Посоветуйте хорошие берцы!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем анатолий., 2 бер 2011.

1. Товарищ Саахов

Товарищ Саахов Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.551
    Адреса:
    Всесоюзная здравница
    И вообще не зависимо от производителя крайне не рекомендую обувь(берцы/ботинки) с подошвой которая наплавляется на верх изделия(термопосадка).Кожа в месте посадки пересыхает и со временем рвется.Сталкивался с таким и на амерах,и на Европе,и на Украине,и даже на Бундесе.

phantom та Dobro Wolec подобається це.
    1. Берет краповий,закордонний,гарне б/в,без пошкоджень,розмір 55,під стяжку,мається вставка під кокарду...
      200 грн.
    2. Котоновий двосторонній чорний берет з кубинською символікою (національний прапор та комуністична зір...
      90 грн.
    3. Берет зелений. Розмір S, маркування вказує 6 5/8. Стан: вживаний, без явних недоліків та дефектів.
      100 грн.
    4. берет ,шерстяний.Mil Tek зелений.в/с. Німеччина.54. Б/в. перешлю поштою на ваш вибір,оплта на карту...
      120 грн.
    5. Берет люксовий.НАТО,кокарда пришивна,стяжка до 58 розміру,шерсть,без пошкоджень,темного кольору,нахи...
      250 грн.
  2. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    То купляйте белівелі , алтаму , макрі , бейц - набагато дешевше ніж данери і коркорани ( взагалі безпонтові черевики і фірма , особливо оті їх мародери і черевики як у парашутистів часів2 світової ) . Бундесові повне гуано , особливо бундес 2000 , їх і носити нетреба вони й так розвалюються навіть від того що просто стоять . Хаікси , лови взагалі кросівки , а не черевики і смердять після носки як китайські кросівки .
    В мене вже 5 років на літо белівелі 390 і на осінь зиму данери комбат хайкери , і там і там як ви кажете наплавлена підошва , ніде нічого не рветься . А от слоєна підшва іноді розслоюється на американських черевиках , про бундесові взагалі мовчу , бо вони розлазяться навіть від того що просто стоять https://reibert.info/threads/problema-s-podoshvoj-vibram-bercy.577397/ . В мене теж були бундеси2000 єлі здихався , попідклеював їх ї продав . Верх цілий , а підошва розвалюється як ти її не клей .

Останнє редагування: 10 кві 2016
    Archi Hoffman подобається це.
  3. bratkom

bratkom Schütze

Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Україна
    Які б ви порекомендували купити ціною до 2000 грн., щоб вони були крепкі і зручні. А то по роботі мені цілий день треба находитися і по полях і по асфальту, в залежності куди пошлють. Країна і фірма для мене значення не мають. Дякую за відповідь наперед.

4. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Зверніться до цього продавця https://reibert.info/members/taurus.64155/ в нього контрактні черевики для армії США , він вам допоможе і розмір підібрати і порадить що вам буде краще .

bratkom подобається це.
  5. Товарищ Саахов

Товарищ Саахов Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.551
    Адреса:
    Всесоюзная здравница
    Лежат 4 или 5 пар-и америкосы,и украина,и европа-результат один.А насчет бундеса-не цепляйтесь к 2000-есть 2005,2007.Тысячи носят и не жалуются,и стоят они в двое меньше амеров.Не все ведь миллионЭры))

Pyro та Romachick подобається це.
  6. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    І я не міліонер . Але ходити літом в бундесах не мазохіст , та й зимою вони нікудишні , демісезон і не більше той бундес . І коштують нові бундеси 2005 не дешевше американських , а якшо брати оті лови чи хаікси то вони ще й дорожче за американські .

ashar подобається це.
  7. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Попроще:Талан рифленки и Военторговские ДиСи. Дешево и сердито.

Dobro Wolec, ashar та Dimacool подобається це.
  8. TanyaV

TanyaV Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Винница ул.Блюхера 250а кв15
    наші такі носять і казали що нормальні.Купляли в 5.11

9. Alex Fison

Alex Fison Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    142
    Лоти
      на продажу:
    77
      продані:
    477
    Повідомлення:
    1.082
    Это нашего пошива .Кто носит такие ? Скажите как они ?

10. vostok917

vostok917 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    177
    Адреса:
    Украина
    Таскаю "Талан " рифленки четыре сезона , носки до бела стер ,кремом почистил и всё гут.

Romachick подобається це.
  11. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    А я таскаю американські замшеві белівелі 390 , за 4 роки нічого не стер і ніразу кремом не чистив ( тільки мив від бруду водою і паралоновою мочалкою ) , і ноги не мучив - і все гуд .

Anatol_AA подобається це.
  12. Romachick

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Разница в цене только.

13. Telik

Telik Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    1.068
    Отличные берцы шёт мой товарищ,( ручная работа), из натуральной кожи, мне на работу пошил, уже тягаю 3 года , как новые!

Рятивнык!, Passat B2 та Dimacool подобається це.
  14. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Та не тільки в ціні , а в зручності , і у зовнішньому вигляді та живучості теж . І всі ці фактори не на користь вітчизняного виробника .

