Напишу тренування к прибори в порядку убивания. 1.Стабильность работи и дискрима. 2. Понятность настройки. 3. Глибина. Цена в районе 800-1000 $
я би взяв по кр/чк маску 6, легенду від нокта або деус орк. Орк чутка шумний але з хорошою катухою глибокий, легенда новинка але доволі крута, маска взагалі бімба на важких грунтах.
маска 4 шумновата як накрутити, але вона і смикає дай Бог кожному, тихоходом ходити хочеш то візьми аську і не парся
ну це залежить скільки ти за нього заплатиш, віддаси штукарь баксів то дуби будеш обходити стороною, а купиш квазар за штуку гривен то і не шкода тим більше вже не один квазаар-фортуне намотаний на дерево, я сам бачив як дерево отримали п...зди фортуною м3.
То вiд довбойобiв, якi не змогли налаштувати ту Фортуну!. Другий варiант - Фортуна вiд Деловери, там вже на стадii виробництва закледений термiн придатностi - 1 вихiд у поля.... А далi - об стовбур дуба
тоді пишіть більш конструктивно, якими копали раніше, які умови копу, грунти, які цілі пошуку (мідь, пластика, чк\кр, пляж, море пляж, під водою і т.д.) є досвід копу з складними приладами чи взагалі нічого в руках не тримали? А то порадити деус то можна але новачку там у ньому можна втопитись, купа налаштувань які без знань азів копу просто вкинуті гроші на вітер. 38 повідомлень на форумі, звідки нам знати хто та що аби радити.
Копаю не інтенсивно досить давно років з 10. Прилади мав різні в основному не дорогого сегменту. Фішер F 4, аська, корсар та кардинал, терка 305. Зараз вагаюсь між Легендою, Е Траком, маскою 6 та Спектрою. Спектру боюся через складність налаштувань. Ходжу в основному по міді та чк/кр.
мав спектру, прилад солідний але не простий, наразі в нових приладах більш уніфіковано і легше на голову і для копу. Я би вже не совітував спектру, трактор навіть би я не дивився, повільний і тупий як на мене, глибина солідна але смикати ним між сміттям це не можливо слухати те виття. Легенда чи маска, це гарні апарати, легенда підводник, маска вона на важких грунтах гарно рулить, маска любить рижики смикати і металопластику. Хто звик до маски той її не кине, покуріть тему маски, там добрий дядька Соловей сотоваріщі вам дадуть наВодку)))
5 ТА не вдала, чутка краще 5+ в ній виправлені недоліки 5 тої маски, дуже була шумна та глюча, шоста взагалі бімба, ну і 5+ можна брати по чк/кр саме те а на низькій частоті і по царям можна, хоча царів вже нема сенсу шукати, мідь зжерла хімія фермерська. Мені дуже подобається масочний звук, такий мякий, ламповий, без того деусовського крякання та ноктовських шумів та тріскотні. Маску можна накрутити шо і шумітиме але сигнали цілі добре чути, глибокі теж. У мене комрад маскою 5+ найбільше рижого вичепив ніж асько-терководи. Але тут діло таке, кури теми, питай порад в темах приладів і не загальній, дивись ютуб, порівнняння. Легенда мультик, але чи краще те мульти чи ні я ще не устаканився, мені краще чути сигнали якоїсь одної частоти.
Зараз є Сімплекс та Легенда. По глибині та дискріму супер. Озвучка специфічна але гучність регулюється.
По 1 и 2 пункту ТХ -850 один из лучших, если не лучшее, что держал в руках. Глубина у него оставляет желать лучшего, но при цене в 150$ и пунктах 1,2 это не принципиально. Симплекс был, продал. Мое мнение, дискрим у Симплекса неважный ( про озвучку ранее было сказано).