На минулій сторінці табличку виклав, рекомендують для великих датчиків багатожильний. Можна в принципі виту пару потрібного перерізу забахати з одножильних, але її теж треба мати. А якщо купувати то вже краще пв-3
Коротше я сам уявлення не маю, що можна, що не можна, це перший імпульсник з яким граюсь. Пробую розібратись
нагадаю такий матюк, "літцендрат",це скручений не як попало дротик, як раз для високих частот, був готовий, якщо не було, нарід мотав з окремих, звичайно в шовковій ізоляції. Не спец в таких котушках, але щось підказує що переріз дрота останнє що діє на настройку.
Ще коротше. Йдете до сусіда (сусідки, поштарки) і берете продовжувач у тимчасове користування. І буде вам щастя. Багатожильний дріт використовують для того щоб велика котушка буда розбірна. Індуктивність порахуйте (приблизно) в програмі coil32. Кабель від котушки до блока гарно підходить від пилососа. Взяти можна там же.
Навряд чи хтось розбирає 240 чи 250, тому рекомендували в табличці по іншій причині багатожильний. Ну те що багатожильний датчик можна розбирати то я здогадався. Та метровку думаю можна і нерозбірну забахкати, не така вже і велика, зате міцніша буде. Хз, що до індуктивності і проги може спробую, якщо вийде.
Ну це зрозуміло, чого я не сплю - дружбани zeлемського хуйла засипають місто/передмістя ПЛАБами, а zeлемський ніяк не перестане скидати ПЛАБи у своїй закоксованій голові. Тож двері гуркотять так, що ніц паяльник не втримаєш. А чого в області переможця комуністичного інтернаціонала молоді не спицця о пів на шосту у неділю не зрозуміло.
Я кожен день в пів шостого встаю, іноді взагалі не сплю, ну то таке.. Господарство і безсоння. ПС Хто там шаре в розрахунках індуктивностей в програмі, а ну порахуйте, якщо не лінь для круглого датчика 80см і 100см кількість мотків, шоб хвюрер не ліз зайвий раз в той богонеугодний гугел, переріз проводу орієнтовно 0.879мм². Виміряно штангелем і пораховано, тому не певен(( за точність. ППС Фантом, тримайтесь, співчуваю(
На сьогодні відбомбились, 14 ПЛАБів щонайменше лягло у місто/передмістя. Десь вирує пожежа. Клятий zeлемськмй ніяк не закінчить бомбити нас у своїй голові. Добре що є електрика))) Працював до о пів на першу ночі, тож буду досинати. Усім гарно наплести дротів)))
Сорян, рекомендували для 40 і 50 багатожильний, опечатка в попередньому пості, але їх теж ніхто не розбиратиме
У мене апатія на коп і трава поперла краще ніж весною. Посуха була пів року, а це парочка дощів добрячих пройшло на початку вересня . Подовжувач не треба курочити, є одинарний багатожильний . Мона бомбезну метровку забахкати, з цільного провода, навіть підпаюватись не треба, залишити кінці по півтора метри.
А хз який план, ще не вирішив по формі, 50сантиметрові ж якось закріплюють, так само і метрову. Не обов'язково класична штанга, можна примудрувати кріплення на пояс , якусь тичку, ну і катуху. Як бензокосу кріплять наприклад. Можна ходити самому з доволі великим датчиком, ним же махати не треба як з балансником.
Думав може умотати ниткою і залити клеєм дракон, розбодяжити спиртом ну і.. Датчик триматиметься купи, але не дуже жорстко, той клей типу термоклея що на плату капають. Я ним графітив раніше.
В мене був знайомий, який усю ніч пиляв та клеїв корпус під пк пєструм, на світанку оглянувши результат, з диким ревом викинув цього франкенштейна у фіртку, ледь не вгатив двірника, довго сварився з ним у ту саму фіртку. Тож я пораджу перед тим як мотати, зробити макет катухи та спробувати його на зручність користування. Я користувався рамою 1,5х1,5 та менше робити не раджу. Ходити не зручно, бемкаєш берцями по катушці, прибор реагує на металеву фурнітуру на берцях, задрочує. Тож раджу спочатку спробувати. Щоб не вгатити катушкою єдного разу зненацька ни в чому не повинну листоношу, наприклад.
А якщо робити катуху метр та махати їю рукою, щось мені підказує, що невдовзі рука буде як права клешня в краба, втричі більше за ліву. Та ще й скаліоз.... Користувався дрочеплодною рамою, що носили вдвох. Також гівняне рішення. Бо другий хоче монетник, та в хащі, а я його по полі юзаю.