А сенс який? Безсмерття ж не має! Все одно в результаті тільки місце на кладовищі. А місця то по площі однакові у всіх.
З часом це зникне,технології не стоять на місці,навчаться розпиляти на молекули,бо крематорій це дорого,а релігію можна поміняти або підкорегувати.
Без цего ні як! Я впевнений що є "обрані" на яких працюють цілі наукові корпорації, в пошуках "еліксиру" довголіття!
Ви,діду,провокатор. На молекули,це навряд чи,а ось як брюліки з праху робити,та продавати за грубі гроші,вже підказали добрі люди
Власть губит тех кто её не имеет © Власть даёт возможности, даже открыть детям дороги в жизни. Она бывает лишь относительной, от того ей не стоит злоупотреблять. Но стремление к ней во многих безгранично.
По ходу бути при владі завжди у тренді, у справжніх гурманів влади! Це як висока мода, якої простий люд зовсім не розуміє!!
Ну не знаю як там хто перший хапне бабла,але доволі таки двояко можна трактувати такий варіант,в рамочці чи хто зна як будуть оформляти своїх родичів в вигляді брюліків,підніс сканер до брюліка і зразу інфа "це твоя прабабуся,це твій двоюрідній дядько і.т.д." може для нас це дико,а через кілька поколінь буде звичним явищем.
Воно то так! Але не знаю чи хто встояв би перед можливістю заволодіти для прикладу хоча б сумою в мільйон доларів! Відразу б усі принципи відійшли на інший, зовсім не важливий план!
Ну не скажите. К примеру ставят перед вами чемоданчик с миллионом баксов и говорят - он ваш, только убейте на глазах вашей семьи любимого котика/пёсика вот этим страшным ножичком. Что при этом начнут делать принципы?
большинство вроде и не против . чтоб носить стальную каску или вязанную маску, чтоб не думать ничего . Шойгу мыслит за него . толпа как женщина любит сильных и тех кто решит за нее ее проблемы . государство существует не для того чтобы создать рай ,но чтобы не допустить ада .. удалось же Западу построить нормальное общество . ну постсовок не в счет это так . дикари и варвары .все предельно тупо и примитивно . управляемый хаос
Силу опредиляет поединок....а нынче вопрос решают банально: - Разберитесь... По мнению верхов толпа сама обязана решать свои проблемы по законам - от того часто на местах "футбол"....