Дурні китайці. Що це за ліхтарик. Зарядку перестав показувати А я ж тільки батарейки не тим боком поставив.
Ше трохи потерплю і понаписую йому в профілі шо я думаю про таке відношення З самого ранку робе нам нерви
Пан працює. Відніс на смітник бойових лазерів. Три. Радіо телехфон єдин. Памятаючи долю факсу, вирішив не пропонувати навіть. Літачок на ефірному двигуні - єдин. Дивлюсь на хлібопічку з глючною платою. Мабуть також не буду пропонувати, зніму трансформатор на дроти, та й по всьому.
Примотати радіотелефон до літачка і можна бомбанути міст. Бо Боря шось сачкує. Динаміка тіко витягнути, дома пригодиться
Білі світлодіоди замість червоних можна втулити в клон чи ні? Хочу повністю переробити передню панель теж, а червоні дихвіцит.Найшов кілька, міняю, а воно шило на мило. Ніжки все одно іржаві у всіх, папір наклеєний не пішов на користь, тягнув вологу.
Дякую, спробую. Знати ше б шо за диверсант тонюсінькі проводи на живлення поклав і датчик, (залишив,)не хочеться підривати плату від клею, а на діоди товсті , аж ті діоди викручують. Замінив гніздо датчика, якраз було, гніздо живлення залишив, але пропаяв(неконтакт+), тумблер викинув теж неконтакт, або втулю позаду, або обійдусь без нього. Паяв шось паяв діоди, найшов 3шт червоних, вирішив викинути взагалі, не світять не сильно краще стало. Переберу старі фонарики, може наколупаю десяток білих..
Я в свого клона впаював різнокольорові, щоб перший світлодіод (він означає інженерне меню та "перегруз" коли щось велике лежить не глибоко) впаяв червоний (бо в мене були всі зелені! Доречі світлодіода взяв з дитячої іграшки, купленої в аврорі, там були якісь ліхтарики на пальці вдівались різнокольорові!
Ну можу в принципі теж першого зеленого втулити чи червоного, але інші доведеться білі. Заплутався я щось з проводами, де +, а де -, крайня пара. В даташиті атмеги не розбираюсь, а провода щось не так по кольору стоять. Чи помилка, чи ні хз..Червоні (- )чомусь, ну то таке.. Але 2 підряд
Вже перекусив, поклав сині більшого перерізу на датчик, замінив майже всю проводку крім шлейфу управління та динаміка. Пошаманив але десь начудив. Половина діодів світиться через одного, починаючи з другого, а мусять типу всі при ввімкненні. Ночою не спалось, не найкращий відрізок доби для пайки.
Є, але бережу, то на новий рік. Барвниками діоди поквецяти і всьо. Зеленка, йод на крайняк. Дилетанти шукають різнокорольові діоди. Профі можуть з білих зробити любі. Майстерність та й таке, не всім дано..
Все, хлопці, не переживайте, видихайте, займайтесь своїми справами,тупив, неправильно діодів натулив. Виправив. Мабуть робитиме, датчик ще не мотав.
Бачив, я про метровку. Ну можна з цікавості підключити цей малий шо з посилки, перевірити блок, але ходити ж з ним нема сенсу, маю балансника.
Хлопці, куди всі поховались? Я паяльшик хоч і геніальний, але людина проста, не соромтесь, не комплексуйте, виходьте. Бо аж якось невдобно Порозганяв всіх свою харизмою..