Посоветуйте хорошие берцы!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем анатолий., 2 бер 2011.

1. Товарищ Саахов

Товарищ Саахов Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.550
    Адреса:
    Всесоюзная здравница
    И вообще не зависимо от производителя крайне не рекомендую обувь(берцы/ботинки) с подошвой которая наплавляется на верх изделия(термопосадка).Кожа в месте посадки пересыхает и со временем рвется.Сталкивался с таким и на амерах,и на Европе,и на Украине,и даже на Бундесе.

phantom та Dobro Wolec подобається це.
    1. (в наявності 3 шт.)
      Фліска нова з Франціі Ціна за 1 шт.
      380 грн.
    2. Термо кофта утеплённая, под горло (M) Состояние - лёгкое б\у Замеры по изделию: Плечи - 43см. Длина...
      260 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Оригинальная армейская флисовая куртка для флота США. Цвет чёрный. Флис по плотности как общевойсков...
      1100 грн.
    4. Оригинальная армейская флисовая куртка для флота США. Цвет чёрный. Флис по плотности как общевойсков...
      1100 грн.
    5. Флиска Helicon Tex Patriot Состояние как нового, носилась пару месяцев по погоде. Не прокурена. Без...
      2250 грн.
  2. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.622
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    То купляйте белівелі , алтаму , макрі , бейц - набагато дешевше ніж данери і коркорани ( взагалі безпонтові черевики і фірма , особливо оті їх мародери і черевики як у парашутистів часів2 світової ) . Бундесові повне гуано , особливо бундес 2000 , їх і носити нетреба вони й так розвалюються навіть від того що просто стоять . Хаікси , лови взагалі кросівки , а не черевики і смердять після носки як китайські кросівки .
    В мене вже 5 років на літо белівелі 390 і на осінь зиму данери комбат хайкери , і там і там як ви кажете наплавлена підошва , ніде нічого не рветься . А от слоєна підшва іноді розслоюється на американських черевиках , про бундесові взагалі мовчу , бо вони розлазяться навіть від того що просто стоять https://reibert.info/threads/problema-s-podoshvoj-vibram-bercy.577397/ . В мене теж були бундеси2000 єлі здихався , попідклеював їх ї продав . Верх цілий , а підошва розвалюється як ти її не клей .

Останнє редагування: 10 кві 2016
    Archi Hoffman подобається це.
  3. bratkom

bratkom Schütze

Повідомлення:
    12
    Адреса:
    Україна
    Які б ви порекомендували купити ціною до 2000 грн., щоб вони були крепкі і зручні. А то по роботі мені цілий день треба находитися і по полях і по асфальту, в залежності куди пошлють. Країна і фірма для мене значення не мають. Дякую за відповідь наперед.

4. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.622
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Зверніться до цього продавця https://reibert.info/members/taurus.64155/ в нього контрактні черевики для армії США , він вам допоможе і розмір підібрати і порадить що вам буде краще .

bratkom подобається це.
  5. Товарищ Саахов

Товарищ Саахов Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.550
    Адреса:
    Всесоюзная здравница
    Лежат 4 или 5 пар-и америкосы,и украина,и европа-результат один.А насчет бундеса-не цепляйтесь к 2000-есть 2005,2007.Тысячи носят и не жалуются,и стоят они в двое меньше амеров.Не все ведь миллионЭры))

Pyro та Romachick подобається це.
  6. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.622
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    І я не міліонер . Але ходити літом в бундесах не мазохіст , та й зимою вони нікудишні , демісезон і не більше той бундес . І коштують нові бундеси 2005 не дешевше американських , а якшо брати оті лови чи хаікси то вони ще й дорожче за американські .

ashar подобається це.
  7. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Попроще:Талан рифленки и Военторговские ДиСи. Дешево и сердито.

Dobro Wolec, ashar та Dimacool подобається це.
  8. TanyaV

TanyaV Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Винница ул.Блюхера 250а кв15
    наші такі носять і казали що нормальні.Купляли в 5.11

9. Alex Fison

Alex Fison Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    147
    Лоти
      на продажу:
    111
      продані:
    487
    Повідомлення:
    1.085
    Это нашего пошива .Кто носит такие ? Скажите как они ?

10. vostok917

vostok917 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    177
    Адреса:
    Украина
    Таскаю "Талан " рифленки четыре сезона , носки до бела стер ,кремом почистил и всё гут.

Romachick подобається це.
  11. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.622
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    А я таскаю американські замшеві белівелі 390 , за 4 роки нічого не стер і ніразу кремом не чистив ( тільки мив від бруду водою і паралоновою мочалкою ) , і ноги не мучив - і все гуд .

Anatol_AA подобається це.
  12. Romachick

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Разница в цене только.

13. Telik

Telik Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    1.068
    Отличные берцы шёт мой товарищ,( ручная работа), из натуральной кожи, мне на работу пошил, уже тягаю 3 года , как новые!

Рятивнык!, Passat B2 та Dimacool подобається це.
  14. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.622
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Та не тільки в ціні , а в зручності , і у зовнішньому вигляді та живучості теж . І всі ці фактори не на користь вітчизняного виробника .

