маю совковий сокирку і китайський аналог, як тільки китайський нагрівся до мартенівської температури, купив йому блочок заспокоєння. Заспокоївся, працює як треба.
Привітався)))) Пихнув сьогодні каніфоллю, та явилося мені бачення))))) У самий незручний час поламались ваги (((( Поломка - механічна, луснуло вчетверте кріплення тензодатчика. Ще єдні ваги поламались роки тому - пустили білий дим. Переставити пляти з єдного в інший корпуса не можу - різний розмір та кріплення. Вирішив припаяти дроти з єдного тензодатчика до мізків другого корпуса. Дроти (червоний білий чорний синій) припаяв на пляту замість (червоного білого чорного зеленого). Увімкнув - працює, але як zeлемський - чим більше тиснеш, тим більше уходимо в мінус. Спробував поміняти місцями чорний та синій/зелений, бо інша пара - живлення. Уходить у помилку. Повернув назад як було. Ну і як мені зробити, щоб працювало по людськи? Перевернути тензодатчик, чи дрочити з дротами далі?
Перекрутив тензодатчик, головою донизу, але... Наліпка на ньому казала про те, що він був кетайцями прикручений головою вниз, і тільки зараз став як треба. Покази перейшли у плюсове положення, але, коли я поклав пачку гречки з АТБ, ваги показали 1056 грам. Бути такого не може. Плюнув, дунув, перекрутив у цілий корпус тензодатчик зі зламаного, пачка гречки стала важити 995 грам. Вірю. Здивований тим, що тензодатчики на 5кг не сумісні. Можливо колір дротів кодує % кетайської похибки?
Вітаю шановний колектив. Нашатнувся в нас душ (той що мобільний) після морозів. Перестав брати зарядку й усьо. Ну грішив на акб, потикав всякі різні 18650, всеодно індикація відсутня. Розтин блочку показав дюрку в мікросхемі. По даташиту то зарядка. Так от питання нахіба модуль зарядки як він і так заряджається від мобільної зарядки? І друге питання нічого з тим акб не станеться якщо я просто перемкну в обхід того мреця, і 18650 буду заряджати від звичайної мобільної зарядки?
Та вже замовив, але мін замовлення 200 грн. то я не став тонну тих мікрух купувати, а як на купував собі всякорізного))) надивився тут, що паяльниками хизуєтесь, то й собі замовив, та ще всякорізного. Коротше ніззя мене на радіосайти пускати
Ото ж таке саме. Треба фігнюшка якась , а замовляєш купу, бо все цікаве і пригодиться) Ще й жидопошта три шкіри дере.
"Мобільна зарядка" так звана 5в це блочок живлення, він зазвичай не має контролю заряду. Літій зазвичай не повинен розряджатись нижче 2,8в і перезаряджатись вище 4,2в, от цей контроль і виконувала та платка в якій мікруха шваркнула. Вище порадили що можна приколгоспити платку контролю 4056, щоб мікруху не перепаювати, хз чи знов не вилетить, або є акуми з вбудованою платкою захисту, тоді БЖ зможе мабуть заряджати акум напряму.
Ви вже замовили мабуть, та все ж якщо ні, то на майбутнє для випайки таких мікрух дуже допомагає "сплав Розе", в мене без нього з випайкою мілкого, та ще й тугоплавкого припою - біда, доріжкам торба настає від перегріву.
А ця ще й на 9-ту ногу припаяна до маси. Те ще задоволення було знімати, під ліхтарик і авроровським паяльником), але нічого зняв
Видно шо слухали мої лекції, не то шо Фантом з котом. Треба Вам якусь грамоту виписати чи шо.. Пошукаю в тумбочці, десь була. Горжусь. Пишу і сльози капають на екран. Приємно знати шо недарма я тут старався, пальця гнув, кнопав..
Колись перевіряв 2 такі, що зеленим світять, як зарядилося. Напруга не вимикається, тільки зелене загорається, і то не при 4,2 в.
Привіт. В когось є проблеми з олх? Давно не заходив, не запускає в профіль, як не старався. Поліз в плеймаркет оновити, а воно взагалі на мій запит олх не показує, підсовує як не шафу то тему. Раз написало що на вашому пристрої олх не працюватиме. Що за дупа?
Привітався. Купив я ото значить паяльника красівого з синьою ручкою і єкранчиком...сів ото душа паяти, як ввімкнув його аж генератор притух...світло блимнуло хлопці злякалися))) таке питання скіко він ото жере на старті? П.С. генератор 1.6 інверторний, П.П.С. душа зробив