Telik та Anatol_AA подобається це.
  15. Зравия всем! В 2013 году приобрел в Риге эти берцы. Но так как был на тот момент неопытным ньюфагом, то утерял от них коробку и любую документацию. Может кто подскажет производителя или принадлежность к чей то армии? Подошва прошита вдоль носка, прикреплена вроде бы литьём, но на пятке и носке были вбиты гвозди(возможно декоративно, сейчас почти стерлись). На подошве единственная надпись LUBLIN

Images:

IMGP8252.JPG
    IMGP8253.JPG
    IMGP8254.JPG
    IMGP8255.JPG
    IMGP8256.JPG
    IMGP8257.JPG
    IMGP8260.JPG
  16. Mihalko

Mihalko Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Сторожинець, Чернівецька обл.
    Ношу такі два роки (повсякденно, але не екстремально), на вигляд як нові, але в мене взуття довго живе. Тепер мінуси: нові були дуже тісними, на мізинець припадає коротенький, кілька мм шестислойний шовчик, який мене доводив до сказу, навіть була думка їх викинути, але жаба задавила і я їх досить швидко розносив, тепер вони мені досить комфортні, навіть трохи нога гуляє, якщо не шнурувати. В теплу погоду в них жарко, восени, зимою, весною – нормально. На льоду і втоптаному снігу надзвичайно слизькі. на твердому грунті, асфальті м'які. нога не забивається. Вимагають надзвичайної концетрації і уваги, щоб не вступити в псяче лайно, процес очищення такої підошви надзвичайно довгий і трудомісткий, а само воно не очиститься ніколи. Звик до них, мені вони зручні, але ще одні такі я б не купував. А ремінь мілтековський я таки викинув, він навіть штани не тримає.

Трассер подобається це.
  17. ashar

ashar Stabsgefreiter

Повідомлення:
    169
    покупал в ДИСИ зимние. С 2008 года на охотах. А это рельеф довольно пересеченный и с водой и со снегом, и с морозцем. Не знаю - чья фирма и кто изготовитель, но доволен, что называется до ус...ки. Подкладка - цигейка. На подошве "маде ин Германия" фирма "Odeon". Может, они и есть полностью немецкие, не знаю. Но просто счастлив. Что касается демисезонных, то в этом вечная проблема. Поскольку покупал тоже в ДИСИ, но не повезло с подьемом, низкие оказались. Брал из за подошвы - широкая и низкая, следовательно устойчивая и не травмоопасная. Брал еще якись в Киеве по инету, сверхлегкие (200гр), но не подошли, выкинул... Сейчас форумчанин из Харькова подогнал голландские, с самопальной подошвой, как он сказал - "пенополиуретановой". То что искал(!) - очень мягкие и легкие. Обкатываю. Один минус - скрипучие - мама не горюй. Все зверюхи ржут и грят - "вон опять этот скрыпучий катит!!" Следовательно, вопрос актуален - где найти хорошую подошву - мягкую и легкую, на осень и дождь?? КТО ЗНАЕТ?

18. Reishauer

Reishauer Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.552
    Адреса:
    Харьков
    Присмотритесь к английским Альтбергам. Alt-berg. Кожа, неубиваемые, не парят, для зимы на размер больше можно взять под две стельки. с уважением.
    Также Haix Combat boots отличные боты.

19. Romachick

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Сколько весят?

20. Reishauer

Reishauer Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.552
    Адреса:
    Харьков
    Не знаю точно но не тяжелые ибо подошва не массивная

21. Dobro Wolec

Dobro Wolec Oberschütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Україна, Київ
    Якщо цікавлять літні моделі- спробуйте "Берці УА".
    https://reibert.info/threads/rozprodazh-litnix-modelej-berci-ua-v-kijevi.801676/
    Всі моделі , цільношкіряні та полегшені, пройшли випробування в зоні бойових дій та на полігонах... Відгуки тільки позитивні по співвідношенню ціни, якості та зручності. berci-elit-d-olivkovi--1010-grn-_02.jpg

Bertsi UA подобається це.
  22. Bertsi UA

Bertsi UA Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Ukraine, Kyiv - 1, 01001, p.o.65
    Берцы летние армии США McRae Hot Weather 8.0R http://prntscr.com/aqe4lt
    Вирішив собі купити берци на літо, ціною до 2000 грн. Порадьте будь ласка чи варто їх брати, чи на якусь іншу модель чи фірму глянути. А то фірм розвелося багато а я в них не сильно розбираюся а викидати гроші вітер не дуже хочеться. Дякую за відповідь наперед.[/QUOTE]

Рекомендуємо Тактичні черевики - висота халяви 15 см (6 дюймів). Все добряче повоювали на Східному фронті. Підошва двокомпонентна - поліуретан (не EVA) і гума. Хороші ходові якості. Підошва приєднана клейовим методом кріплення із подальшим прошиванням, тому після того, як її зносять, може бути без проблем замінена. Ціни значно нижче за 2000 грн :)
    Доречі, практично всі комплектуючі - шкіра (використовується товщиною 2 мм підвищеної вологостійкості), підошва, шнурівка українського виробництва.
    Роздрібна ціна 1495 грн
    Ну і можна ще Полегшені - там максимальна ціна 1090 грн.

Останнє редагування: 8 сер 2016
  23. Bertsi UA

Bertsi UA Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Ukraine, Kyiv - 1, 01001, p.o.65
    Для тих хто любить з класичною халявою висотою 20 см (8 дюймів) - модель Еліт Д ПВС - на фронті з листопада 2014 року.

Комерційна ціна 1490 грн.

Останнє редагування: 8 сер 2016
  24. Rover.308

Rover.308 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    629
    Адреса:
    Чернігівщина
    Камради, підкажіть до кого на форумі краще звернутися. Потрібен ремонт або заміна підошв на Бундесах.

2016311131413.jpg 2016311131436.jpg 2016311131501.jpg

25. votaga

votaga General-leutnant

Повідомлення:
    30.360
    https://reibert.info/threads/bercy-...ovoj-podoshvoj-penopoliuretan-500-grn.744303/

Rover.308 подобається це.