Predator3 обсуждение

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем GARRETT 250, 18 сер 2018.

1. Don XandeR

Don XandeR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    246
    Адреса:
    Kiev
    Ні, такі речі завжди новими купляю, то ні до чого. Цей нюанс помічений під час повітряного тестування впритул катушки. Таких умов не буває при пошуку, я не парюсь, просто цікавий момент.

1. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1098 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II с маской. Комплектующие,...
      85 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ v2, малыш FM v2,. К...
      50 грн.
    4. Новый GT 110 + обновленный чехол и тренчик,+ крона и защитный колпачек..все одним лотом...смотрите д...
      625 грн.
    5. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
  2. Don XandeR

Don XandeR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    246
    Адреса:
    Kiev
    Ви, шановний, чого зразу "матюкаєтесь"?)) ...компаратори, резистори... Для мене прилад то "чорна скринька в якій живуть загадкові істоти)))

3. AlexCh

AlexCh Schütze

Повідомлення:
    22
    Адреса:
    Днепропетровск
    Сорi:beer:, для вас бiльше "матюкатись" не буду. Краще пiду зi сво”ми прирученими iстотами у поля та лica:D

4. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Всім привіт,давно хотів спробувати чебуратора..і ось він в мене,грунти чорнозем в перемішку з торфом...погода зараз не дуже,не вийти..цікаво почути ще відгуки користувачів в кого вона була?як вам її робота на важких грунтах?

Images:

Screenshot_2024-04-23-16-12-40-602-edit_com.facebook.orca.jpg
    ysabxe подобається це.
  5. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    І ще таке питання..зразу появилась думка що можна її розвернути вертикально..тіпа як тайгер,буде захват більший,а чи не вплине це на роботу?

6. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Вплине. Робоча зона(центр датчика) і так мала, а буде ще менша, бо проходитиме над ціллю під іншим кутом. Типу як шаблею рубати чи колоти.Ось він довго ходив з чебурашкою, і навіть датчик розвертав, є купа відео в темі.
    https://reibert.info/members/ysabxe.220573/

Останнє редагування: 23 кві 2024
    Latika та Arch подобається це.
  7. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Не вплине на роботу. Но трохи невдобно буде цілять . Так з нею і ходили, як с тайгером

Latika подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    З якого дива не вплине??. Робоча зона датчика це перехрестя обмоток по центру, вона і так невелика. Розвернувши датчик, робоча зона проходитиме над ціллю не впоперек, а повздовж. Фактичний захват зменшиться, а не збільшиться.

Arch подобається це.
  9. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Походите, приймете. Все там нормально

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Що нормально???:smile_9: Він думає що розвернувши датчик, збільшить захват по типу тайгера. Перетин обмоток ,де вуха датчика, і є робоча зона. Приблизно 15см довжиною, і шириною 5см. От і прикиньте який захват буде при розвороті датчика, ті самі 5 сантиметрів, а не 15ть, що теж не багато , бо по факту менше трохи. Тобто отримає він не тайгер, а снайперку, якою треба буде махати як колібрі, щоб нічого не пропустити.

Arch подобається це.
  11. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Людина відпишеться , коли попробує.треба лише помохати не по середині а над кругами

Latika подобається це.
  12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Круги: прийомна та передаюча котушка, навіть боковий захват і спрацювання ніхто не відміняв, але шукати він буде в грунті, і мабуть хоче глибини, а це робоча центральна зона, а не "круги". Коротше махайте хто як хоче, я притримуюсь озвученої думки.

Arch подобається це.
  13. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Глибина мені вже не цікава... раніше я гнався за глибиною,скупляв 10-десяток катушок від 11 до руля,міняв прилади в пошуках глибини і через 3 роки я поняв,дойшло.. що головне комфорт,стабільність та розділення...обернути катушку для того,щоб була більша площа сканування..благо можна розвернути...спробую так,потім оберну і опишу..

14. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Ходив раніше з 12 дд павуком,після спробував там пройтись 9 дд з сікером,дев'ятка відпрацювала чудесно!за 3 години пошуку,там де маскаю знайшов декілька шрафнелів..з сікером на фото!робіть висновки

Images:

IMG_20240420_174403.jpg
    received_905927261332283.jpeg
  15. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    З сікером з катушкою 9 дд я копав дробинки,з масками за 3 роки я ніколи не копав,ніоднієї!в тому числі і з ред голдом!

16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Площа сканування це взагалі не про чебурашку, хоч як її не крути, максимум 15см, при розверненні датчика площа збільшиться лише візуально, а насправді зменшиться з 15см до 5см( приблизно). Вважається що за рахунок круглих обмоток, в чебурашки кращий дискрім, щось середнє між концентричним датчиком( котушка в середині котушки), і дд, де прийомна і передаюча поруч і пересікаються. По ідеї і за рахунок ширини повинна була б бути пристойніша глибина, порівняно з класичними дд, 30ть наприклад, але цьому підтвердження я не почув, тому залишається лише кращий дискрім. Чому чебурашки не поширені, та тому що якраз при великих габаритах, площа сканування мізерна.
    Оте місце ( в формі пелюстки)де вуха датчика і кабель і є робоча зона катушки.

17. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Був ред голд,3 маски..і кортіло спробувати сікер...вроді прибори на одній платі,але чомусь вони всі різні..таке враження що зовсім інший мд...сікер дуже стабільний,треш не бубонить як в масках..рівний!на сікері можна максимум треш дати і він стабільно працює..на ямки та нерівності не так реагує як маска..на чорноземі не балаболить,є реакція від цього нікуди не дітись..але не так як на інших!

18. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Ну це так для цікавості,хай буде так..але я всерівно спробую!куплялась вона не для збільшення площі..куплялась вона для важкого грунту,мокрого,забитого..в перемішку з торфом..маску там взагалі не відстроїти...по відгукам вона себе веде стабільніше!на такому грунті маска з павуком кидає монети з 15 см+ в чорне при діскрімі 0,про бронзу взагалі не говорю...

19. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Прибор прибору різниця. Такого Сікера як Ви купили ще найди попробуй. Пелюшки дають своє

Latika подобається це.
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ну мені теж був цікавий датчик такого типу, в принципі і досі кортить спробувати, але навряд чи маскоподібне адеватно працюватиме на мочарах, з будь яким датчиком, тим більше великим, це треба інший прилад, а не датчик. Старкон китайця хвалив тх850, частота 19ть, вважай та сама, може глибина трохи менша на пару см, але на грунт в низинах біля водойм не казиться( з його слів), я не юзав

21. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Сікер працює нормально з 9 дд,чуть балаболить біля ставка але чуйку чуть знизити і все ок..і ре
    Була в мене ще катушка 32 на 36,вроді..вже не пригадаю точно розмір ..так вона працювала взагалі ідеально на масці ..може через те що датчик був намотаний під 8 частоту,в парі з 18 частотою була 12!мега стабільна,але сук важка..біля 800 грам,навіть спец купляв розгрузку і всерівно важко махати,продав...

22. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Цей робить на ура. Без фантомів на ями і на землю верх-вниз, другі оруть

Latika подобається це.
  23. Alexandr88

Alexandr88 Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Украина
    Це дуже дивно, я квазаром на 9кгц копав дробинки. Може у вас щось з маскою було не те.

24. Latika

Latika Obergefreiter

Повідомлення:
    148
    Адреса:
    Україна
    Та ні все ок було,остання маска взагалі хороша була..думаю це грунт дуже важкий..з великими 12 д+катушками сліпнув на дуже маленькі цілі..на 9 дд менш впливає грунт..і вона більш ціпкіша,можливо того..бо грунт такий що монети там всі лисі та убиті в хлам,ну окрім срібла..навіть бронза там нищиться!

25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Я з кардиналом 8кГц, і концентричним датчиком стандартним 24см, дробинки, грузики рибальські і тд. Навіть вайтс самопал 6,6кГц теж бачив