Попаяем? :)

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Cladotrix, 17 чер 2017.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Заглянути в батарею то можна, але те що написано на акумі, і яка реальна залишкова ємність, то хз, тим більше що батарея вживана, як язрозумів. Ну працює в нього батарея 2 години, це все що відомо. Є акуми по 3400 приблизно, 18650, їх можна втулити, ніхто не забороняє покласти більшу ємність, але щоб вирахувати збірку, бажано тестером взнати також реальне споживання ноута.

ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 8 шт.)
      ММГ без піросуміші! ALS09NR-це тактичний диверсійний пристрій, який виробляє 174 дБ на 5 футів, і ви...
      2000 грн.
    2. (в наявності 537 шт.)
      У наявності ммг патронів калібру 7.62*39 У наявності: 537 штук Клейма: 711 79 Ціна вказана за один м...
      40 грн.
    3. З Донецького напрямку. Виконане з жаростійкого металу.
      2500 грн.
    4. Використані димові гранати. В лоті 2 шт, не окремо.
      500 грн.
    5. ММГ 30мм.Не распуливалась.Без ВВ
      500 грн.
  3. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Ну що це змінить?
    Встановити замість 6s6p 6s5p, ну а сенс?
    Чим менше розряд, тим більше ресурс.

Я навіть думаю глянути в бік акумів великої ємності, щоб не збирати гору батарей.

Screenshot_2024-12-06-00-16-37-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Отаких наприклад, 63Ah, або 233 вт х годин, якщо я вірно порахував.
    От їх 6шт з'єднати послідовно, і не городити город.

Питання тільки в тому, чим заряджати.

ДВ762 подобається це.
  4. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Ну так купіть готову батарею для електровелосипеда підходящого вольтажу і зарядне до неї ж, ним і заряджайте

ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  5. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    прикольні АКБ...читав про них інфу, дивився ролики...в руках не вертів...тра проштудувати питання БМС до них і чим заряджати...

Ph@ntom подобається це.
  6. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Всі мої пропозиції пішли трахом ((

Виявляється, в ноута немає роз'єма живлення.
    Заряджається через type C.

Треба усе перепридумувати спочатку.

7. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    в тому тіпу сі купа напруг може бути, до 20 Вольт, скіко треба апарату? Може йому просто сучасну цеглину двокілограмову, заводську, що знає всі сучасні стандарти? Баксів 200 обійдеться.

8. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    От наскільки я пам'ятаю, там 5 вольт, але спочатку. А потім може збільшуватись, згідно з протоколом.

Було приїхали військовим якісь сучасні цеглини, що попалили нах коштовне обладнання ((

Briter подобається це.
  9. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    як завжди, інструкція. Є допуск ПД чи ще один з трьох- читирьох, все автоматично узгоджується. Користуюсь одною з цеглин, багато чого заряджаю, все живе. На її маленькому дисплеї видно що от зараз вона видала бажаючому і по якому протоколу.

ДВ762 та cer подобається це.
  10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Хто знає нашо в тесоро лобо з вді крутилка позаду блока? Схоже мені на Різдво прийдеться розбиратись шо до чого.

Ph@ntom та cer подобається це.
  11. cascada

cascada Stabsgefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Украина
    Привітався.
    Можливий варіант: 12-24в акб зібрати + автомобільний інвертор на 220в і користуватися ноутбуком через його оригінальну зарядку.

Ph@ntom подобається це.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Це трошки безглуздо, бо на кожному перетворенні 12-220-5(30) є втрати грошей та енергії.

Найкраще пряме перетворення.

ДВ762 подобається це.
  13. cascada

cascada Stabsgefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    Украина
    Протокол зарядки по типу С помилок непробачає. А помилка може вийти з ноут бука у вигляді білої душі

cer та Ph@ntom подобається це.
  14. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    50
      продані:
    681
    Повідомлення:
    2.931
    Адреса:
    Україна
    Робив я такі)) якщо з польщі, то не купуйте:smile_9:

Ph@ntom подобається це.
  15. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Привіт, хлопці. Хто тут спец по антенам?
    Є потреба в репіттері gsm900, дупа а не зв'язок, задовбало.
    З моделлю визначився, з внутрішньою антеною теж, а от зовнішню не можу вибрати, є свої плюси і мінуси. Якщо візьму направлену на вишку, то при відключенні на ній електрики треба буде виходити крутити, шукати робочу.
    Яккщо візьму всенаправлену, що для мене краще, нехай ловить навкруги, то є небезпека закольцовки між зовнішньою і внутрішньою антенами, репіттер або просто не працюватиме, буде крутити сигнал між антенами, не доходячи до вишки, або згорить. Хтось з таким стикався? Можна взяти всенаправлену, і біля неї, між нею та внутрішньою втулити якийсь лист металу, типу екрану? Ну буде ловити вишки не 360°, а 180°, що все ж краще ніж одну. Найближча вишка 6,7км, ще дві 10,3 і 9,3 приблизно, це ті що я знаю, інші хз де, нетмонітор удодськи їх показує, не там де вони є насправді.

Ph@ntom подобається це.
  16. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    цікавився темою, бо в одному місці та сама проблема, яма в сигналі, порадили репітер приблизно за 4 тис, читав інструкцію, антени треба розносити максимально по висоті і відстані, також консультант продаванів звонив, питався що як. Бачив на тій же вулиці в людей антену репітера, ту що ширша, плоский квадрат, тобто користуються.
    Просто так не купляв би, через консультанта, бо він по адресі вичисляє що краще.

