В мене не чистий андроід, там ще надбудова MIUI бо китаєць. Андроід 8.1.0., Стару новорічну версію олх тягне,але в профіль не запускає. Жаль, там інфа залишилась деяка. Ну, якби тільки такої біди. Переживу якось без олх
Модель погуглити ніяк? Орієнтовно 60-80Вт заявляють на такі паяльники, колись придивлявся до них, але купив з іншими жалами
60-80Вт. не створили б такого навантаження, щоб аж генератор притормозив, то зрозуміло, що ніякого там пускового струму ніц неможе бути, може співпало так, але єфект такий ... натискаю на кнопку, тіко засвічується єкранчик..генератор бубубуб...хлопці на нарах...аааа шо ти там навключав!!!??? Старлінк пропав...але це було з секунду часу, а далі все працювало, паяльник грівся, старлінк востановився))) А доречі єкофло також в overload від нього падає))) короче загадочна китайська фізика
холодний нагрівач має дуже малий опір, одиниці Ом, по мірі нагріву то сильно змінюється, в рази, одначе вперше чую щоб генератор, хоч однокіловатний так просідав від грубо 100 Ваттного навантаження. Від кілоВаттного чайника запросто. А він нічим по характеристиці не відрізняється, той самий ТЕН, тільки потужніший.
Ніхром має однаковий опір при різній температурі. Тисячу разів перевіряв. Хіба що там якась підробка.
мої перевірки показали зворотнє. Чи у нас різні ніхроми? І ще одне, не раз перевірене, свічка накалу дизельного двигуна в першу секунду тягне 20А, по мірі прогріву струм падає до 5 А і так тримається, таким чином легко перевірити кількість робочих свічок не відключивши їх.
Значить не ніхром, може нержавійка. Можна взяти звичайний паяльник і так само поміряти ампери. Буде однаково.
В дешевих паяльниках без термодатчика з ніхромовими нагрівальними елементами підтримування заданої температури скоріш всього реалізовано якраз по відслідковуваню програмно зміни опору, бо по іншому ніяк..
Вже ж і таблицю вивісили, майже нічого в ніхромі не змінюється. Може хіба той паяльник на кіловат і термореле якесь стоїть.
Яке термореле? 2 проводка виходить з нагрівального на плату і все. В тих нагрівальних елементах що з датчиком, проводків більше.
На закльопки треба було брати мікруху або холодною зваркою. Жили ж ранче якось люди без паяльників і нічо.. І без мікрух.
Хз.. Може якесь співпадіння з роботою того генератора, а ми тут голову ломаєм. Уявлення не маю як той паяльник міг його кошмарити, може в розетці коротить чи що..
пан старовір? я поставив сповіщати про оновлення і кожного разу просто даю дозвіл на оновлення коли знаходжусь вдома і працює вай фай...
І що ті оновлення додали? Працює і ладно. Працювало.. До того ж хз що там зараз китайці мені напхають в оновлення. Шпигувати будуть шо ми тут паяєм.
хз...декларують шо безпека краще, глюків менше...в мене гнусмас тож оновлюю коли пропонує...останнє оновлення Андроїд 14 і версія UI 6.1 ...патчи безпеки ще оновлює а от адроїд більше не оновлюється...
Хай краще зміряють на паяльнику, реальний опір холодного нагрівача. Бо генератор не обдуриш. Потім підрахуємо.
Виправлення знайдених глюків влече за собою появу не знайдених. Краще описати глюки в документації, як особливості програмного забезпечення, та ніц не виправляти. Це я як бувший програміст кажу))