Пошук на Львівщині (Камʼянка-Бузький напрямок):

Тема у розділі 'Знахідки', створена користувачем kyltic, 22 вер 2023.

1. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні! Оскільки їздити у «Бродівський котел» через розпочату війну наших тимчасово агресивними сусідами та зміну сімейного положення вдається лише зрідка, вирішив знімати напругу від копарської бездіяльності на городах благовірної та її родичів (якраз зібрали картоплю), а також на усіх інших полях та земельних паях в окрузі…
    Так-от, на ділянці біля обійстя дружини несподівано трапилась фібула «Вельбарської культури» (на жаль, без кріплення), а на іншому городі підняв срібного перстенька; вийшло так, що саме цього персня в минулому загубила сестра дружини; гонорово віддав їй згубу, водночас піднявши свій авторитет:)
    P.S. До речі, за багацько років пошуку з детектором, це моя перша фібула;)

Images:

IMG_9871.jpeg
    IMG_9872.jpeg
    IMG_9874.jpeg
    IMG_9875.jpeg
    IMG_9876.jpeg
    IMG_9877.jpeg
    IMG_9880.jpeg
    IMG_9881.jpeg
    Strilok, cvoy, Oprishok та 17 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Гвинтівка мосіна ,не закінчений проект СХП. Після торгів деактив способом який вкаже покупець.
      15000 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Пружина новоробна,якісна. В лоті 1шт.
      200 грн.
    3. Прицельная планка Тоз 8 -12 тугая пружина на ме те с постелью всё на фото
      1700 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      ЗІП СВТ. В лот входить: Мушковерт СВТ - 1шт. Складське зберігання. В консервації.
      300 грн.
    5. 1500 грн.
  3. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    …Після миття проглянулась хоч і не суцільна, але гарна патина:

Images:

IMG_9882.jpeg
    IMG_9883.jpeg
    IMG_9884.jpeg
    IMG_9886.jpeg
    Strilok, Валерий Ч, TarASha та 17 іншим подобається це.
  4. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні! Нарешті і я відкрив сезон 2024 року; походив дві з половиною години на городах за 150 метрів від будинку дружини (Камʼянка-Бузький напрямок):

Images:

IMG_1580.jpeg
    IMG_1581.jpeg
    IMG_1582.jpeg
    IMG_1583.jpeg
    IMG_1584.jpeg
    IMG_1585.jpeg
    IMG_1588.jpeg
    Strilok, Oprishok, ArtBorsuk та 19 іншим подобається це.
  5. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні!
    Відвів душу на городах в селі неподалік будинку дружини (Камʼянка-Бузький напрямок); знахідки за два виходи по три-чотири години:

Images:

IMG_1812.jpeg
    IMG_1811.jpeg
    IMG_2180.jpeg
    IMG_2181.jpeg
    IMG_2183.jpeg
    IMG_2184.jpeg
    Oprishok, ArtBorsuk, Strilok та 10 іншим подобається це.
  6. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні! Півроку не був на копі, але зібрали картоплю на городі біля будинку дружини у селі і я не втримався від того, щоб не розслабитися з улюбленим хобі; хоча на цьому городі (10+ соток) я вже двічі ходив, але особливого вибору і не було; знахідок було не багато, але і ці мене приємно здивували:

Images:

IMG_3540.jpeg
    IMG_3541.jpeg
    IMG_3542.jpeg
    IMG_3543.jpeg
    IMG_3544.jpeg
    IMG_3545.jpeg
    IMG_3546.jpeg
    IMG_3548.jpeg
    IMG_3549.jpeg
    Strilok, Вiтушка, Мансур Львович та 17 іншим подобається це.
  7. Barankin

Barankin Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    2.324
    Адреса:
    Україна, Київ
    Кокарда Міністерства зв'язку СРСР зразка 1948 року

kyltic, ArtBorsuk та zubrik подобається це.
  8. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні!
    Залишив благовірну з півторарічним синочком та тещею на квартирі у Львові, а сам гайнув у рідні краї дружини, де провів розвідку по ПСВ, у місцях ймовірних боїв по «Горлицькому прориву» (Львівщина, Камʼянка-Бузький напрямок)…
    Щойно зайшов на заплановане для пошуків поле, як попав у недоторкане латунне «Ельдорадо»; сміття не було зовсім, а тому що не гарний кольоровий сигнал, то більший чи менший за розмірами уламок латуні (артилерійські трубки, ПСВ)…
    Ось так пожинаючи плоди своєї маленької вдачі (у підсумку мішечок з латунню показав більше 5 кг, а відсіявши бруд та чорний метал, який там присутній, буде десь 4 кг латуні), натрапив на не надто чіткий сигнал, який не вселяв великого оптимізму; розкопав, і витягнув антуражний металевий казанок; вже думав закопувати ямку, але зловив слабенький сигнал; копнув знову і дивом не пошкодив гарну емальовану кружку, яка за 110 років чудово збереглась; коли майже відразу підняв ґудзик РІА, вже з ентузіазмом взявся за цю ямку; на жаль, накопав трохи гільз, але нічого цікаво більше не вискочило…
    P.S. Поле дуже перспективне, принаймні без кілограмів латуні звідти точно не повернуся))

