И вообще не зависимо от производителя крайне не рекомендую обувь(берцы/ботинки) с подошвой которая наплавляется на верх изделия(термопосадка).Кожа в месте посадки пересыхает и со временем рвется.Сталкивался с таким и на амерах,и на Европе,и на Украине,и даже на Бундесе.
То купляйте белівелі , алтаму , макрі , бейц - набагато дешевше ніж данери і коркорани ( взагалі безпонтові черевики і фірма , особливо оті їх мародери і черевики як у парашутистів часів2 світової ) . Бундесові повне гуано , особливо бундес 2000 , їх і носити нетреба вони й так розвалюються навіть від того що просто стоять . Хаікси , лови взагалі кросівки , а не черевики і смердять після носки як китайські кросівки . В мене вже 5 років на літо белівелі 390 і на осінь зиму данери комбат хайкери , і там і там як ви кажете наплавлена підошва , ніде нічого не рветься . А от слоєна підшва іноді розслоюється на американських черевиках , про бундесові взагалі мовчу , бо вони розлазяться навіть від того що просто стоять https://reibert.info/threads/problema-s-podoshvoj-vibram-bercy.577397/ . В мене теж були бундеси2000 єлі здихався , попідклеював їх ї продав . Верх цілий , а підошва розвалюється як ти її не клей .
Які б ви порекомендували купити ціною до 2000 грн., щоб вони були крепкі і зручні. А то по роботі мені цілий день треба находитися і по полях і по асфальту, в залежності куди пошлють. Країна і фірма для мене значення не мають. Дякую за відповідь наперед.
Зверніться до цього продавця https://reibert.info/members/taurus.64155/ в нього контрактні черевики для армії США , він вам допоможе і розмір підібрати і порадить що вам буде краще .
Лежат 4 или 5 пар-и америкосы,и украина,и европа-результат один.А насчет бундеса-не цепляйтесь к 2000-есть 2005,2007.Тысячи носят и не жалуются,и стоят они в двое меньше амеров.Не все ведь миллионЭры))
І я не міліонер . Але ходити літом в бундесах не мазохіст , та й зимою вони нікудишні , демісезон і не більше той бундес . І коштують нові бундеси 2005 не дешевше американських , а якшо брати оті лови чи хаікси то вони ще й дорожче за американські .
А я таскаю американські замшеві белівелі 390 , за 4 роки нічого не стер і ніразу кремом не чистив ( тільки мив від бруду водою і паралоновою мочалкою ) , і ноги не мучив - і все гуд .
Отличные берцы шёт мой товарищ,( ручная работа), из натуральной кожи, мне на работу пошил, уже тягаю 3 года , как новые!
Та не тільки в ціні , а в зручності , і у зовнішньому вигляді та живучості теж . І всі ці фактори не на користь вітчизняного виробника .
Зравия всем! В 2013 году приобрел в Риге эти берцы. Но так как был на тот момент неопытным ньюфагом, то утерял от них коробку и любую документацию. Может кто подскажет производителя или принадлежность к чей то армии? Подошва прошита вдоль носка, прикреплена вроде бы литьём, но на пятке и носке были вбиты гвозди(возможно декоративно, сейчас почти стерлись). На подошве единственная надпись LUBLIN
Ношу такі два роки (повсякденно, але не екстремально), на вигляд як нові, але в мене взуття довго живе. Тепер мінуси: нові були дуже тісними, на мізинець припадає коротенький, кілька мм шестислойний шовчик, який мене доводив до сказу, навіть була думка їх викинути, але жаба задавила і я їх досить швидко розносив, тепер вони мені досить комфортні, навіть трохи нога гуляє, якщо не шнурувати. В теплу погоду в них жарко, восени, зимою, весною – нормально. На льоду і втоптаному снігу надзвичайно слизькі. на твердому грунті, асфальті м'які. нога не забивається. Вимагають надзвичайної концетрації і уваги, щоб не вступити в псяче лайно, процес очищення такої підошви надзвичайно довгий і трудомісткий, а само воно не очиститься ніколи. Звик до них, мені вони зручні, але ще одні такі я б не купував. А ремінь мілтековський я таки викинув, він навіть штани не тримає.
покупал в ДИСИ зимние. С 2008 года на охотах. А это рельеф довольно пересеченный и с водой и со снегом, и с морозцем. Не знаю - чья фирма и кто изготовитель, но доволен, что называется до ус...ки. Подкладка - цигейка. На подошве "маде ин Германия" фирма "Odeon". Может, они и есть полностью немецкие, не знаю. Но просто счастлив. Что касается демисезонных, то в этом вечная проблема. Поскольку покупал тоже в ДИСИ, но не повезло с подьемом, низкие оказались. Брал из за подошвы - широкая и низкая, следовательно устойчивая и не травмоопасная. Брал еще якись в Киеве по инету, сверхлегкие (200гр), но не подошли, выкинул... Сейчас форумчанин из Харькова подогнал голландские, с самопальной подошвой, как он сказал - "пенополиуретановой". То что искал(!) - очень мягкие и легкие. Обкатываю. Один минус - скрипучие - мама не горюй. Все зверюхи ржут и грят - "вон опять этот скрыпучий катит!!" Следовательно, вопрос актуален - где найти хорошую подошву - мягкую и легкую, на осень и дождь?? КТО ЗНАЕТ?
Присмотритесь к английским Альтбергам. Alt-berg. Кожа, неубиваемые, не парят, для зимы на размер больше можно взять под две стельки. с уважением. Также Haix Combat boots отличные боты.
Якщо цікавлять літні моделі- спробуйте "Берці УА". https://reibert.info/threads/rozprodazh-litnix-modelej-berci-ua-v-kijevi.801676/ Всі моделі , цільношкіряні та полегшені, пройшли випробування в зоні бойових дій та на полігонах... Відгуки тільки позитивні по співвідношенню ціни, якості та зручності.
Берцы летние армии США McRae Hot Weather 8.0R http://prntscr.com/aqe4lt Вирішив собі купити берци на літо, ціною до 2000 грн. Порадьте будь ласка чи варто їх брати, чи на якусь іншу модель чи фірму глянути. А то фірм розвелося багато а я в них не сильно розбираюся а викидати гроші вітер не дуже хочеться. Дякую за відповідь наперед.[/QUOTE] Рекомендуємо Тактичні черевики - висота халяви 15 см (6 дюймів). Все добряче повоювали на Східному фронті. Підошва двокомпонентна - поліуретан (не EVA) і гума. Хороші ходові якості. Підошва приєднана клейовим методом кріплення із подальшим прошиванням, тому після того, як її зносять, може бути без проблем замінена. Ціни значно нижче за 2000 грн Доречі, практично всі комплектуючі - шкіра (використовується товщиною 2 мм підвищеної вологостійкості), підошва, шнурівка українського виробництва. Роздрібна ціна 1495 грн Ну і можна ще Полегшені - там максимальна ціна 1090 грн. TaktykaED_001 by Bertsi UA posted 8 сер 2016 у 16:52
Для тих хто любить з класичною халявою висотою 20 см (8 дюймів) - модель Еліт Д ПВС - на фронті з листопада 2014 року. Комерційна ціна 1490 грн. Bertsi UA model Elit D PVS Берці UA модель Еліт Д ПВС by Bertsi UA posted 8 сер 2016 у 17:07
Камради, підкажіть до кого на форумі краще звернутися. Потрібен ремонт або заміна підошв на Бундесах.