Тобто ви вважаєте, що у 30-ті коли вживали на Україні то мали на увазі не окуповану більшовиками свою державу, а ставилися до неї як до просто теріторії? ...до речі тут йде звичайне спілкування, наприкінці якого думаю що кожен залишиься при своєму, так що не беріть на себе тяжку ношу судді, а то може так статись що обурені співбесідники закопають вас ногами).
↑ Тобто ви вважаєте, що у 30-ті коли вживали на Україні то мали на увазі не окуповану більшовиками свою державу, а ставилися до неї як до просто теріторії? ...до речі тут йде звичайне спілкування, наприкінці якого думаю що кожен залишиься при своєму, так що не беріть на себе тяжку ношу судді, а то може так статись що обурені співбесідники закопають вас ногами). Ноги сломаются при попытке закапывания. А дискутировать с вами об Украинском правописании нет ни малейшего желания,так как имел возможность видеть ваши посты в других темах,откуда вас,кстати ,и гнали ногами).
Мой голос уйдёт тому какндитату,которого будет поддерживать Америка. Не шучу,реально уже устал тыкать пальцем в небо /читай-в говно/. В Украине,да и у нас на Форуме конечно имеются любители свинособачьего мира,но следующий Президент для страны будет знаковым. Вряд ли Вовка сможет провести корабль "Украина" по правильному руслу. ИМХО. Никакой агитации,просто своё мнение.
Вот если честно, то мне как-то все равно за кого кто будет голосовать. Хоть за Бобула, прости Господи. На то, что в обозримом будущем наша страна станет похожей по уровню жизни на страны Европы, надежды уже нет.
кОпать - в перекладі російською це бить. Якщо нема бажання, то хіба вас силоміць тягнуть? ...останне ваше припущення потребує доказів, чи аби бовкнути щоб образити?
Тогда выделялейте ударениями те слова,которые имеют двойное значение и произношение. А насчёт припущень,то вы и сами поняли о чём я,а кому интересно,может и сам помониторить ваши посты,мне не интересно рыться в вашей истории,так же как и продолжать дискутировать с вами. В игнор отправлять умею.
А що там такого, у моїх постах? Вам пахне зрадою? Тоді доведіть діло до кінця та покажіть таке, а то так справи не роблять - пришол, фыркнул и гордо удалился. ...только не игнор, умаляю...пащади)
Я же не агитирую ПРОТИВ зеленского. Боже упаси. Но вот не вижу я его в роли Президента,ну вот никак не вижу. Если уж выбор станет из артистов выбирать,то уж лучше Вакарчука. Но лично меня такой выбор не устраивает. Буду ждать подсказки из ненавистной свинособакам АМЕРИКИ!
Расслабьтесь,можете выдохнуть,это было просто предупреждение Мне же тоже интересно как вы будете доказывать что "НА Украине" правильнее чем "В Украине").
Там на другій сторінці я виклав скрін, і задав питання стосовно того, чи приведе до зміни сенсу використання в замість на. Якщо ви в змозі відповісти - будь ласка, якщо вас вистачае тількі на безпідставні звинувачення та суперечки - заігнорте як ви вмієте та й потому. ...ви не обтяжили себе доказами стосовно моїх постів, чого б це я вам щось доводив? Можу докласти ще багато скринів з часопису, де видатні дописувачі використовують на. Тількі сучасним грамарнаци чомусь це коле в очі...
Так я теж не дочекавсь від вас відповіді, ви або не розуміете що я питаю (это спрашиваю, не пытаю), або не в змозі навести вагомого аргументу чого націоналісти були не праві, коли вживали на Україні. ПрОшу...
. А як ви вважаєте, кацапу місце на землі, чи в землі? Я вважаю що краще "В",і як глибше,тим краще,а ви?
читайте,просвещайтесь. Не благодарите. Или вы неуважительно относитесь к государству Украина? Гаяваспытаю?). http://dynamo.kiev.ua/blog/172823-pochemu-pravilno-pisat-imenno-v-ukraine-a-ne-na-ukraine