Попаяем? :)

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Cladotrix, 17 июн 2017.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Заглянути в батарею то можна, але те що написано на акумі, і яка реальна залишкова ємність, то хз, тим більше що батарея вживана, як язрозумів. Ну працює в нього батарея 2 години, це все що відомо. Є акуми по 3400 приблизно, 18650, їх можна втулити, ніхто не забороняє покласти більшу ємність, але щоб вирахувати збірку, бажано тестером взнати також реальне споживання ноута.

ДВ762 и Ph@ntom нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Полнолицевая маска противогаз с химическим фильтром Mf14, Противогаз полнолицевая защитная маска Mf1...
      1595 грн.
    2. Костюм хімзахист (Бельгія) Розмір Medium Стан: новий
      850 грн.
    3. Абсолютно новий, запакований, з пломбами на фільтрі.Повна комплектація. Вироблено у квітні 2025 року...
      6000 грн.
    4. Лот2. Нові бахіли чоботи + перчатки. Оригінальний хімзахист ЗС Бельгії. Розмір: Medium 41-43 (довжин...
      420 грн.
    5. Як новий. За призначенням не використовувався. Пару разів вдягався доя примірки та підгонки. Повний...
      7999 грн.
  3. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Ну що це змінить?
    Встановити замість 6s6p 6s5p, ну а сенс?
    Чим менше розряд, тим більше ресурс.

Я навіть думаю глянути в бік акумів великої ємності, щоб не збирати гору батарей.

Screenshot_2024-12-06-00-16-37-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Отаких наприклад, 63Ah, або 233 вт х годин, якщо я вірно порахував.
    От їх 6шт з'єднати послідовно, і не городити город.

Питання тільки в тому, чим заряджати.

ДВ762 нравится это.
  4. Cladotrix

Ну так купіть готову батарею для електровелосипеда підходящого вольтажу і зарядне до неї ж, ним і заряджайте

ДВ762 и Ph@ntom нравится это.
  5. ДВ762

ДВ762 Leutnant

прикольні АКБ...читав про них інфу, дивився ролики...в руках не вертів...тра проштудувати питання БМС до них і чим заряджати...

Ph@ntom нравится это.
  6. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Всі мої пропозиції пішли трахом ((

Виявляється, в ноута немає роз'єма живлення.
    Заряджається через type C.

Треба усе перепридумувати спочатку.

7. Briter

Briter Oberleutnant

в тому тіпу сі купа напруг може бути, до 20 Вольт, скіко треба апарату? Може йому просто сучасну цеглину двокілограмову, заводську, що знає всі сучасні стандарти? Баксів 200 обійдеться.

8. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

От наскільки я пам'ятаю, там 5 вольт, але спочатку. А потім може збільшуватись, згідно з протоколом.

Було приїхали військовим якісь сучасні цеглини, що попалили нах коштовне обладнання ((

Briter нравится это.
  9. Briter

Briter Oberleutnant

як завжди, інструкція. Є допуск ПД чи ще один з трьох- читирьох, все автоматично узгоджується. Користуюсь одною з цеглин, багато чого заряджаю, все живе. На її маленькому дисплеї видно що от зараз вона видала бажаючому і по якому протоколу.

ДВ762 и cer нравится это.
  10. Cladotrix

Хто знає нашо в тесоро лобо з вді крутилка позаду блока? Схоже мені на Різдво прийдеться розбиратись шо до чого.

Ph@ntom и cer нравится это.
  11. cascada

cascada Stabsgefreiter

Привітався.
    Можливий варіант: 12-24в акб зібрати + автомобільний інвертор на 220в і користуватися ноутбуком через його оригінальну зарядку.

Ph@ntom нравится это.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Це трошки безглуздо, бо на кожному перетворенні 12-220-5(30) є втрати грошей та енергії.

Найкраще пряме перетворення.

