Блин понасоветовали тут Точно так-же как в теме с воздуходуйкой дрыгатель подключали Фюрер не слушай никого, провод в цветочный горшок с землёй - шах и мат всем райбертовским диэлектрикам Если горшка нима, то можно и в кружку земли набрать
Зробіть лінійний заземлювач як я кажу з того що є...розживетесь - добавите , як раджу і буде хвеншуй.
кстати погреб облицованый уголками самое то. С запасом. У меня мегомметр есть, пойду завтра проверять землю, заодно кроты повылазят. Той шо похож на взрывмашинку, с генератором
чем меньше тем лучше, вообще мегомметр это перебор и для проверки сопротивления изоляции придуман, но мы ж всегда на опережение, тем более кроты достали
то він черваки буде добувать 1.7.92 Опір заземлювального пристрою, до якого приєднано нейтраль джерела живлення або виводи джерела однофазного струму, у будь-яку пору року не повинен перевищувати 2, 4 і 8 Ом відповідно для лінійних напруг 660, 380 і 220 В джерела трифазного струму або 380, 220 і 127 В джерела однофазного струму. у нас мережа з лінійним 380в і фазним 220в...знач нам 4 Ома.. ЗАТВЕРДЖЕНО наказом Мінпаливенерго України від 28 серпня 2006 р. № 305 ПРАВИЛА УЛАШТУВАННЯ ЕЛЕКТРОУСТАНОВОК РОЗДІЛ 1 ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА Глава 1.7 Заземлення і захисні заходи електробезпеки
Каждому спецу свое, я не знаю особенностей в ремонте двигателей внутреннего сгорания, мне оно и не надо, эл.двигатель могу полечить
та шо його там лічить? все вирубати і наново намотати ...але якщо по технології то досить накладно і дорого...буквар писав що капіталка (з перемоткою) 75% вартості нового...но якщо правильно осмічувати перемотку то можна мати непоганий гешефт (закледоно % браку обмоток) ПС: 7 років був в підпорядкуванні обмоточний цех ... мотали до 30 кВт як для себе, так і на сторону (офіційно)...навіть сам 1го 1,5кВтх1500 об/хв намотав