Девушка старалась,провод ломала, А вы банально провод припаяли и все............... Ви явно зробили фатальну помилку!
Была там в первом составе такая себе Настя Бауэр ... Одноклассница старшей дочки ... Спросил как то у доци , типа если тебя позвали бы туда , пошла ? Обиделась , неделю со мной не разговаривала , потом говорит - неужели ты обо мне так плохо думаешь ...
любой бизнес и порядочность не сильно уживаются,и чем больше тем меньше.А если речь об интимных вопросах-это только их дело и тело.И к порядочности не имеет отношения. А еще напомню анекдот,классический-разговор известного писателя с английской королевой,де он утверждает,что все женщины продажны-Что,и я тоже-Да,-И сколько я по вашему стою?-Вот видите,вы уже торгуетесь..... Мы все продаем свою жизнь,тело,здоровье,на любой работе.За бабло,независимо от суммы.
а де ото самий главній паяльщик ? мо отого паяльника іспитує шо я придлагав , після його нанотєхнологій рєанімація видко нєнарадується ...
На копі був, проїздом і невдало, більш розвідка місцевості. Товчусь паяю, вгадали. Ну ше гуглю, сумку рюкзак підходящу, ну то вже таке..
хломастєр то вже некошерно,є всякі наліпки які клеються праскою,не паяльником,а рукзака з мішка Мона зробити,в неті є схеми
І поважну людину з тим лантухом за мародера чи безпритульного приймуть. Та і не солідно фюреру з заплічником з мішка ходити, щей з кривою наліпкою.
шо ото Ви совєтуєтє , це як живій людині по плечах отюгом наліпку кллєїть ? воно ж пече ... хфомастером набагато приєтніше навіть по голому тілу ...
Доброго Всім Здоровя, панове! А що, обовязково тільки рюкзак купувати? В мене, наприклад, для спец-походів німецький ранець. Подивіться на фото - ранець має розгрузки. На розгрузки можна причепити щось попереду грудей, і позаду ще щось - понижче ранця.
Вам теж не хворіти. ) Розмір має значення. Мінімально мені потрібна довжина 75см, два нижніх коліна мд і катуха, ширина 30, висота 20-25 по прикидкам. Такі рюки по довжині рідкість або завеликі. Транспортна сумка рюкзак британ теж, Доведеться щось типу чохла для вудочок(порадили), купляти підходящу але невідомої якості сумку-рюкзак. ZvZ в Харкові клепає по піцот грн, або зліпити самому, мені в поля , то не до форсу, і нечасто. До мішка Фроста ще не дозрів морально
Колись купив рюкзак рибалки гарний зовні, ціна підкупила....мд вліз, фіскар.... в першому ж виході під вагою знахідок з м' ясом вирвались лямки зверху...довелось іхати потім до камрада з гарною швейною машиною...трішки перешивали...