ДВ762 нравится это.
  13. cascada

cascada Stabsgefreiter

Протокол зарядки по типу С помилок непробачає. А помилка може вийти з ноут бука у вигляді білої душі

cer и Ph@ntom нравится это.
  14. Wadospyro

Wadospyro Oberstleutnant отпуск

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    292
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    780
    Робив я такі)) якщо з польщі, то не купуйте:smile_9:

Ph@ntom нравится это.
  15. Cladotrix

Привіт, хлопці. Хто тут спец по антенам?
    Є потреба в репіттері gsm900, дупа а не зв'язок, задовбало.
    З моделлю визначився, з внутрішньою антеною теж, а от зовнішню не можу вибрати, є свої плюси і мінуси. Якщо візьму направлену на вишку, то при відключенні на ній електрики треба буде виходити крутити, шукати робочу.
    Яккщо візьму всенаправлену, що для мене краще, нехай ловить навкруги, то є небезпека закольцовки між зовнішньою і внутрішньою антенами, репіттер або просто не працюватиме, буде крутити сигнал між антенами, не доходячи до вишки, або згорить. Хтось з таким стикався? Можна взяти всенаправлену, і біля неї, між нею та внутрішньою втулити якийсь лист металу, типу екрану? Ну буде ловити вишки не 360°, а 180°, що все ж краще ніж одну. Найближча вишка 6,7км, ще дві 10,3 і 9,3 приблизно, це ті що я знаю, інші хз де, нетмонітор удодськи їх показує, не там де вони є насправді.

Ph@ntom нравится это.
  16. Briter

Briter Oberleutnant

цікавився темою, бо в одному місці та сама проблема, яма в сигналі, порадили репітер приблизно за 4 тис, читав інструкцію, антени треба розносити максимально по висоті і відстані, також консультант продаванів звонив, питався що як. Бачив на тій же вулиці в людей антену репітера, ту що ширша, плоский квадрат, тобто користуються.
    Просто так не купляв би, через консультанта, бо він по адресі вичисляє що краще.

ДВ762 и Cladotrix нравится это.
  17. gvv2309

gvv2309 Oberstleutnant

Поставте 3 антени ,на кожну вишку окремо.

Ph@ntom нравится это.
  18. Cladotrix

Взагалі то мене цікавило чи заекранує лист металлу всенаправлену антену від внутрішньої. Ну наприклад 2мм товщиною і 1х1м. Хай би сама собі ловила наявні вишки не на 360° а на 180°, бо направлену антену я можу і вийти надвір та крутнути, азимут 3х вишок я знаю, але 2 вимикаються одночасно. А городити купу направлених антен нема бажання, і перешкоди якась з них даватиме на внутрішню .
    Запитаю мабуть в продавця

Briter и Ph@ntom нравится это.
  19. Briter

Briter Oberleutnant

не заземлений лист нічого не дасть.

AndrewDontknow, Ph@ntom и Cladotrix нравится это.
  20. Cladotrix

Значить доведеться брати направлену зовнішню і спробувати максимально рознести по відстані, що геморно. Кімната на яку планується роздача інтернету, знаходиться зі сторони вишок.Якби з протилежного боку хати, було б простіше.

Briter нравится это.
  21. Cladotrix

Коротше подивився відео по антенам.
    Всенаправлена відпадає, чортішо.
    Саме простіше покласти квадрат, 90° сектор, найменше наче перегружає вишку, лове їх більше але і прийом слабший.
    Направлену якщо перегружає, треба орієнтувати не точно, або з аттенюатором(коштує майже третину ціни комплекту, краще вгадати потужність без нього). Треба ще розбиратись, бо це приблизні висновки.
    І ще в направленій перемички повинні бути вертикально, не так як в тв антені, багато хто робить помилку при самостійній установці.

ДВ762, Briter и Ph@ntom нравится это.
  22. Briter

Briter Oberleutnant

багато хто інструкцій не читає і не знає що таке вертикальна поляризація.