ДВ762 та Cladotrix подобається це.
  17. gvv2309

gvv2309 Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.455
    Адреса:
    Київ
    Поставте 3 антени ,на кожну вишку окремо.

Ph@ntom подобається це.
  18. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Взагалі то мене цікавило чи заекранує лист металлу всенаправлену антену від внутрішньої. Ну наприклад 2мм товщиною і 1х1м. Хай би сама собі ловила наявні вишки не на 360° а на 180°, бо направлену антену я можу і вийти надвір та крутнути, азимут 3х вишок я знаю, але 2 вимикаються одночасно. А городити купу направлених антен нема бажання, і перешкоди якась з них даватиме на внутрішню .
    Запитаю мабуть в продавця

Briter та Ph@ntom подобається це.
  19. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    не заземлений лист нічого не дасть.

AndrewDontknow, Ph@ntom та Cladotrix подобається це.
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Значить доведеться брати направлену зовнішню і спробувати максимально рознести по відстані, що геморно. Кімната на яку планується роздача інтернету, знаходиться зі сторони вишок.Якби з протилежного боку хати, було б простіше.

Briter подобається це.
  21. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Коротше подивився відео по антенам.
    Всенаправлена відпадає, чортішо.
    Саме простіше покласти квадрат, 90° сектор, найменше наче перегружає вишку, лове їх більше але і прийом слабший.
    Направлену якщо перегружає, треба орієнтувати не точно, або з аттенюатором(коштує майже третину ціни комплекту, краще вгадати потужність без нього). Треба ще розбиратись, бо це приблизні висновки.
    І ще в направленій перемички повинні бути вертикально, не так як в тв антені, багато хто робить помилку при самостійній установці.

ДВ762, Briter та Ph@ntom подобається це.
  22. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    багато хто інструкцій не читає і не знає що таке вертикальна поляризація.

ДВ762 подобається це.
  23. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Зараз і з антеною люди часто сидять без інтернету. Ефір забитий перешкодами.

24. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Ну маю змогу трохи покращити прийом, якщо не інтернету, то хоча б голосових, часто і їх нема навіть з матір'ю часто не можу зідзвонитись, це не гут, раптом якийсь форсмажор..((, давно планував.
    Замовив стандарт комплект. Він рекомендував в приміщення панельку, типу менша вірогідність закільцьовки, але вона потужніша в два рази, я не захотів зайвого направленого опромінення в спальні. Опущу грибок понижче, не на стелю закріплю, а десь на висоті 2м, може й нижче, екпериментально визначу висоту, бачив в ютюбі що так роблять, а зовнішню направлену підніму повище.Він каже що рознос по вертикалі повинен бути більше 2м це реально, по дальності то вже проблематичніше, тому й не хочеться, хоча теж можна.

25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    А того можуть і сидіти без інтернету, що багато розумників понакладали потужних антен і не регульованих по потужності репіттерів, що глушать сигнал вишки. Я розумію що зараз працюють реби, радари і ще багато чого, але ще і це. Не тільки при самостійній установці, навіть "специ" як я зрозумів, паряться лише замірами роздачі в приміщенні, а передачею на вишку ні.

Konrad Lorenz подобається це.
  26. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Привіт хлопці. Щоб не пропала дарма інфа, яку я нарив для себе, поділюсь і з вами, бо важкувато розібратись самому, якщо не вникати.
    Ось посилання на те як взнати в якому діапазоні в вас працюють оператори, яких вишок більше.https://repiter.mobi/uk/articles/81...mobilnoy-svyazi-v-meste-primeneniya-repitera/ В мене більшість gsm900, хоча лове одну і dcs1800, тому репіттер замовив на gsm900, будуть і голосові впевнені, і повільний але стабільний мобільний інтернет. Це для мене пріоритетніше ніж швидкісний без голосових, та і хз чи його репіттер нормально витягне ту одну вишку, тому на 1800 забив.
    Скачуєте прогу Netmonitor чи подібну, і дивитесь яких вишок більше, 900х чи 1800, там і ARFSN показує. Де знаходяться вишки він бреше, на карті повна лажа, але я знаю де 3 точно є, одна з них в прямій видимості, наче й ще одну видно, хоча можливо то вже ТВ, на видиму мобільну і направлюсь .
    Зовнішня антена Yagi, внутрішня грибок, репіттер Lintratek kw16L 900gsm. Чому саме так.. Тому що направлена хвильова краще в зоні прямої видимості, якщо ви десь в горах чи забудові, краще беріть зовнішню панельну, вона лове і відбиті сигнали від поверхонь. Внутрішню замовив грибок, бо менш потужна, більше розсіює сигнал по кімнаті, щоб менше було опромінення, панельку не захотів бо направленої дії і потужніша. Антени бажано рознести подалі горизонтально, і хочаб 2м+ по висоті, звісно що зовнішня вище. Репіттер такий бо бюджетний нормальний , інші або дорожчі, або ломаються часто, або і те і інше. По репіттерам толково на каналі FreeTime, ремонтник, показує плати, пояснює косяки чи переваги, тому зупинився на сірому лінтратеку.
    По антенам пояснює Евгеній Радист з за поребрика, але він репіттерами барижить тому обсир@є ті що не продає, хоча торгує теж китаєм. Наче все, кому треба, користуйтесь наданою інформацією. Замовлення в дорозі, як працюватиме ще не знаю. Буде залежати ще від того як антени розміщу чи направлю. Ну і чи нормальний кабель 50Ом в комплекті, чи такий що краще не класти.

cer, Briter, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.