Це він ше нічого, я ще довше вибирав телефон, а карбуратор то вопше. Понавчав усіх, сто повідкривали, гроші лопатою, а мені і не жалко
Шото Вольфа нет долго,видать с новенькой дамой из соседней темы уже в личке шуры-муры крутит.) И про телефон-орехокол забыл.
Я розумію почуття гумору. Милом милилися всі гуртом недаремно . Я хотів Нокію - тепер я вже остаточно визначився що хочу японський телефон з кнопками і бажано новий , а від такого бажання в кого хочеш можуть статися критичні дні, коли хочеш більше аніж болить . Та й чесно кажучи трохи я балуваний, я навіть устілки вчора в Проф1 вибирав півгодини, краще помучитися з вибором ніж потім жалкувати, і якісна річ себе окупить сповна, не такі ми багаті , щоб купувати дешеве. Завдяки камрадам я перебрав за три дні з десяток варіантів, походив по Кардачах , зібрав і проаналізував масу інформації і нарешті заспокоївся, майже Тепер буду думати який брати - новий чи б/у , і якщо новий то як його дістати . Тож я дуже вдячний всім тим, хто відписався в темі, за допомогу ! З повагою , Вольф
Не нравится мне это, телефон в машине, головой крутите, за дорогой не следите(( Давайте мне маршрут своих движений, на всякий случай, куда мне не ходить
японские,настоящие японские телефоны у нас не работают.Совсем.Стандарт другой.Красивые,тонкие,звучат отлично,обьемно,и все.Звонить не могут.Один знакомый хвастался,привез оттуда.На нашем рынке я даже похожего ничего не видел.
а вот еще с кнопками , и не благодарите я этого не люблю ... https://newauction.com.ua/offer/kyo...pyli_udarov_i_padenij-i129909678450149.html#9
Гм... ну с данхелом понятно, а утюг? Може то он им того москаля уговаривал не брыкатся? А вообще я так и не понял шо там пан К обронил?
Одне з двох. Або праску,або Данхіл. Але ж скоріш за все і те і інше. Праскою питав про гроші,а Данхілом просто поставив крапку в питанні подальшого існування того клятого москаля. Все зрозуміло. Не дякуйте.