Predator3 обсуждение

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем GARRETT 250, 18 сер 2018.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    В датчику дві обмотки, передаюча і прийомна, в залежності від того яка першою заходить на ціль при махові, то чорнить то не чорнить, мабуть тому. При розвороті датчика вже нема такого ефекту, але робоча зона стає мізерна. Чонить в один бік зазвичай глибокі важкі цілі, і хоча при розвороті датчика їх вже не чорнить, але зачепити їх на глибині буде майже не реально

1. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      147 грн.
    2. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      950 грн.
    3. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1098 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    5. Пинпоинтер с литиевым аккумулятором, отличия от того что с батарейками смотрите на вторм видео Видео...
      950 грн.
  2. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Все там реально. Бросайте теорію і купляйте таку. Реалії на відео, імв руках.
    Я понімаю що не переубедиш. Но датчик для болота і чернозему важкого

Latika подобається це.
  3. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Різниці немає,при обертанню чебурашки вона більше видає на грані чим штатно!!декілька тестів на 1 коп зняв при 3-4 цегли зверху!відео потім закину!

4. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ви наче як мотали датчики, то повинні знати в чому різниця, вона хоч і невелика але є. Чому невелика, та тому що фактично цей датчик лове центральною зоною, а вона в формі пелюстки. Відкидаєм вузькі краї тої пелюстки, і з 15см залишається приблизно 10ть робочої товщої зони. Ширина пелюстки 5ть, тому майже непомітна різниця в захваті при перевертанні між 5 і 10ть см, але вона є. Цим датчиком махати десь на домовому пятні, а в полі ходити і молитися щоб тими 10ма сантиметрами щось зачепити, вдало махнувши, а з перевернутим датчиком молитися ще більше)), бо вже 5ть см. Чебурашка це по факту глибока снайперка для терплячих. Була десь розсипуха, вже не пікає нічого, чіпляється чебурашка і квадрат 10х10метрів виходжується цілий день, це якщо по феншую перекривати кожен попередній мах, та ще і в дві сторони. В полі вона в поміч лише везучим, що мах зроблять над потрібним місцем, при мізерних шансах.
    Видає більше, бо ціль повз робочу зону проходить довше, не 5см, а 10ть, але шанс зачепити ту глибоку ціль в землі менший через пропуски при махі.
    І цікава мені чебурашка саме для місць, де були розсипухи, а не в поле. В мене лікті не титанові, щоб бігати по полю з снайперкою, хоч і глибокою, та важкою

Don XandeR та Arch подобається це.
  5. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Ви так і не зрозуміли чому так? На відео ж все видно.

6. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна

7. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    .

Images:

Screenshot_2024-04-27-00-55-21-879-edit_com.google.android.youtube.jpg
  8. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна

9. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Чисто випадково натрапив на відео чебурашки...я думаю все ясно...навіть я дурак замітив що при тестах своїх при розвороті чебурашки площа практично одинакова,а показники у важкому грунті будуть кращі...

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Важкий випадок..:smile_9: В грунт той накінечник, монету чи якусь іншу ціль на 15см+, і все з робочою зоною датчика стане зрозуміло, навіть тим хто в танку, а не махати впритик до датчика по повітрю, розбалансовуючи його, на цій підставі щось намагатись довести про робочі зони в реальному пошуку. Ше на лопату в руці з пів метра збоку є спрацювання, це не значить шо в грунті її з пів метра не доходячи зачепить.Нікого не дивував той факт, що на відеотестах, закопану монету на максимум ледве ловлять центром датчика, а не краями??Стараються випікати центром!! Бо бляха чим ближче до центру, тим краще вале, краєм не побаче!! А впритик по повітрю побаче навіть скраю!
    Робоча зона незмінна при перекручуваннях лише в концентричних КРУГЛИХ датчиках, таких як штатний в кардиналі, коли обмотка в обмотці, можна махати в любий бік, якшо обмотки овальні, вже перекрут датчика змінить робочу зону при проході над ціллю. А в дд-ках ЛЮБИХ так як в круглому концентрику не вийде, просто в чебурашці розворот менш помітний , ніж в звичайній дд25 наприклад, через форму і розмін перетину обмоток в центрі.
    Міняючи положення дд, міняється розділення цілей, і міняється робоча зона.
    Подивився перше відео з маханням по периметру всього датчика, на друге нервів не вистачить, тому не вмикав. Пишу цей пост для тих хто надумає крутити датчики, прийнявши всі ці відоси за чисту монету, і з дискусії виходжу, як з даремної. Є бажання обманювати себе, то не мої проблеми.

Don XandeR та grantis подобається це.
  11. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    100% ! По фундаментах з ним можеш шукати і всьо.

Bono777 подобається це.
  12. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    То вже мої проблеми де я з ним буду ходити і шукати;),усьо..

13. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    По кутках монети замуровували,щоб в хаті гроші водились,уже локалізував тобі місце пошуку.

