От люди..((( Аби шось урвати, а чи мене ночою паяльником не вбило то всім пофіг(( Справку з сільради хай показує шо то його, на бумажкі і я можу написати. Біометричний паспорт, справка, фото на фоні сторінки райберту і воопше то мої урали , просто я занятий був.
Подтверждаю, диммер, до 2х квт стоит до 40 грн. Иногда они перестают работать, хотя нагрузка 80вт в номинале. Пользую их повсеместно, помехи не ощущаются нигде и ничем, субъективно.
По перше, вночi спати треба По друге, хто ранiше встав - того й капцi Та й взагалi, а чого то Ви до чужого майна такий не байдужий Та й ще, а де вiдео покушения паяльника на Cladotrixа, з якими доказами Ви на паяльника жалiтися будете? А то ти диви на них, спритнi якi усi
Доброго Всім Здоровя, панове! Читав, що Ви всі тут накнопали, і сміявся від душі. Дуже Вам всім вдячний, що підняли мені настрій. І тому, всім Вам як приз - фото з мого чумодана.
Ага, такое забудешь..( Фактически мого урала отдал. В ЧС буду писать или по судам затаскаю, ещё не решил.Мож вообще прощу, когда пива выпью.
К стати неплохо вродь паяет на диоде, припой с жала не стекает, даж как рабочий режим сойдёт наверно. Я правда особо не тестил, один проводок залудил
я бы такое ни за что не простил,это же какие противооткатные колодки пропали для москвича,2,с ручками,гламурные.Одна из них даже орать могла.Наверное.Не.не простил бы.В Гаагу.Немедленно.Лично.
И паяльная станция модная вышла, ни у кого в селе такой нету. Сразу самооценка начала шкалить, еле сдерживаюсь
ну так низзя,надо хоть пилотку поперек головы напялить,руку за пазуху майки засунуть и в зеркало полюбоваться.Если похож на Наполеона-все сходится.
До речі - а може ще Ви за хвото лампачок щось запропонуєте? Якщо так, то я вже вдягяюся та чимчикую до сараю, схрони свої діставати. Не соромтеся, пропонуйте
Отакоє , вже в мене щось хочуть змутити, ну й люди пішли Вам, часом, Cladotrix не родичем доводиться?