Яб відклав паяльник та рив лисячу нору в якості сховища від ПЛАБів, а потім пускав туди тих, хто голосував за Порошенко. А тих хто за zeлемського - не пускав. Хай їм zeлемський пірцуном вкриття риє. А з паяльником паяв би дронів для ЗСУ.
Ну дрони треба мати з чого паяти, знати тонкощі, щоб свої не постраждали, і швидко відправляти готове, це на жаль нереально в моїх умовах. а так то взявся б з задоволенням. Ну і багато я не напаяю, є певні перестороги по здоров'ю, що не дадуть вийти в передовики виробництва.
проабгрейджена піде? 100% була робоча коли виймав з компа і міняв на моцнішу. правда фінтіфлятор може тра буде змастити
Забемцав чорновий датчик, на скільки вистачило провода 57-59см, 1,2Ом, 17витків. Не знаю яка там індуктивність вийшла, Вольфгрей сказав на неї забити, головне шоб намотка була страшна, нещільна, таку і зробив, ні в кого такого страшного нема. Провід орієнтовно 0,88мм² типу можна, він рекомендував1мм², сказав що нижче 0.7мм² не варто. Робити 50см і 19витків я не захотів, здалось що зажирно буде намотано. Використав обід лісапєтки без спиць, наробив крючків, на них і мотав. Орієнтовно каску ловило б на метра два з половиною, може й більше. Дарю технологію. Спочатку хотів під спойлер заховати від тих в кого слабка психіка, але передумав. Нема чого тут їм лазити, самі винуваті. Таке..
Мій найкращий учень !!! Ніхто більше не догадався шо так я і маю зробити, тіки рижик. Це заявка на червоний диплом!
Хто б казав. Хто мого т2 продає по тихому Не на часі дарувать, жінка ходе пікає. І шо? Отако от друзів і втрачають. Я всьо бачу
Можу жерти цілодобово, за рік чи два якшо якимось дивом 5 кіл наберу то це я вже розжирів. Коротше треба шукати ше