Ну недолюбливайте только обзывать не стоит не кто Вас не просит любить Нас!!!!Но обзывать не нужно !!!
Прибор ето только инструмент который способствует поиску остальное зависит только от Вас копать тут или нет,пойду туда или туда не пойду и тд....
Раньше когда занимался копом была у меня одна железная примета:если в момент выезда припрется в двор бабка-соседка то можно загонять смело машину в гараж так как хабара не будет.
Це можливо справді варте уваги. Запримітив ще таке - варто перевіряти місця де рилися якісь звірки - досить часто там є метал.
ну то б і непогано.але ж не ради наживи тільки....я взагалі копаю тому...що я копаю.попадеться щось смачне-добре.шмурдяк-дома жадниця не засиджується)))))).мій скіт теж на городі за інтерес копає.шо ж там?інтересно?ага!попався!)))))))))
ну всеодно коли відкопуєш 50-ту совєтску монету то кажеш блін хоч би она якась нормальна випала)))))))
А маю одного комрада завісного такого шо капець,лиш ти шось знайшов а він ще нічого то тако скаже -Нуу вітаю!!! все можеш додому їхати... може і збіг але 10 раз збіг якось дивно правда?
Кажуть якщо покакати перед копом - то на фарт. А якщо ще й на тому полі, де будеш шукати - то взагалі супер фортуна. З повагою.
Вишлю скіки треба, хоч коровлячого, хоч конячого, укрпоштою. Заплатите лише за доставку, сама посилка безкоштовно. Не дякуйте, мені від думки, що допоміг людині знайти клад, уже добре...
Я їх ті болти знаходжу кожного разу . Теж спочатку вірив в цю прикмету до вчорашнього дня . Вчора зранку були болти і великі і малі - потім ближче до обіду оця знахідка Тепер в "болти " не вірю . Для себе зробив висновок якщо гарний настрій то і знахідки будуть , а якщо ні , то й знахідок - ні . Сьогодні виходив на високий курган щоб звірити карту шуберта із місцевістю . Курган високий не ораний , порощий деревами , то на вершечку кургана лисяча нора . Мать "руда" знайшла скіфське золото .
У кого что было В Ночном Копе??? Видение может быть ? или что-то что повторялось и после чего всегда везло или наоборот!
Не ходите с такими на коп зависть она штука плохая даже если он Вам завидует от души а не клянет в уме и при етом улыбается !