer:
    Тут всё просто: живу я в Московии, являюсь жителем России, но не отождевствляю себя с юридическим понятием "гражданин РФ", ибо гос-ва как такового нет, свои социальные функции он не выполняет, поэтому считаю, что исходя их этого у меня нет по отношению к нему обязательств как у гражданина. Что касается моего касательства к Украине (прошу за каламбур) - я родился и вырос в Украине.

консерватор та Nikon1971 подобається це.
  23. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    Нi в ко'iмо разi!

консерватор та Nikon1971 подобається це.
  24. Nikon1971

Nikon1971 General-major

Повідомлення:
    7.080
    Адреса:
    Сильвертон, Россия
    В этом плане солидарен. (РФ, что это?). Ну что же, приедет Пан Консерватор, может быть и пересечёмся. Хотя боязно, читали, как Семен приехал до Дедушки? Планировал по музеям и театрам. А вон как оно обернулось.:( (это ещё лишь малая часть айсберга, утаивают они основное!)

25. PanzerMaks

PanzerMaks Oberleutnant

Повідомлення:
    1.560
    Адреса:
    Мордор
    А вы, Никон, где проживаете?