https://zvz.com.ua/sumka-ryukzak-ta...MI5pGxr5n-5QIV2uJ3Ch0ZrgMHEAQYASABEgK2pvD_BwE На вигляд і розмір ця підходе, але хз.. Не хочеться витрачати час на експеременти
Моя думка що краще вещмішка совєцького нема нічого,є в мене знайомий камрад то він часто на покопати їздить громадським транспортом,шо він витворив,придбав два вещмішки заніс в швейку,на один пришили два кармани,трохи дошили по довжині,з остатків пошили хорошого чохла на фіскарика з шлейкою на плече,доволі таки вийшло симпатично і практично.
Якщо потрібен рюкзак для МД і Лопати - заходьте на "Новий Аукціон", і пройдіть маршрутом "Спорт.Здоровье--Всё для отдиха.Туризм--Металлоискатели". Там всього 4-сторінки. Продавець Шульц продає такі рюкзаки, різної розкраски по 835 грн.
Дякую, розглядав як варіант. Час є на роздуми, міжсезоння. За матеріал не певен, мені б таке щоб зачепивши кущ шипшини, не зоставляти клапті, а ще краще сам кущ з корнем витягнути. Щоб на плечах пустий теліпався не заважав
Ага, вышел покопать, на разведку. Я на дачу вышел, без мд и без кирки. Еле смог фискарем пробить клапоть грунта. Задуб насмерть.
К стати о фискарях, тоже на будущее узнаю. Саперка 80см, выбор меж польской БТД и фискарём их же сборки я так понял разници особо не только цена?Кацапный не рассматриваю, пусть себе яму копают.
До речі Сусаніним міг би бути я, якби дехто за тиждень до моєї реєстрації нік не вихватив). Ну нічого, це навіть на краще, бо хвюрер Сусанін , воно якось..( не звучить.
А не надо было с котом флудить! Они ж как дети, повторяют.( Не хочу выпячивать но в основном по теме на форуме пишу токо я , мож ещё пара человек, остальные флудят!