Сьгодні свято, а значить я в лісі Набрів на мусорку, яку не докопав 2 роки тому.Так як ліс вже досить вибитий, вирішив спробувати щастя на ній- і не прогадав. Народ, підкажіть від чого шкіра, часом не від підшлемника?
Періодично переглядаючи форум, думаю всі замітили, хороших знахідок все менше і менше.Земля себе вичерпує.Сьогодні трохи покопав(навіть порубав).Знахідки не фонтан, але загалом задоволений провединем днем на природі.
Сори за оффтоп, но похоже это не находок меньше стало, просто камрады опытные сильно находками не постят - но сильно сомневаюсь что они не копают)))) как видел подпись чужого аватара - Хабара всем хватит)))))) А копнули Вы роскошно))))
У пості #82 на лопаті лежить така ж приблуда як і траплялась мені. Помітив, що зустрічається час від часу по ПСВ. Що ж це таке ? З повагою GINDENBURG.
Сам декілька днів ломаю голову.Передивився купу фото пруських мундирів- а результат нульовий.Може хтось впізнає що за квітка, якщо така є у природі.
Cам шукав на формі. Результат нульовий. Знаходив таку квітку два рази на окопах - твоя третя. Це вже не випадковість... З повагою GINDENBURG.
Вчора нарешті рішився залізти на одне горище ,на яке планував давно заскочити. Ось так закрив сезон. Результат на фото
Класс,деякі бутилкі просто вражають!!! Можно,побільше інформації про них?) На 5 фото бутль по формі як шарпнельний стакан,жесть. Вітаю!
Хороше завершення сезону,з чим вас і вітаю,дуже багато цікавих екземплярів,я теж планую собі щось подібне. Mark_Jugend,так це і є шрапнельний стакан а не бутль.
Це парфюмерна бутилочка dex, на рахунок Бачевського- під "Шкільним чорнилом" теж сховався Бачевського
Клас! Зазвичай людям треба багато років шукати подібні експонати, а тут ХОП! і готова колекція. Лише порохи протерти і на поличках файно розікласти. Хоча з другого боку втрачається кайф самого процесу збирання колекції... Ну та й фіг з ним...