Predator3 обсуждение

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем GARRETT 250, 18 сер 2018.

1. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Не знаю я чомусь ні з ред голдом,ні з масками..міні дробинки не копав ніразу!пишу як є!можливо не попадав,чи якось пропускав...бо оце сікером викопав і був в шоці!

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    3. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    4. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    5. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Може їх там тупо не було, або заглибоко лежали.
    В мене майже скрізь жирні південні чорноземи, намул на пересохлому ставку, то копав. Торфу нема. Є ще глина, пісків мало, в кар'єрах хіба, чи на промоїнах на схилах

4. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Дробинки маю на увазі такі,від патрона..

Images:

Screenshot_2024-04-23-21-36-52-687-edit_com.android.chrome.jpg
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Я зрозумів що не з намиста. Качиний дріб копав. В навушниках 99% копу, можливо тому

6. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    В навушниках..завжди в навушниках,якось забув навушники то навіть не копав..вертався за ними,так привик що без навушників не бачу смислу копати)

7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Передивився, якщо ото на минулій сторінці в руці "дробинки" що не бачила маска, а сікер побачив, то я навіть не знаю як це коментувати. Здоровецькі куски свинцю називати дробом ..:smile_9:
    Та їх любий прилад, з любою частотою повинен смикати на ура.

8. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Ще раз пишу..то на руці шрафлень,маски добре бачать як і всі..а от міні дробинки які я спеціально обвів червоною лінією на фото... сікером я викопав вперше!

9. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Передивіться будь ласка ще раз...фото на руці,і фото якою я обвів червоною лінією..спеціально обвів щоб люди бачили!

10. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Пишу ще раз!на руці то шрафнелі,маски бачать шрафнелі як і сікер чи ред голд!а от патронні міні дробинки на качку,на качку дику..я випокав вперше сікером!думаю понятно

11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ок, проїхали. Повторюсь, з низькочастотниками знаходив качиний дріб на ставку, тому хз чому маски не знаходили, а з сікером поперло так поперло:D. Ну ладно був би рижик, то я ще зрозумію, а от сидіти колупатись в грудці землі, вишукувати що там пікнуло, те ще задоволення, як згадаю, то краще б прилад той дріб не бачив .:smile_5:

gans1969 подобається це.
  12. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    може я не попадав,або не звертав якось увазу..бо маска на треші шумна..в сікер дуже тихий рівний треш,ну в мене так..чути кожне пилікання...і я викопав вже декілька!+катушка 9,раніше в мене такої катушки не було,дуже чуттєва,напів снайперка!

13. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    На мою думку масці до сікера далеко..ну є звичайно різні маски і сікери..ну з 3-х масок які в мене були,сікер на голову вище!а то і на дві!

14. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
  15. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Зняв відео з сікером на декілька цілей з чебурашкою,кому цікаво,досить пристойний результат як на мене!

Останнє редагування: 23 кві 2024
  16. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    І це можно сказати не на треші.
    Для снайперки з хорошим діскрімом непогано

17. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    А снайпер 22

18. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Яб сказав дуже добре бачить)на рівні з павуком,файтером s смарт!ну останні на см 1-2 будуть більше,але це вже не грає ролі..треш не накручував,щоб добре було чути сигнали на грані!треш добрий це ще +1-3 см!

Останнє редагування: 23 кві 2024
  19. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    ну см -3-4,але це практично снайперка)результати чудові як для снайперки

GARRETT 250 подобається це.
  20. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Ну що, радий що зайшов приборчик, в мене б він лежав, все заміноване, касетними луплять по правильним місцям.
    Хай хоть Вас радує. Ще Масочку продам і буду спокійний.

Latika подобається це.
  21. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Ну маска остання в мене з павуком..була дуже хороша,але отой паршивий масковський треш мене зводив з розуму,пілікання на важкому грунті..в сікері треш чудовий,тихий, рівномірний без отих скачків як в масці...ну з тих 3-х масок-треш отой був одиноковий!Можливо треба було міняти катушку,щоб хтось гарно намотав,але це кошти і час...хотів від сікера спробувати..але як би він повів себе не понятно,в мене раніше на одній масці балаболив а на іншій норм робив але якось погано балансував!Удачі Вам,якщо є можливість виїжайте!

22. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Я служивий. Тому ніяких переїздів. І родина в отказ пішли. Будем воювати дома.
    А маска моя тихо на 9-9.5 робить. Як Сікер.

Latika подобається це.
  23. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
  24. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Тест чебурашки під цеглою,кусочок хрестика кр,в штатному режимі чортить тільки з одної сторони..якщо її обернути..показує колір з всіх сторін...

25. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
  26. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна