Господа, знатоки, вопрос от простого сельского хвюрера. Внематочно читаем и отвечаем как вы умеете, без флуда и прочего, шо в других темах практикуют, боремся за звание самой адекватной темы. Заранее благодарен. Вот. Короче вводные : имеем три лития, их надо заряжать, они в последовательной сборке 12в для мд. Так вот собссна в чём вопрос, думал прикупить лиито кала 500(пиццот), марка такая, вот. Барыжат ими кто как вздумает, от 350(без адаптера, мне пох, есть нужный) и до сколько наглости хватит заломить цену, в три раза почти, и все божатся шо оригинал.Оченно умное, заряжает, розряжает, меряет, короче ужас. Литии нужно вытягивать, пихать в зарядку.. Но плата балансировки на три лития пишут нужна при эксплуатации, шоб там шото ровняло, и у ей уже вродь как есть функция зарядки. Получается эта лиито кала500 уже как и не нужна?Там плюс лишь в том что ёмкость покажет и другой типоразмер пихать можно. Упарился вникать, вам вопрос спихнул, теперь это уже ваши проблемы, думайте, совещайтесь, информируйте.
Конкретно интересует, что лучше. Отдельно заряжать калой и использовать три акума без платы балансира, либо с балансиром. Но тогда смысл в самой зарядке минимален, плата уже с функцией зарядки, воткнул блок питания 12,6в и 2а и готово.
Чого Ви ото лазите по стрьомним темам, питаєте? Я нашо на цьому сайті сижу? Підключайте оцей акум шо в Вас на пряму до динаміка, якшо згорить то забагато, це ж очевидно. Фотки плати де?? Я Вам шо екстрасенс? Будуть фотки тоді скажу куди викруткою тицяти.
Кому Вы это обьясняете?? Видно же что он вообще далёк от ремонта, я уже ему и советовать ничего не хочу, не слушается меня, и я постоянно на нервах.( Буду Вам с Фантомом помогать, а он пусть идёт в БПК и там спрашивает. Выбесил прям! ((( Лежу и аж трясёт.
Поки я плату не побачу, то лежіть і думайте. Може Ви там шось не законне паяєте, а я Вам допомагаю..( Перевірте неконтакти в першу чергу. Може там гніздо роздовбане , що на динамік взагалі нічого не йде. Воно ж на розрив працює. Є в середині джек - динамік відімкнений, нема - повинен бути ввімкнений, але якшо пелюстки погнуті то контакта і не буде. Заглядайте в середину гнізда, що там як прилягає, і не пхайте моно джек с стерео гніздо і навпаки. Шо це взагалі за мода пішла колупатись в тому , в чому не розбираються? Не вмієте паяти , то чо ото лізти?? Га? ПС На мене не заглядайте, я самородок, можу паяти навіть не розбираючись.О..
Доведете - шо Артему пожаліюсь, то получите. Я Вам скіко помагав шоб оце таке читати?? Диви на нього , який.. За піду з теми і паяйте тут самі
Напевно відправив за свій кошт мд, не знаю яке, як ним шукати щось теж невідаю, якось я його показував, знайшов в лісі на полянці, щось там ним шукали, потім крепко бухали, і забули те чудо радіолектронної мислі,ото будете йому робити садомазо всякими отвьортками, знімати відео, а ми будемо ставити лайки
Це Ви про деус? Вже роки зо два тіко обіцяєте. Не красиво так.. Ну але якшо вже таки дозріли то докладіть літри два спирту, шоб я протер там все від ковіду.Хто зна як Ви там ото все обкашляли... (((