Мої предки курили люльки досить таки завзято, але цю звичку вдалося переломити - не курить мій батько, я - вже не курець в другому покоління, вже і син повнолітній, а теж того зілля не вживає. Так що напевне прийдеться аватарку міняти.
Так Вы жене скажите что пусть деньги даст, а Вы сами купите. В универмаге или оружейном возле мясного павильйона! А сами купите тут, еще и деньги останутся, моральный ущерб
Курить бросайте, пользы ни какой, только вред и расходы.... А вот не выпить и грамма, это тяжело(. А запорожца купите всё равно, даже если слово сдержите, весёлая машинка, у меня такой был)), правда трудновато найти.... Я бы согласился на ППШ, потом купил бы Запорожца, и ждал бы Максим).
Я тоже курить бросил, уже две недели держусь) Семечек накупил, держу на кухне, когда реклама по телеку начинается, обычно курить бегал, сейчас иду семечек поплюю, помогает). А бросил после конкретной пьянки, курить утром не хотелось, даже отвращение было, этим и воспользовался). Надеюсь продержатся подольше, пусть организм отдохнёт.
Про купівлю мови не було з самого початку - просто дружина скаржилася на те, що багато грибів додому приношу. Я сказав, що в принципі можу і не носити, не повірила і тому посперечалися. Я не подумавши назвав термін - 5 років. Прийшлось терпіти. Ну а тут камрадові за терпіння ще і бонуси непогані обіцяють. Я б на його місці потерпів, заодно і здоровя зберіг.
Справа в тому, що вона в мене гриби не їсть, тому і виникла була така суперечка. А закінчилось тим, що підріс син і виявилось, що він теж дуже любить гриби. Ну і в результаті сімейна меншість мусіла скоритися більшості.
І некажіть, раз робив дочкам (10 і 6) канапки. Молодша нехотіла їсти,я думаю б чого це? А старша каже: -Тату,вона нелюбить вареної ковбаси. Дитині шість років а я і незнав цього!
Здається мені що Vinter_787 уже не отримає виграш :http://reibert.info/threads/Подарите-мне.83731/page-40 Чи я щось не доганяю?