Доброго вечора шановні! Пропоную до обговорення декілька саморобок. Що скажете про таку творчість. Було під рукою декілька ящиків з під БК. Вирішив зробити потужний павербанк з вбудованою блютуз колонкою. Наразі маю три варіанти, четвертий в процесі. Функціонал - обговоримо?
То підкажіть, що воно за підвіси ппу і які краще. Бо я реально тільки вчуся. Ніколи не паяв і не конструював нічого схожего
Пінка, пінополіуретан. Краще гума буде. Її хоч силіконом можна підримувати. Тобто змазувати періодично, щоб не псувалися. Підвіси, це те що діафрагму тримає, по краям)
Зрозумів. В даному випадку те що зеленого кольору. Мені сподобалось , що саме ці динаміки мають приємний тембр практично в усіх діапазонах. І баси чутно і середні і високі частоти. Але це вже на мій не дуже здоровий після контузії слух.
Ну щоб Ви зрозуміли весь двіж почався з того, що в гаражі валялася магнітола і пару колонок після заміни в машині. Викинути на смітник було жаба, тож зробив ось таку каністру: Щоб щось в гаражі мурликало
Обожнюю щось мудрувати-ліпити саме з підручних матеріалів шо валялись чекали мого інженерного генія. Ну типу : всякі там гравіцапи і вічні двигуни ноухавні з банки з під помідор, куска дроту, чотирьох шурупів, лампового телевізора і москвичовського стартера. В школі такі інсталляції з жолудів робив шо всі плакали. Каністрою просльозили. Назначаю улюбленим учнем, коли мене не буде, слідкуйте тут за порядком.