Попаяем? :)

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Cladotrix, 17 чер 2017.

1. Wadospyro

Wadospyro Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    290
    Лоти
      на продажу:
    66
      продані:
    769
    Повідомлення:
    3.145
    Адреса:
    Україна
    То все через металевий метал. Пропускна можливість гірше, ніж через мідь.

1. (в наявності 3 шт.)
      Костюм ветро- влагозащитный демисезонный ЗСУ – состоит из куртки и брюк, изготовленных из синтетичес...
      800 грн.
    2. Продам новые мембранные штаны аналог gor-tex, покупал себе давно, лежали без дела, не ношенные. Зам...
      350 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Водонепроницаемая куртка армии Великобритании. JACKET COMBAT MVP DDPM Оригинальная непромокаемая мем...
      1950 грн.
    4. Новый лёгкий костюм на сетчатой основе . Одевается поверх основной одежды. Размер М-Л. В комплекте т...
      1000 грн.
    5. Куртка плащевка нова у чохлі з Франціі розмір L
      290 грн.
  2. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.344
    Адреса:
    Україна
    Мочалка посудомийна з якогось сплава заліза, можна просто назвати залізом, незрозуміло нащо називати металом, а мідь міддю, хоча підозрюю що паяльна мочалка, теж не зовсім з чистої міді, а чимось розбавлена для здешевлення.
    Хлопець чистив і металевою стружкою, і паяльною губкою, пише що не допомагає, тому я і написав що можна спробувати ще варіант з скотч-брайтом, він поширений, легко дістати, мокрий не плавиться, жало чистить, провів експеримент. Нащо писати по колу про металеву стружку що вона чистить, якщо йому вона чомусь не зайшла?
    У мене теж чистить, але іноді погано, залежно від температури жала, та використовуваного флюсу. Ніхто ж не заставляє той скотч-брайт використовувати, паяйте та чистьте більш традиційно, я не наполягаю. Всім бобра.
    ПС Так що з сайтом, це тільки в мене глючив чи в всіх?

Ph@ntom подобається це.
  3. Wadospyro

Wadospyro Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    290
    Лоти
      на продажу:
    66
      продані:
    769
    Повідомлення:
    3.145
    Адреса:
    Україна
    Є приказка, по темі. Але треба закінчити речення.
    На тобі паяльник, запаяй собі ...
    Є варіанти?
    А на гарячу, будь-яка губка (металева чи мідно-металева чи металмідь), яка саме по спектральному аналізу, не знаю, чистить будь-яке жало.
    Якщо ні, то треба руки підточити трохи.

4. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.344
    Адреса:
    Україна
    Ну чому ж нема, варіант є, і він однозначний, і по рифмі і по діалогу взагалі, і по співрозмовнику, тут як би не важко зробити певні висновки. Добре поспілкувались, дякую, нарешті дочекався)

Ph@ntom та Wadospyro подобається це.