Попаяем? :)

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Cladotrix, 17 чер 2017.

1. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Шо делать с моим телефоном,где пять,а есть и побольше уже.Ведь не только в тех столбиках энергия,есть и другие размеры и формы.
    В случае металлоискателя я бы заморочился подбором аккума от телефона,из категории несьемных.Единственное чего боятся ли ион и ли по,мороз.Шнурок и запазуха проблему решают.Как и обычные коробочки,в которые тоже уже корячат не отдельные аккумы а цельную батарею.Тоньше и легче.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Новые Надежные Замеры на фото
      900 грн.
    2. Крепкие качественные сандалии тм Columbia Лёгкое б/у, без повреждений. Евро 44р.
      550 грн.
    3. Сандалі чоловічі Merrell Alpine Strap Зручні і практичні кросівки знадобляться у подорожі. Артикул в...
      1950 грн.
    4. Чоловічі сандалі Alhama від Salomon мають низький профіль з ремінцем на п'ятці. Сандалі забезпе...
      2200 грн.
    5. Назва - Сандалії робочі Panda Стан - зберігалися вдома ,стан нових Матеріал - натуральна шкіра Компл...
      925 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Мы вапчето о литиях типоразмера 18650.
    А в телефоне у меня у самого 4200 вроде, несьёмная.
    Шнурок и запазуха и с кислотником проблему решит, но не хочется уже никаких шнурков лишних, хватит и того что от наушников.

Konrad Lorenz та Briter подобається це.
  4. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Есть у меня такие,надписи еле читаемые,мелкие и бледные,емкость очень большая,фонарики живут несколько дней,а штатные пару часов.Даже не интересовался что там написано,но вес намного больше.

Cladotrix подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Могли и песка досыпать для весу)))
    Хз.. Особо не вникал, что читал то и ..
    Типа в типоразмер 18650 пихнуть больше 3500мач не представляется возможным. Скорее склонен верить, чем нет. Я в 15литровое ведро тоже 20л воды не впихаю.А как там в реале то утверждать на 100% не берусь.

6. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Найкращі по всьому залізолітієвополімерні , тільки там напруга 3,2в. Там і струм зарядки і розрядки , і строк служби, і морозу не боїться.

7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    В общем что нарыл, может кому пригодится.
    Рыл конкретно по лиито кале, как бюджетной и вроде нормальной фирме.
    Оптимальный выбор по соотношению полный фарш - цена. Это модель 500.Заряжает, розряжает, тестирует и тд.
    Мне не особо надо наверно. Дохлый акум он и в африке дохлый, чего его мучить, да пробовать реанимировать..
    Минусы этой модели как по мне, у меня нет подходящего БП 12,6в 2а. Есть на 12,15в и 1,25а но это не то пальто.Навернётся, надо будет искать блок. Экранчик опять же могу раздавить, ну это уже придирки.Может просто жаба давит, тоже есть такое.. Если б точно знать что не нарвусь на брак то может взял бы.
    Теперь о достаточном для меня по функциям.
    Пауэр банк, подзарядить мобильник от зарядного бывает не лишним, учитывая игры с электричеством, что начинаются.
    Блочёк 5в 2а от мобилки, их есть у меня, можно покупать без него. Три модели с функцией пауэрбанка и работающих от БП мобилки. 100,. 202 и 402. Пауэрбанком работает только один слот, то даже 100 хватит, но мне лучше 4слота, для одновременной зарядки, и может более надёжней, бо если гакнет однослотник, то он гакнет. Если гакнет один слот в четырёхслотнике, то останутся ещё три, логика такая.
    Единственное что настораживает отзыв найденный по зарядке литиев, но на брак можно нарваться в любой модели, я его позже приведу.
    Почему отличие в блочках..
    Я так понимаю в 500й модели 12в чтоб последовательно заряжать все слоты без потери по току, есть 2а вот они и шуруют.
    А в 402 паралельно вероятно 5в но 2а делится на 4 слота. Короче логика такая, а как на самом деле хз.. Я остановился на 402й модели. Дёшево, сердито, не жалко.
    Вот нашёл у нас на сайте они представлены
    , просто прямая ссылка на товарhttps://batterex.com.ua/chargers/universal_chargers_nimh_liion/liitokala_universal_chargres/

Konrad Lorenz подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    gvv2309, ДВ762 та Konrad Lorenz подобається це.
  9. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    На ютюбе налез ещё на какого-то маньяка, скупающего зарядники. Говорит мол дохлый акум точно так же и имаксом и лиито500 не дёргается, то смысл в крутизне я не углядел, лучше потратиться на нормальные акумы.
    Литий ионы вот только, остальные виды лития не кушает. + - назвал, а там решайте что кому важнее.

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    К стати в обзоре по ссылке написано , что 500ма во всех режимах на литий. Возможно проблема не в самом зарядном а в шнурке, он просто больше не пропускает, можно попробовать более мощный. Ну вроде всё.

