Шо значит назва? Яка рiзниця, я вже давно перший у черзi, та навiть не думайте заперечувати або сперечатися
Агєнтов мамалижніков викреслюєм,до речі а хто тут виконує роботу Льовизадова,допитати,задокументувати і до кріміналу
Назву треба ще придумати,один справний,тільки не знаю як він працює,другий майже справний,але гади переплачували його,якісь там фінтіключки погоріли кілька штук,до нього геть катуха є,хароша,зараз такі вже не роблять бо дуже дорогі в виробництві але вона справна.
тут пользователи бытовых и пром холодильников.обжоры,алкаши,пивоглоты и прочие бездельники.Лозунг-если б кушать не хотелось,никогда бы не работал.По себе сужу.
А може он токо ложится собирался , всю ночь человек на "большой дороге" трудился шоб потом уралы-авто тут раздаривать, а Вы на него предвзято наговариваете, постеснялись бы
Вполне возможно шо ворочался, не мог уснуть, совесть мучила шо на меня нападает постоянно. Хотя в это мало верится канеш..
Я как раз вяло в телефоне читал что-то одним глазом и тут уведомление: «Сер отписался в теме у хвюрера», аж подскочил, думаю таки спаяли вещь какую-то хорошую. А тут...
До вечора ше мені всю лічку відтопчете, забери пожалуста, даю любі гроші, а я ше подумаю.. Соізволити милостиво чи нє, з таким відношенням.(
Шукайте може де деус завалявся, маска 4, або тежон, ті безкоштовно заберу. Тіко запакуйте в хороший рюкзак, а шоб на пошті не розтрясло, то впхайте ше фіскаря саперку.
Хороший аппарат, только катуху нужно раза в два больше, и сетку натянуть. Потом можно как подсаку пользовать, или бабочек ловить в самом центре гринспинской трясиньі.