Мочалка посудомийна з якогось сплава заліза, можна просто назвати залізом, незрозуміло нащо називати металом, а мідь міддю, хоча підозрюю що паяльна мочалка, теж не зовсім з чистої міді, а чимось розбавлена для здешевлення. Хлопець чистив і металевою стружкою, і паяльною губкою, пише що не допомагає, тому я і написав що можна спробувати ще варіант з скотч-брайтом, він поширений, легко дістати, мокрий не плавиться, жало чистить, провів експеримент. Нащо писати по колу про металеву стружку що вона чистить, якщо йому вона чомусь не зайшла? У мене теж чистить, але іноді погано, залежно від температури жала, та використовуваного флюсу. Ніхто ж не заставляє той скотч-брайт використовувати, паяйте та чистьте більш традиційно, я не наполягаю. Всім бобра. ПС Так що з сайтом, це тільки в мене глючив чи в всіх?
Є приказка, по темі. Але треба закінчити речення. На тобі паяльник, запаяй собі ... Є варіанти? А на гарячу, будь-яка губка (металева чи мідно-металева чи металмідь), яка саме по спектральному аналізу, не знаю, чистить будь-яке жало. Якщо ні, то треба руки підточити трохи.
Ну чому ж нема, варіант є, і він однозначний, і по рифмі і по діалогу взагалі, і по співрозмовнику, тут як би не важко зробити певні висновки. Добре поспілкувались, дякую, нарешті дочекався)