Вибрали режим один з 12ти і користуйтесь. Перший в списку буде і вмикатись, при кожному вкл- викл. Щоб добратись до інших, треба буде клацати інакше. Вимкнулись і Ви знову на першому в списку. Якщо задієте пам'ять то там задовбе стробоскоп в переклацуваннях. Хз, наче так
Можливо ви не додивились відео повністю, спробую пояснити. Драйвер надає можливість обрати одну з 12 груп. Кожна група має набір режимів з різною потужністью та послідовністью. Обрання групи то танець з бубном при якому ви оберете оптимальний набір режимів по потужності. Також ви можете увімкнути або вимкнути пам'ять. Наприклад обрали 5 групу. Увімкнули пам'ять. Ліхтар виключили на потужності 20℅. При наступному включенні буде 20℅ наступний дотик до кнопки 100℅, а ще один дотик 1% і якщо виключити то наступного разу буде 1℅. Комбінацій тьма! А яка пам'ять вам потрібна?
ИМХО: - По температурі краще всього в діапазоні 4000-4200к (природне денне світло), можна 5000-5200к любителям яскравого білого світла..все що більше: 6000-6500-7000к - холодний, синюшний шлак непридатний для поганих погодних умов (сніг, дощ, туман) що спотворює кольори... для поганих погодних умов кращим буде теплий 2500-3000к..але він віддає жовтизною, тож на любителя... - для дального концентрованого проміня краще дзеркальний рефлектор а не апельсин... по драйверам і виробникам самих світлодіодних матриць не підскажу...хоча крі є крі...
Так а як його вимкнеш на 20 поки до 100 не дійдеш ? Може я хочу весь час на 10 вмикати і вимикати без проходження кожен раз через 1, 20, 100.
Ну якщо пам'ять увімкнена та попереднього разу ви вимкнули на 20℅, то просто натискаєте кнопку до щелчка (ліхтар погас). Натиснули ще раз до щелчка (ліхтар засвітився на 20℅). І так нескінченно. А вже дотик до кнопки при увімкненому ліхтарі надає можливість міняти потужність в межах вибраної групи.
До речі забув сказати що в деяких групах, потужність максимум 50℅. Це дуже актуально коли ліхтар в руках жінки (бо моя ледве діод не спалила).
Та з групами ясно, я на відео не бачив що б ліхтар вмикався там де вимкнули. У мене на мотоциклі стоїть лампа з такими діодами. Той хлопець на велік 2 шт. поставив. Йому не потрібно багато рівнів , а один діод - бл., обидва - дальн.
В описі фонаря найменше 4000 це типу теплий 5000 нейтральний, 6500 холодний. 2500 такого взагалі нема. Тобто вибір між нейтральним та теплим, тут треба думати. Під туман можна і фільтр примутити жовтий
З того що наче зрозуміло, достатньо 4000 він більш дальнобійний з них трьох, з м'якшим освітленням, за рахунок іншого світлодіода та відбивача. Ну і на 2,1а , менше буде грітись та вже нормально лупити. Погано що не розбираюсь, мушу втикати в ютюб ролики
Пироксилин вам с доместосом вместо канифоли (( Странньіе предпочтения, судя по фото налобник есть на шо одеть. А накарманник то такое, до первой дьірки на кармане..
Мне нужен бюджетный, компактный фонарь с хорошими показателями, которым можно легко управлять, и в быту, и на копе. Вытянул, подсветил, спрятал в карман. Кудой я буду метлять тем налобником на 2х литиях? Если я захочу светиться на поле как новогодняя ёлка, то канеш возьму налобник. Желательно чтоб режимы мигали по очереди, их было много, и переклацывать нужно все чтоб просто выключиться. Мигать так мигать. Не подходит мне налобник. Если сильно прижмёт иметь крепление, то примучу самодельное к конвою, ушатанный налобник где- то валяется
20+ с лихуем лет проведенньіх в бизнесе с людями разного калибру и прокачанности, сформировали четкую позицию по отношению к клиенту - никогда не переубеждать убежденного, некоторьіх можно возглавить, некоторьім - освободить путь, отойдя в сторону. Я жил на копе 2008-2012. В том числе в ночном, и ни разу не имел ручного фонаря. Но путь осилит идущий )) Постою покурю в сторонке ))
Не проблема превратить карманный фонарик в налобный, та даже предплечный, а вот наоборот уже не то пальто. Ну не люблю я звёзды во лбу. Вы по большим раскопам , светить нужно длительно и маслать обеими руками. У меня ямочная специфика, по какаликам медным и прочей гадости. Чего я там буду как маяк отсвечивать? Заслепит только, а карманным подсветил в упор - нашёл. В быту по селе я тоже не собираюсь с налобником рассекать. При желании можно крепления сделать, хоть на голову, хоть на руку, хоть на велик. Ударопрочный корпус, что ещё надо? Налобник если крепкий, то он и весит не хило. Пластмассу я наверну