Images:

IMG_5267.jpeg
    IMG_5268.jpeg
    IMG_5269.jpeg
    IMG_5270.jpeg
    IMG_5271.jpeg
    IMG_5272.jpeg
    IMG_5273.jpeg
    IMG_5274.jpeg
    IMG_5275.jpeg
    IMG_5276.jpeg
    IMG_5277.jpeg
    IMG_5278.jpeg
    IMG_5279.jpeg
    IMG_5281.jpeg
    IMG_5282.jpeg
    IMG_5283.jpeg
    IMG_5285.jpeg
    Strilok, Вiтушка, lesorion та 7 іншим подобається це.
  9. firegun

firegun Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    украина
    отут знаходив жетон кулеметника. гудзики. фенінгі. по лісам там щось нічого цікавого мені непопадалось. блище до міста жменя крейцерів і польщі.

Images:

4133C30D-FE80-41EE-9EE9-E82725210BA7.jpeg
    cvoy, GINDENBURG, kyltic та 2 іншим подобається це.
  10. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Дякую за інфу, буде на майбутнє:beer:
    Поки що я копаю значно ближче до Львова;)

11. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні!
    Сьогодні знову відвідав вже славнозвісне поле з латунним «Ельдорадо» (ПСВ, місця боїв по «Горлицькому прориву» (Львівщина, Камʼянка-Бузький напрямок)); припускаю, я вже набрид зі своїм кольоровим металом, але чи я винен, що доля вирішила зробити з мене латунного барона?:D
    Взагалі зауважив за собою втрату морально-естетичного задоволення від процесу (бо для такого потрібні відповідні знахідки), натомість мною оволодіває матеріальна (меркантильна) зацікавленість, бо вже йду на те поле, як на заробітки:rolleyes:
    На своє виправдання скажу, що я таки зумів зачепити маленький окоп солдата РІА, але за іронією долі, яка вже набуває підозрілої закономірності, все що мені залишив той бідаха з минулого, так це купу патронів, стріляних гільз і….знову ґудзик!:eek:
    P.S. На останніх трьох світлинах помита та перебрана латунь з попередніх двох виїздів на те саме поле (вага без урахування гільз)…

Images:

IMG_5453.jpeg
    IMG_5454.jpeg
    IMG_5451.jpeg
    IMG_5460.jpeg
    IMG_5461.jpeg
    IMG_5462.jpeg
    IMG_5420.jpeg
    IMG_5421.jpeg
    IMG_5422.jpeg
    ArtBorsuk, PZB, valerka та 8 іншим подобається це.
  12. kyltic

kyltic Leutnant

Повідомлення:
    1.182
    Адреса:
    Львів, Україна
    Слава Україні та доброго здоровʼя! Вітання, товариство, від латунного барона!:D
    Отже, сьогодні вкотре відвідав вже славнозвісне поле з латунним «Ельдорадо» (ПСВ, місця боїв по «Горлицькому прориву» (Львівщина, Камʼянка-Бузький напрямок)); спочатку, як на роботі, чітко та розмірено піднімав більші чи менші латунні уламки підривників та вже й і не плекав ніяких надій на більш цікавіші знахідки; однак, дід Хабар трішки змилосердився та підкинув хоч і не супер-знахідки, але вже дещо цікавіше: саперну лопату РІА та антуражну алюмінієву флягу (якщо не помиляюсь, це польський різновид фляг)…
    У підсумку всеодно перемогла латунь, якої вийшло десь на 5 кг;)

Images:

IMG_6267.jpeg
    IMG_6269.jpeg
    IMG_6273.jpeg
    IMG_6275.jpeg
    IMG_6277.jpeg
    IMG_5554.jpeg
    IMG_5555.jpeg
    IMG_5635.jpeg
    IMG_5576.jpeg
    IMG_5580.jpeg
    IMG_5657.jpeg
    IMG_5658.jpeg
    Antiq, ArtBorsuk, valerka та 8 іншим подобається це.