Пошив на замовлення підсумків, тощо

Тема у розділі 'Послуги', створена користувачем Pavel77, 21 тра 2016.

1. Продавец Pavel77

Pavel77 Obergefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    258
    Адреса:
    Дніпро
    Пошили на заказ вот такую сумочку под ножи. Ткань Оксфорд 600d . Размеры 420х250х6 см. В сумке по 6 ячеек под ножи с каждой стороны, низ уплотнен пластиковой пластиной, стенки- изолоном 10 мм. image.jpg image.jpg
    image.jpg
    image.jpg
    image.jpg

MuzDie подобається це.
  2. diesel_zp

diesel_zp Oberschütze

Повідомлення:
    14
    Адреса:
    г.Токмак ул.Ленина 7
  3. STALKER9999

STALKER9999 Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    РІВНЕ.Україна
    Добрий день. Потрібен рюкзак під МД мінелаб EXPLORER SE. Катушка нел торнадо. Катушка та нижня штанга нерозбірні.
    З повагою Євген.

4. шатун61

шатун61 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    460
    Адреса:
    Харьков
    Добрый вечер.Украли сумку для переноски ночного прицела фантом.Сможете пошить что-нибуть похожее?Длина прицела 34см.высота13см.С ув.

5. STALKER9999

STALKER9999 Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    РІВНЕ.Україна
    ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

6. Нiкола

Нiкола Oberschütze

Повідомлення:
    14
    Адреса:
    Киев
    Доброго дня, можете пошити гаманець з кордури по зразку?

Отправлено с моего XT1080 через Tapatalk

7. чика

чика Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.432
    Адреса:
    Жданов
    здравствуйте! чехол для ipod touch 5 сможете пошить?

8. STALKER9999

STALKER9999 Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    РІВНЕ.Україна
    Хочу застерегти форумчан від особи з ніком Pavel77 яка офіційно кидає замовників на гроші тому що працює предоплатою. Я замовив рюкзак для М/Д мені запропонували Італійську фурнітуру на яку я погодився. Мене завірили що це вже не перше замовлення таких рюкзаків і всі просто в захваті від їхньої роботи. Після чого озвучили ціну в 650грн яку я маю проплатити що вони взялись за роботу. Гроші я проплатив в тойже день. Залишалось почекати 1,5 тижня. Після проплати на дзвінки перестали відповідати по цей день тільки було пару СМС: Чекайте майже готово незабаром відправимо. І майже через місяць я отримав УБОЖЕСТВО це був мішок розділений на пополам і пришиті лямки з наружі більш нічого ні одного кармана аналогічно як і зверху накриваючої кришкі.
    На форумі ця особа нез'являється на дзвінки невідповідає.
    Прошу керівництво ФОРУМУ занести цю особу Pavel77 в чорний список як ту що займається розводом форумчан на гроші.Його номер тел 0990735878

Pekkar' та чика подобається це.