Пошили на заказ вот такую сумочку под ножи. Ткань Оксфорд 600d . Размеры 420х250х6 см. В сумке по 6 ячеек под ножи с каждой стороны, низ уплотнен пластиковой пластиной, стенки- изолоном 10 мм.
Добрий день. Потрібен рюкзак під МД мінелаб EXPLORER SE. Катушка нел торнадо. Катушка та нижня штанга нерозбірні. З повагою Євген.
Добрый вечер.Украли сумку для переноски ночного прицела фантом.Сможете пошить что-нибуть похожее?Длина прицела 34см.высота13см.С ув.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Хочу застерегти форумчан від особи з ніком Pavel77 яка офіційно кидає замовників на гроші тому що працює предоплатою. Я замовив рюкзак для М/Д мені запропонували Італійську фурнітуру на яку я погодився. Мене завірили що це вже не перше замовлення таких рюкзаків і всі просто в захваті від їхньої роботи. Після чого озвучили ціну в 650грн яку я маю проплатити що вони взялись за роботу. Гроші я проплатив в тойже день. Залишалось почекати 1,5 тижня. Після проплати на дзвінки перестали відповідати по цей день тільки було пару СМС: Чекайте майже готово незабаром відправимо. І майже через місяць я отримав УБОЖЕСТВО це був мішок розділений на пополам і пришиті лямки з наружі більш нічого ні одного кармана аналогічно як і зверху накриваючої кришкі. На форумі ця особа нез'являється на дзвінки невідповідає. Прошу керівництво ФОРУМУ занести цю особу Pavel77 в чорний список як ту що займається розводом форумчан на гроші.Його номер тел 0990735878