сначала идем на сайты всех,это с десяток-профсоюзный,железнодорожный,МО,и т.д.Там телефоны.звоним,спрашиваем.И зимой дешевле.надо все спрашивать-что входит,что отдельно оплачивается.
В нас тут є форумчанин,в нього маленький бізнес там по санаторіях,ото він і підкаже де краще,здається в нього дружина працювала а мо і працює в цій сфері,а зимою таки да краще,більш в голові процедури Тут ще ,бажано не за рахунок основної відпустки,а як лікарняний оформити,ото з цим і заковика для мене як офіційнопрацюючого залізничника,палиці ставлять по повній
І нереально туди потрапити,щось то там не те мутять,мо Зєльоного зашлем в розвідку,нема чого йому з совдепівських розеток якісь там непонятьні приблуди ліпити,паяє він
Осьо з такого колись робив, пруток мідний в середину. 220в на виводи, дві пластинки текстоліту на ручку і шедевр готовий
Мене жалько в розвідку, цінний кадр. А розеток таки є, тіки хз куди закинув. Зостались після ремонту. Так прикинув , то дідові проводку зо пять електриків тянуло, різного зросту, бо інакше не зрозуміло, чого на різній висоті і на різній відстані від дверей та вікон, розетки, вимикачі. Або один п'яний. Як варіант, сам дід тягнув, був з одним оком, то там все логічно. Короч частково перетягував проводку, виставив все на рівень плеча.
Переживу. По перше я тільки частково проводку підправив, лінь було переробляти повністю, та і часу не було, занадто великий обсяг робіт іншого плану. Та й мені підходить така висота, навпотемки зігу кинув на рівні плеча, бац і вмикач, а по іншому всі шпалери облапаю.
Та який з неї(нього) лєктрик,тако собі,зубами дроти від ізоляції зачищає заодно і фазу знаходить коли йобом токає,ото після того і космічні думки в нього стають
які злі ? маєм великий життєвій досвід от раздайом бєздвоздмєзно усякі полезні совєти ... а Вам аби лиш гешефт був , так як у сусідній темі ...
та я лідирую по безкоштовним класнючим порадам, як тіко палець піднявся таке написати (( оно ноу хау вивалив паяльне. просіть модера знести свій срамний пост, не портьте собі карму
Доповідаю: Вже маю два штуки "Урал-авто-2", два пінжаки замшелих, два парсегари імпортних, два... ага, щось я розходився та майже не виказав усьо чого в мене два. Знімаю капелюха перед паном cer чоловік сказав - як відрізав, та стримав слово, з щирою повагою!!! Зара слухаю Урал авто 2, десь на середніх хвилях Юритмікс, так шо майте на увазі, але дуже прошу, заздріть тихенько ( треба другого поколупати, ади щось вийде з нього )
Та яка то радість... (( Стаканчик пустий, закусі нема.Ну можна б подумати шо випили, але ні тіні від бутля, ні шкаралуп з цибулі, то вже ясно.. Добре шо в мене чуйка зразу була, шо кіт хоче якесь чортішо впхати нерадісне..