ось знайшов таку зарядку/БП вже з вольтметром і амперметром: https://pbshop.com.ua/ua/p1208493662-preobrazovatel-napryazheniya-ponizhayuschij.html
У мене вже був старий хороший ящик з вольт і амперметром і трансформатором і всією начинкою, а то б таке купив.
Для тех кто не любит торцевую кнопку,надо им всем надарить фонариков с шокером на боковой одной кнопке,пускай путают положения и проникаются.
Мені сподобалася, тільки треба перемінний резистор на 10 ком. ставити свій бо там малесенький стоїть підстроєчний.
як зарядка - автомат кул...а ту платку можна ще як блок живлення використовувати...це мене і спокусило
Є модулі з трьома регуляторами , один регулятор напруги і ще 2 на автоматику . Я колись таке сам зробив на релюшках. Саме вмикається і вимикається. І досі користуюсь.
Є таке.. Деякі задовбали, із варіантів : світло, шумове щось, типу сигналу мисливця чи петарди, рогатка, або цеглина межи очі, ще не вирішив.
Не надо собак слепить,это навсегда будет.Берем от тот самый фонарик типа шокер и просто трещим,не нужно касаться,сОбак свалит от звука и запаха озона.Им это как дубиной по ушам и по носу. А вообще у нас уже нет бродячек практически,всех бесхозных кастрировали и пломбы на ухи повесили.В том числе которые по организациям приблудились.
ууу...ультрафіолент він дюже різний: - бактерицидні лампи 253нм - кварцеві лампи 200-300нм - інсектицидні світильники (уф лампа для приваблювання комах) 280-300 і 350-400нм - уф лампи для детекторів банкнот 365нм і тд і тп а мля..ще фітолампи! 400-500 і 600-700нм ПС писав по памяті, тож там де цілі красіві числа (з нулями) міг пару нм туди-сюди помилитись ...но десь так
Акумулятор 18Х650, або коротший як викрутити перехідник, а світить дуже далеко , може і на кілометр. Від погоди залежить.
Це в теорії, по приватному сектору спробуйте пройтися з собакою, особливо біля таких дворів де собак ніколи не прив'язують. Є такі злі що метрів 300 супроводжують.