Я зрозумів, що моя харизма у порівнянні з Фюрером не злітає, на відміну від даху))) Тож пішов крутити двигун до редухтора. На цей раз бензиновий. Вважаю, що взимку світло буде тільки від сонця, тож буду на петролі крутити))))
Інші розробки розсекретять ше не скоро, показую шо можу, інше натяками. Ну та й таке..Я терплю, і Ви терпіть. Не переживайте, так задумано, Да Вінчі шифрував свої нотатки, інші науковці теж. Я б міг би сказати шо я з їх компанії, але буду чесним, тупо сам не розумію шо пишу, так шо Ви тут не один Ну на любителя, 99,9% шо я пас так лазити Найшов табличку, моточних даних катух імпульсників. Для великих катух типу бажано багатожильний провід. Ну бажано не значить обов'язково. Подумую чи не використати телефонний двухжильний кабель 0,4мм. Це 0.12мм² якщо по формулі d²x0.785, в параметри перерізу приблизно підходить для метровки. Розрізати, спаяти, чи з цього "роя" нічого не вийде нормального?
Друзяки мотали з акустичного мідного кабелю. В прозорій пвх ізоляції. З одного боку, може вони такі естети, як і ті, що паяють резюки до динаміку. З іншого, після їх катушки, я таки рив оті лисячі нори.
Хто в проводках монтажних шаре? Давній, декілька десятків років, армований нитками, схожий на 28AWG по розмірам, точно заміряти штангелем не можу, але не 16, а 18 жилок. Вітаються всі версії, з адронного колайдера, не з нього, звязківці люфтваффе, не вони ну і тд. Цікавить переріз точний в мм²
Поки чекаю відповідь знатоків, трохи поміркую. Якщо там жилка одна 0,08, і їх 18ть, то S=3,14xD²/4 або 0.785хD² 0.08²=0,0064х0,785=0.0050мм² одна жилка Множим на їх кількість, 18ть, отримуєм 0.09мм². Якщо 0.06мм х 18 взагалі 0.05мм². Коротше не те..
А чого в мене в довгостроковій пам'яті що багатожильний міряють однаково з моножилою, тобто просто діаметром пучка? По картинці якийсь хороший дротік.
Не однаково, діаметр пучка не канає, діаметр в мм, а переріз в мм². Кожна жилка окремо знаходиться переріз, а потім множиться на кількість.
Коротше потрібен одинарний багатожильний недорогий монтажний провід, з 0.5-0.75мм² з якомога тоншим покриттям. Це я на датчик імпульсника гуглю
Хех.. Схоже львівяни якось інакше все рахують. Продає проводок на олх, пише: Зовнішній діаметр 0,8мм(це я так розумію він з ізоляцією міряв.) Далі пише: 7 жилок, по 0,16мм, переріз провода 0.98мм2. Ну фіг з тим по яким формулам він то все порахував, навіть знати не хочу. Як він впхав 0.98 в 0,8?
починається... Колись паяв багацько з того мгтф-а, проблема деяка зачистки, бо фторопласт не горить, шкрябав потихеньку, але дротик дуже якісний. Має недолік, він не герметичний, бо ізоляція намотана. Але мало чого боїться, це воєнка.
Блін, мгтф 0.75мм² те що нагуглив, коштує під сотку Метр! А треба їх на рамку 40м, множим і передумуєм. Пв-3 коштує 4грн, множим на 100м бухту ну і таке.. Або 4м мгтф, або 100м пв-3, ціна однакова.
не знав що аж так ціну задрали. Можливо тому що це скоріше старі совкові запаси.В інших ізоляція точно товще.
Скінчиться тим, що фюрер з сараю сусіда поцупить дріт, єдин хрін, лямпочка там перегоріла ще за часів іліча, та намотає його. Або з автівки. Тільки з жьігелів я б не брав - глючитиме.
Та є семижильник дубовий, десь.0.88мм², може трохи менше. Хз чи не затовстий. Треба я так розумію якось попасти в потрібну індуктивність, а без LC метра пеніс його знає як .. Рамка1х1м, 10витків, проводом 0.34мм2 і буде 406mH.,Варіанта два: або мавпувати точно так як в табличці, матеріали, витки, форму датчика. Або з LC метром вийожуватись орієнтуючись на індуктивність, тоді можна інші форми і переріз