ДВ762 нравится это.
  23. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Зараз і з антеною люди часто сидять без інтернету. Ефір забитий перешкодами.

24. Cladotrix

Ну маю змогу трохи покращити прийом, якщо не інтернету, то хоча б голосових, часто і їх нема навіть з матір'ю часто не можу зідзвонитись, це не гут, раптом якийсь форсмажор..((, давно планував.
    Замовив стандарт комплект. Він рекомендував в приміщення панельку, типу менша вірогідність закільцьовки, але вона потужніша в два рази, я не захотів зайвого направленого опромінення в спальні. Опущу грибок понижче, не на стелю закріплю, а десь на висоті 2м, може й нижче, екпериментально визначу висоту, бачив в ютюбі що так роблять, а зовнішню направлену підніму повище.Він каже що рознос по вертикалі повинен бути більше 2м це реально, по дальності то вже проблематичніше, тому й не хочеться, хоча теж можна.

25. Cladotrix

А того можуть і сидіти без інтернету, що багато розумників понакладали потужних антен і не регульованих по потужності репіттерів, що глушать сигнал вишки. Я розумію що зараз працюють реби, радари і ще багато чого, але ще і це. Не тільки при самостійній установці, навіть "специ" як я зрозумів, паряться лише замірами роздачі в приміщенні, а передачею на вишку ні.

Konrad Lorenz нравится это.
  26. Cladotrix

Привіт хлопці. Щоб не пропала дарма інфа, яку я нарив для себе, поділюсь і з вами, бо важкувато розібратись самому, якщо не вникати.
    Ось посилання на те як взнати в якому діапазоні в вас працюють оператори, яких вишок більше.https://repiter.mobi/uk/articles/81...mobilnoy-svyazi-v-meste-primeneniya-repitera/ В мене більшість gsm900, хоча лове одну і dcs1800, тому репіттер замовив на gsm900, будуть і голосові впевнені, і повільний але стабільний мобільний інтернет. Це для мене пріоритетніше ніж швидкісний без голосових, та і хз чи його репіттер нормально витягне ту одну вишку, тому на 1800 забив.
    Скачуєте прогу Netmonitor чи подібну, і дивитесь яких вишок більше, 900х чи 1800, там і ARFSN показує. Де знаходяться вишки він бреше, на карті повна лажа, але я знаю де 3 точно є, одна з них в прямій видимості, наче й ще одну видно, хоча можливо то вже ТВ, на видиму мобільну і направлюсь .
    Зовнішня антена Yagi, внутрішня грибок, репіттер Lintratek kw16L 900gsm. Чому саме так.. Тому що направлена хвильова краще в зоні прямої видимості, якщо ви десь в горах чи забудові, краще беріть зовнішню панельну, вона лове і відбиті сигнали від поверхонь. Внутрішню замовив грибок, бо менш потужна, більше розсіює сигнал по кімнаті, щоб менше було опромінення, панельку не захотів бо направленої дії і потужніша. Антени бажано рознести подалі горизонтально, і хочаб 2м+ по висоті, звісно що зовнішня вище. Репіттер такий бо бюджетний нормальний , інші або дорожчі, або ломаються часто, або і те і інше. По репіттерам толково на каналі FreeTime, ремонтник, показує плати, пояснює косяки чи переваги, тому зупинився на сірому лінтратеку.
    По антенам пояснює Евгеній Радист з за поребрика, але він репіттерами барижить тому обсир@є ті що не продає, хоча торгує теж китаєм. Наче все, кому треба, користуйтесь наданою інформацією. Замовлення в дорозі, як працюватиме ще не знаю. Буде залежати ще від того як антени розміщу чи направлю. Ну і чи нормальний кабель 50Ом в комплекті, чи такий що краще не класти.

cer, Briter, Ph@ntom и ещё 1-му нравится это.