Latika подобається це.
  14. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Які ви добрі сьогодні,як ніколи)будите в магазині купите собі пиво маленьке,найдороще:beer:

15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    При чому тут моя доброта і пиво?Береш лінійку і міряєш відстань де перетинаються катушки,це буде робоча зона,по центру перетину буде чути саме дальше.При нинішніх реаліях,ГОЛІАФ від МАРСА саме підходящий датчик в поля,біля 40 см чує денарій в грунті.Мав нагоду кілька штук тестувати з Редголдом і Предатком.Трохи досвіду і глибоке чорне копати небудеш,розмір цілі визначається легко,правда можна і глечик некопнути. 20-ка з цеглинами справляється негірше за аля НЕКСУС з 30 см чує полтінік в грунті легко.По дрібних цілях розмір датчика невпливає ,на їх виявлення. 15-20 см чують всі в грунті дуже добре.Можеш поряд з кольоровою цілю поставити шматок чорного,грохи розчаруєшся.Реалії трохи сумніші за повітряні тести.Зроби повноціний тестовий майданчик з бічними шурфами 30- 40 см на різній глибині,потестуй МД з різними датчиками,будеш знати з чим ідеш в поле і скільки раз потрібно махнути ,щоб виявити ціль.

Vl_service, grantis та Bono777 подобається це.
  16. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Всім привіт.показую останній раз)))є вільний час і зрівняв дві катушки в однакових умовах на сікері,9 дд та чебурашку(чебурашка розвернута)...грунт влажний чорнозем!я думаю на відео все ясно і понятно)))в чому різниця чебурашки)))

evgeny*** та Аэродром подобається це.
  17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Привіт. Після слів: порівняння "девятки" і "девятки чебурашки" стало цікаво))) Те що чебурашка розвернута, не робить її дев'яткою, порівнювати її треба з сороковкою, або хочаб тридцяткою, вона щось середнє між ними по впливу грунту, бо ширина чебурашки сорок, а площа тридцятки. Те що дев'ятка на грані дальності чорнить, не є гут, повинна навпаки все гребти в колір сумнівне що тільки зачепило, або катушка брак, або щось з компараторами не те, чи налаштуваннями До кінця на жаль не додивився, інтернет глюкає, пізніше гляну. Тест не коректний по розміру датчиків, це однозначно. Ну і чебурашка не повністю над грунтом, на відміну від 9ки.

18. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Це я про робочі "зони"називаючи 9-ткою,понятно що зона в чебурашки чуть більша...по воздуху чебурашка бере більше на см 3+-якщо 9 по воздуху до 37-39 то чебурашка 40-42,які компоратори???боже мій...грунт чорнозем з торфом та щей болотяний...цей грунт щось вам говорить?)))я мав маску з файтером 13,файтером 12,рулі та різні катушки...монету 3 коп на глибині 20 см файтер 13 смарт кидав в чорне я копнув бо не було сигналів..і то 3 коп ссср..є поняття як грунт і там показники будуть зовсім різні...в мене важкі грунти...

19. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Грунт який на відео втрамбований,забитий починаючи з кожного сантиметра....

20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Та ні, якраз робоча зона (перехрестя обмоток в центрі), у чебурашки мабуть менша ніж в девятки десь 17 проти 20ти, перепровірте рулеткою, просто візуально прикидаю розмір. Я про ширину датчика, чебурашка ширша в два рази за дев'ятку, від ширини залежить глибина зазвичай. Вважається що типу 5коп на ширину датчика повинно чіпляти, все інше як повезе з грунтом, на скільки вологий, однорідний та мінералізований, ну таке..
    Якщо ходити доводиться по торфу, то мабуть блок треба переналаштувати під нього, бо так і буде чорнити, налаштування ж блока під такі умови не розраховані. Не факт що вірне припущення, але як інакше вчинити щоб не чорнило то хз. Вважається що маска повинна все на грані захвату, кидати в колір, хоч чорне, хоч кольорове, так саморобщики маскоподібних чинять. Якщо навпаки кольорове чорнить, то не є гут.

grantis подобається це.
  21. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Я пробував зробити полігончик, знімав шар 20см від сміття, так і не вдалось вибрати все мілке підфонює трохи іржа, це через сито сіяти. (( Коротше, щоб не рухати грунт, вибивав отвір трубкою на потрібну глибину, кидав 5коп, потім засипав. Пересушений чорнозем, то тайгером ледве 26см і чорнить, і то пройшов би повз, якби не знав. Не предатор, просто описав технологію, як закладав монети.

grantis подобається це.
  22. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Кому треба щось доказувати?
    Не треба, нікому, нічого доказувати.
    Катушка специфічна, на різних Масках, Скверах показує по різному, особенно на мідь, в одній на монету 30 см на другій масці 42 см. Наіграєшся напишеш.

23. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Це точно! Хтось комусь щось доказуе, а iншi мовчки копають раритети!:smile_12:

GARRETT 250 подобається це.
  24. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Та ніхто наче не питав забитий грунт чи ні і не сперечався з цього приводу. Забив то й добре, але все одно шурфи в одну лінію вертикальну, то вже похибка є, від влежаного.
    Датчик дійсно специфічний, не поширений, не на кожен день, як то кажуть, через невелику робочу зону. А спробувати ним добити цікаве місце невелике по площі, то чому б і ні. Для розвідки поганяти по полю, ну то для сильно проворного та удачливого

grantis та gans1969 подобається це.
  25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Навмисне найшов в скріншотах, щоб не виникало питання які компаратори і чому зносе в чорнину, і буде далі зносити без підлаштування під свій грунт, прилад налаштовано по середнім показникам. Правда який з них R35 , a який R42 щоб взнати, то треба інститут закінчити і самому лізти на паяльні сайти, бо тут розкажуть про все що завгодно, крім потрібної інформації.
    IMG_20240710_182543.jpg IMG_20240710_230528.jpg

gans1969 та grantis подобається це.