Хочу купити набір інструментів в машину (типу як на фото). Буджет до 4000 грн. Розумію що не багато але маємо те що маємо. Дивлюся в сторону Kendo (фото 1, 2) або на той що на наступних фото. Може хтось порадить щось цікавіше та перевірене? Буду вдячний.
https://hugo.com.ua/ua/p2693999099-...source=merchant_center&utm_source=chatgpt.com https://techno-nice.com.ua/ua/p3043...source=merchant_center&utm_source=chatgpt.com Я спеціально кинув з двома різними цінами! Одна дешева інша на тищу дорожча. Але це один і той самий набір. Тільки фірма різна)) В Дніпро М вже б такий з цієї ж сталі був би 6000 грн
Відповім по іншому,- хотів якось купити компрессор у Дніпро М.,ціна була 8900 грн.шось таке..не памятаю точно. Але купив точно такий за 6100 грн. Тільки АПРО фірма,а ще такий самий був і Інтертул ща 5800 грн. Усі крани,монометри все однаково. Просто емблема фірми різна. То до чого я веду.,вибирати зараз вам тре дешевший. Все одно однакове воно. Для себе як користувач,вам вистачить. Для СТО ні,замло!
Хороший інструмент ніколи не завадить, але в автомобілі він марний і не потрібний. Якщо ви не автослюсар – для чого вам професійний інструмент, а тим більше в машині. Пишу із власного досвіду. У мене такий набір довгий час лежав у авто. Тепер він припадає пилом у коморі. Я ним не користуюся.
У мене в авто немає ніяких ключів взагалі. Крім того ще є лісапєт, нема нема, а щось крутнути треба...
100% кілька років назад купував авто,про всяк випадок придбав німецьку викрутку з змінними бітами,хрестик,пряма,кілька зірок,вистачає на всі випадки,а от крутий набір інструменту жодного разу невикористовував в дорозі,дома інколи.
Не треба нічого крутити, не заважайте механізму працювати. Придбайте ключ балонний (краще хрестовий), щоб при необхідності колесо заміни і буде Вам щастя.
Та ну не згоден. Людині треба по дому шось робити,мебель садову підкрутити,чи який кутник металевий до стіни вліпити. Нехай буде ширший вибір інструмента. Погано коли його нема,- бігати до сусіда на позички!
Людина запитала: Тому мінімалізм тут саме те, що треба. А в господарстві інструменти повинні бути, це безперечно.
В машині треба шоб запаску поміняти і клеми інколи підтягнути. А от насос-компрессор треба. Ліхтар треба. Цепи на сніг нехай будуть. В мене ще пилесос є для авто,бо часто хтось занесе з печивом крихти...
Років до двадцяти користуюсь форсе,за цей час нічого незломалось,тільки кілька біт перепресував,незнаю як зараз в них якістю?
Зараз по якості не вгадаєш. Я просто пішов і по вазі вибрав. Важливий фактор, головки брав шестигранні, вони гайки не злизують.
Зайдіть на сайт Vitol та подивіться на набори інструментів Alloid якщо щось сподобається, то в кошику напишіть промокод Garage Каховка, буде знижка 25 процентів.