Був би драйвер в кнопці, то помінявши, та хоч викруткою закорочуючи, був би один режим. А так як драйвер біля діода, то замикайте контакт чим хочете, а буде блимати декілька
До чого тут температура і універ? Продавець не пропонує фонарі нижче 4000, от і все. Вони в нього вже йдуть як теплі, 5000 нейтральні, що вище то холодні.Найменше що можна взяти т. це 4000. Вибір по стрруму 1,4. --2,1. -2,8а. Перший нне гріється та слабуватий, другий гріється та терпимо, третій - перебір. Та враховуючи що є 12 режимні драйвера то можна юзати 2,8а просто в пів сили, хоча я схиляюсь таки до 2,1 про всяк випадок , драйвера 12, і теплого 4000. Наче все.Повинно вистачити і діод довше проживе. Чим добрий цей ліхтар S2+ , що він як конструктор, можна самому зібрати комплектацію. Діод, відбивач, драйвер, є вибір. Згорів діод - купив, перепаяв, якщо гакнув і драйвер, то теж можна замінити. Водонепроникний, карманний, і доволі непогано світе як для такого розміру,. та і гріється. 1,4. я не розглядаю. Вибір завис між 2,1 і 2,8. Чисто по приколу можна. спробувати розігнати дальнобійність лінзою)), десь був театральний бінокль, якщо знайду, ну це. вже збочення, та і фонаря ще нема
https://mysku.ru/blog/aliexpress/30828.html Ось в принципі думка, яка теж не поззбавлена сенсу, 2,8а експлуатований в пів сили , якрразз і буде 1,4а, така можливість є, закладена програмно , з 7 по 9й наче режими
ПС Перепрошую, сенсор глюче, то не я картавлю пишучи ррр, лупаше по декілька літер. Не все відредаговую
По факту ви скоріш за все будете користуватись групу 10(1℅або10%) найчастіше. 100% тільки глянути +-50-100м. Повторюсь 5000К/2.8А
Ну 100м це можна вовків в кінці городу видивлятися, тільки навіть в легенький туман всі переваги 5000 -6000 втратяться, не проб'ють, зроблять засвіт. 4000 хоч і не так лупе, зате стабільніше мабуть. Тут теж треба думати, 5т чи 4т
ви глибоко помиляєтесь: Convoy S2+ SST20 Черный SST20 6500K 1000 люмен Черный SST20 5000K 1000 люмен (+12 грн) Черный SST20 4000K 1000 люмен (+24 грн) Черный SST20 2700K 1000 люмен (+24 грн) Тип светодиода (на выбор): SST20 6500K - холодный SST20 5000K - нейтральный SST20 4000K - теплый SST20 2700K - теплый прямо на вказаному вами сайті: https://18650.in.ua/convoy-flashlight/convoy-s2--sst20.html
Я там не все бачив, мій косяк. Та на рахунок сст20 вже й не певен, щось в огляді його називають діодом на любителя, а в звичайному с2+ наче нема нижче 4000, зараз гляну
Хто мені скаже, чого я ото випендрююсь? Я поки не почав вибирати то й не підозрював що я такий любитель фонариків та ще й гурман.. Треба було брати перший шо попав на очі
Патаму шо выбор есть.От при совке в сельском магазине стояли кирзачи,ящик гвоздей,набор посуды как у всех и фонарики,на круглые или плоские батарейки,выбирай шо хочешь.Правда сами батарейки раз в полгода можно было надыбать,случайно,но то мелочи. А щас этого гуталину....Вот и выпендриваемся.
То не випедреж, а раціональний підхід. Я почав ретельно обирати ліхтар після того, як мій старий ліхтар здох в підвалі австрійського будинку (ото був квест).
Квест ходить в подобные места с одним фонариком. Кто помнит,в лампочковых фонариках часто было место для запасной лампочки.Сейчас нужно носить два фонарика,если с этим связана работа или увлечение,у меня на работе четыре разных и прожектор аккумуляторный,не смотря на общее освещение.Все не простаивают.
Воно то так, але якби я ще в тому розбирався, то було взагалі гут, а так то доводиться щось там типу пробувати аналізувати. Вони часом там не продають в зборі частину з склом та драйвером в зборі? Драйвера бачив, але там гемор його міняти, впаяний , а так би собі перекрутив з іншим світлодіодом і порядок.
Ну это если лампочка навернулась, а если акум? А запасной в темноте провтычил. Надо фонарик "жучка" , рукой жжжукаешь, а оно светит, хз скоко в том подвале сидеть, а акумы вряд ли подвезут
Так драйвера ж не продаються в зборі з світлодіодом, і не впаяні в латунну шайбу. Треба буде паяти. Коротше закачали мене вже ці світлодіоди. Сст20-40 наче яскравіше і далі світять, але хз хто їх клепає і гірші за хml. Xml2 слідуєче краще покоління. За них кращі хpl. То виходить їх і варто брати, от тільки теплих взагалі нема на 4000, а от в xml2 теплі є
Кидайте ці світлоідіоти,краще осьо допоможіть з карбурахтором:https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-13049#post-13947927
Нашо мені ті карбуратори? Руки в бензині (( Я вже перейшов на фари, ними буду барижит . Осьо тіко світлодіод виберу і все, поки снігом замітає, то все одно нема шо робити. ПС Задовбали ці виробники, зроби один світлодіод і не мороч людям голову, так нє.. Наліз осьо на характеристики xpl-hi, то мабуть його візьму а не. xml2. Якшо буде сильно яскравий то помастю скло салідолом, бо там нижче 5000 нема, зате лупе дальше
Нічого небуде,макулятор 2008 року,таки потрібно його по методу пана Бріта напряму з прикурювача заряджати.