Telik та Anatol_AA подобається це.
  15. Зравия всем! В 2013 году приобрел в Риге эти берцы. Но так как был на тот момент неопытным ньюфагом, то утерял от них коробку и любую документацию. Может кто подскажет производителя или принадлежность к чей то армии? Подошва прошита вдоль носка, прикреплена вроде бы литьём, но на пятке и носке были вбиты гвозди(возможно декоративно, сейчас почти стерлись). На подошве единственная надпись LUBLIN

Images:

IMGP8252.JPG
    IMGP8253.JPG
    IMGP8254.JPG
    IMGP8255.JPG
    IMGP8256.JPG
    IMGP8257.JPG
    IMGP8260.JPG
  16. Mihalko

Mihalko Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Сторожинець, Чернівецька обл.
    Ношу такі два роки (повсякденно, але не екстремально), на вигляд як нові, але в мене взуття довго живе. Тепер мінуси: нові були дуже тісними, на мізинець припадає коротенький, кілька мм шестислойний шовчик, який мене доводив до сказу, навіть була думка їх викинути, але жаба задавила і я їх досить швидко розносив, тепер вони мені досить комфортні, навіть трохи нога гуляє, якщо не шнурувати. В теплу погоду в них жарко, восени, зимою, весною – нормально. На льоду і втоптаному снігу надзвичайно слизькі. на твердому грунті, асфальті м'які. нога не забивається. Вимагають надзвичайної концетрації і уваги, щоб не вступити в псяче лайно, процес очищення такої підошви надзвичайно довгий і трудомісткий, а само воно не очиститься ніколи. Звик до них, мені вони зручні, але ще одні такі я б не купував. А ремінь мілтековський я таки викинув, він навіть штани не тримає.

Трассер подобається це.
  17. ashar

ashar Stabsgefreiter

Повідомлення:
    169
    покупал в ДИСИ зимние. С 2008 года на охотах. А это рельеф довольно пересеченный и с водой и со снегом, и с морозцем. Не знаю - чья фирма и кто изготовитель, но доволен, что называется до ус...ки. Подкладка - цигейка. На подошве "маде ин Германия" фирма "Odeon". Может, они и есть полностью немецкие, не знаю. Но просто счастлив. Что касается демисезонных, то в этом вечная проблема. Поскольку покупал тоже в ДИСИ, но не повезло с подьемом, низкие оказались. Брал из за подошвы - широкая и низкая, следовательно устойчивая и не травмоопасная. Брал еще якись в Киеве по инету, сверхлегкие (200гр), но не подошли, выкинул... Сейчас форумчанин из Харькова подогнал голландские, с самопальной подошвой, как он сказал - "пенополиуретановой". То что искал(!) - очень мягкие и легкие. Обкатываю. Один минус - скрипучие - мама не горюй. Все зверюхи ржут и грят - "вон опять этот скрыпучий катит!!" Следовательно, вопрос актуален - где найти хорошую подошву - мягкую и легкую, на осень и дождь?? КТО ЗНАЕТ?

18. Reishauer

Reishauer Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.548
    Адреса:
    Харьков
    Присмотритесь к английским Альтбергам. Alt-berg. Кожа, неубиваемые, не парят, для зимы на размер больше можно взять под две стельки. с уважением.
    Также Haix Combat boots отличные боты.

19. Romachick

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Сколько весят?

20. Reishauer

Reishauer Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.548
    Адреса:
    Харьков
    Не знаю точно но не тяжелые ибо подошва не массивная

21. Dobro Wolec

Dobro Wolec Oberschütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Україна, Київ
    Якщо цікавлять літні моделі- спробуйте "Берці УА".
    https://reibert.info/threads/rozprodazh-litnix-modelej-berci-ua-v-kijevi.801676/
    Всі моделі , цільношкіряні та полегшені, пройшли випробування в зоні бойових дій та на полігонах... Відгуки тільки позитивні по співвідношенню ціни, якості та зручності. berci-elit-d-olivkovi--1010-grn-_02.jpg

Bertsi UA подобається це.
  22. Bertsi UA

Bertsi UA Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Ukraine, Kyiv - 1, 01001, p.o.65
    Берцы летние армии США McRae Hot Weather 8.0R http://prntscr.com/aqe4lt
    Вирішив собі купити берци на літо, ціною до 2000 грн. Порадьте будь ласка чи варто їх брати, чи на якусь іншу модель чи фірму глянути. А то фірм розвелося багато а я в них не сильно розбираюся а викидати гроші вітер не дуже хочеться. Дякую за відповідь наперед.[/QUOTE]

Рекомендуємо Тактичні черевики - висота халяви 15 см (6 дюймів). Все добряче повоювали на Східному фронті. Підошва двокомпонентна - поліуретан (не EVA) і гума. Хороші ходові якості. Підошва приєднана клейовим методом кріплення із подальшим прошиванням, тому після того, як її зносять, може бути без проблем замінена. Ціни значно нижче за 2000 грн :)
    Доречі, практично всі комплектуючі - шкіра (використовується товщиною 2 мм підвищеної вологостійкості), підошва, шнурівка українського виробництва.
    Роздрібна ціна 1495 грн
    Ну і можна ще Полегшені - там максимальна ціна 1090 грн.

Останнє редагування: 8 сер 2016
  23. Bertsi UA

Bertsi UA Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Ukraine, Kyiv - 1, 01001, p.o.65
    Для тих хто любить з класичною халявою висотою 20 см (8 дюймів) - модель Еліт Д ПВС - на фронті з листопада 2014 року.

Комерційна ціна 1490 грн.

Останнє редагування: 8 сер 2016
  24. Rover.308

Rover.308 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    628
    Адреса:
    Чернігівщина
    Камради, підкажіть до кого на форумі краще звернутися. Потрібен ремонт або заміна підошв на Бундесах.

2016311131413.jpg 2016311131436.jpg 2016311131501.jpg

25. votaga

votaga General-leutnant

Повідомлення:
    30.360
    https://reibert.info/threads/bercy-...ovoj-podoshvoj-penopoliuretan-500-grn.744303/

Rover.308 подобається це.