а я ще пам'ятаю гралися магнетом з двігатєля військового генератора, так, намотаєш на вал шнурочок, даси комусь в руки проводок, і яаааак дьорне!
в школі паяли з товаришом радіомікрофони щоб апаратуру нетягати з радіорубки в спортзал, то поприколу конденсатор спаяв з двома проводками, намазав руку клеєм, потім проводки проложив, типу привіт паціан а там розряд В армії Та 57 беру з сослуживцем, провода , хоп дивишся молодий спить рука на бильці, один на ногу другий на бильце , ото ламбада була, головне що жоден непроснувся а ногами крендиля робили.
По ходу електрошоке то дорога іграшка.Собак в нашомі місті потравили майде всіх, хулюганів начебто нема. Мабуть прикуплю замість шокера ковіньку.
нормальные шокеры у нас просто запрещены,игрушки,что можно купить-отпугиватели собак звуком и озоном,так что да,откапываем ТТ.Реально дествующие-что со стреляющими электродами,их некоторые импортные полицаи и пользуют.
Что бы советовать, нужно понимать что вы хотите компактный электрошокер или фонарик? Я покупал себе электрошокер для отпугивания собак когда езжу на велосипеде. Брал вот такой шокер https://shokeru.com.ua/elektroshokery/elektroshoker-police-storm-pro-shtorm-original-2020.html
Бек, магнету з трактора в кармані носить потрібно. Якшо ток недопоможе, зажди можна за бронєпровод взять та добить протівніка).
Купив камраду на подарок Оса 704, 750 гривень. Тільки привіз з НП. Лупить як скурвий син, на пошті коли перевіряв то дівчата аж присіли. Якщо когось цікавить то пишіть в приватні повідомлення, щоб не думали що я займаюсь рекламою магазину. P.S. Фонарик так собі. а від тріскоту можна і в штанці накласти.
у нас москальська оса заборонена, бо то спецзасіб, якого навіть у поліцаїв нема. Китайці назву причепили до ліхтарика з розрядником. Таке можна, ним нікого не зупинити, крім собак звуком і запахом озону.
ОСь доречі потужна ОСА 928 у коллеги такая, реально крута штука плюс антизахватні пластини по бокам https://shokeru.com.ua/elektroshokery/elektroshoker-oca-osa-928-power-novinka-2020.html
В мене від собак шокер-фонарик, замітив охерений мінус, на морозі не працює, а як відігріється то все норм.
то це зрозуміло, тому що всі ліхтарики ідуть в металевому корпусі, а від холоду воно садить аккумулятор. Краще від собак шокер не металевий. Маю ось такий компактний шокер ОСА