Briter подобається це.
  11. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    У мене ще по іншому, на перший вихід дає те що вибрав а на другий - те що залишилося. Все від потужності адаптера залежить.

12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Соврал. Не всё))))
    Продолжу логическую цепочку.
    Однослотник стоит не особо дороже, тех удодских зарядок что мы вчера обсуждали.
    Нужен только ещё блочёк зарядки телефона, но он и так у всех есть по идее. Теперь о главном.
    Кое кто хотел малых токов зарядки. Напомню лиито кала серии 100 202 и 402 вроде пиццот минимально.
    Что мешает запитать её от бп с меньшим током?
    Зарядное если запустится, то будет заряжать лишь тем что может выдать бп, а его то в магазине можно подобрать, или завалялись дома от старых мобилок с малой ёмкостью.
    Короче в плане домашнего напилинга, названые модели самые гибкие.

Briter та Konrad Lorenz подобається це.
  13. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Хз як в конкретній моделі реалізовано, може так як у Вас, а може розділе порівну.
    Ну тобто, якщо БП взяти не 2а, а 1 чи ще менше, і ввалити 4 акума в слоти, то на кожний може прилетіти по 250, або на 1 500, а на інші по залишковому принципу.

Briter та Konrad Lorenz подобається це.
  14. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Менше чим на 1А не буває адаптерів, з телефонів є на 350мА, тільки без юсб.

15. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Ви явно погарячкували. Ось на вскидку ввів в пошук юсб адаптер 500ма , видало купу варіантів.
    Якщо цікаво, то погугліть самі

Konrad Lorenz подобається це.
  16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Я ось за інше переживаю, чи NIA кондратій не вхопить, як прочитає скіко він переплатив за оту свою зарядку... (
    Може стерти пости?

Briter, Tayfun_U та Konrad Lorenz подобається це.
  17. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Я ото спостерігаю за ізобрітєнієм калайдера, але хочу побачити кінцевий резудьтат:)

Briter подобається це.
  18. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Можу зразу сказати чим закінчиться, вляпаюсь як завжди в не зрозумілу покупку:smile_1::smile_5:

Briter, ДВ762, NIA та ще 1-му подобається це.
  19. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Не самий гірший результат, можу назбирати усяких зарядок і подарувати на досліди, бєсвоздмєзно:D

Briter, Ph@ntom та Cladotrix подобається це.
  20. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    139331612_3782027705189791_351433415532942531_n (1).jpg

Briter, Ph@ntom та Cladotrix подобається це.
  21. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Талалаев, прекращай тут єксперимемнтьі!
    Врубай зеленьій резистор на всю катушку, имей совесть, лоза мерзнет!

sergei69, Briter, NIA та 2 іншим подобається це.
  22. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Ще що нагуглив, правда чи ні хз..
    Виробники літіїв по різному зайняли свої ніші.
    Є що виробляють від високотокових, до низькотокових. Є як соні(мурата) що вале в основному високотокові.
    Мені при невеликому споживанні мд, як і більшості то не треба, якщо не пхають в потужні ліхтарі чи тягові акуми.
    З усіх виробників панасонік робе 500 циклів заряд , розряд, і ємність падає до 80% лише. Інші по 300 і з ємністю печально.
    Ну тобто є сенс купувати їх, ціна як в високотокових конкурентів, навіть дешевше за деяких, а ресурс в два рази.
    Моделі :
    18650В - 3400ма 128грн
    18650PF -2900ма .101грн
    Є інших виробників по 1300ма 55грн, але явно стільки не відходять навіть два комплекти.
    Ще погуглю, може налізу на більш прийнятний варіант, щоб і не дорого і надовго.

Briter та Ph@ntom подобається це.
  23. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Я вважаю що треба брати малу ємність, але дорогі.

Ph@ntom подобається це.
  24. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    А от який мд хоче перевести на літії Зєльоний??

Ph@ntom подобається це.
  25. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Кому там БП на 12 не хватает?Бесплатный пинок,любой комповый блок имеет энти вольты и к ним достаточно амперов,запускается блок закорачиванием двух контактов.

ДВ762 та Cladotrix подобається це.
  26. Cladotrix

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Сенс брати дорогі з малою ємністю?
    Мені в мд то бажано 1500ма приблизно щоб не лежали заряджені, але є одне але..
    Що вони мені з такою ємністю зможуть зарядити?
    Я ж не дарма хочу зарядне з функцією павербанка.
    І ще одне, оті що з малою ємністю, і дорогі, це тому що вони можуть різко віддати великий струм, в здоровенному фонарі чи ще десь.
    Нашо воно мені в мд чи пауербанку?
    Не треба. А про цикли зарядок я вже писав.
    Панасонік 500 відходе. і майже не втратить ємність, а соні 300 і може різко здохнути.

Briter подобається це.