Так отож. Почав гуглити ITV, гугл мені путужно та незламно напарював різні єблотівімарахфони. І тільки потім признався що то є виробник охоронних систем.
Та да. Колись дід в селі "сигналізацію" примутив до арки з виноградом, шоб знати коли малеча його тирить, вибігав і ааааа. Лякав. Так ходити почали навіть ті малі, шо ніколи той виноград в нього не рвали. Цікаво ж, за проволку посмикали, а тут дід в трусах вибігає. Задовбався і сигналку зняв.
то дід, а тут майстер на всі.... По любе знає що підключити до отих трьох реле. І хай смикають, а тута раз і катях прилетів... Блін, шо тіко в ту стару сиву голову лізе... Майже соромно.
До факсу та сигналізації можу додати сусідського песика, але без будки. За ті ж гроші. Фулл компліт. Треба брати. Навіть у Адольфа песик був. А у Фюрера - ніц немає....
Згадалось. Були дітьми, точний вік не скажу. Іноді рвали нічийні яблука на території гаража, біля неї, там стара контора була, я взагалі в своєму житті ні баштани не зносив ні сади чужі. Соромно.. По нам мужик почав кидатись бовтунами з свого подвір'я , воно поруч, через сараї, додік якийсь, досі не розумію нащо це робив, ми шкоди йому не робили, зривали по пару яблук і йшли. Дарма він так. Змовились, наготовили бовтунів дома. Багато.. Кожен приніс по десятку+-. А було нас пятеро. Знали що знов дорветься. Ну і пішла жара. Запеленгували, і через сараї по ньому пішла контрбатарейка. Відти повна тиша, хоч би муркнув. Не тільки по ньому, а і сараї, і хата, куди попало, як то кажуть і не снайпери, і пофіг куди, дістав. Після того той придурок не кидався, як відмивав сморід не знаю. Все б нічого, та був серед нас міський, пояснили йому що бовтуни це в основному покладки в гніздах, засиджені яйця, якщо навмисно не готовити самому. Ну він розстарався, засиджені то й засиджені, поліз під качку, кидався каченятами. Душогуб.Отримав від своєї бабки мздов.
В селі майже всі мої. Люблю собак. Біжать гратись. Ну є і придурошні, то з тими вже ні, таких не люблю
Нагадайло . Збирав ретро папелац , парубком був , шукав запчастини . Кажуть у Болта є , їдь у сусідськє село . Питаю чого погоняло такє болт ? Інженер , кулібін чи хто? Та ні , кажуть , не той болт шо з різьбою , а той шо в яйці ..
Підозріло якось все, зранку як осінило.. На тобі собаку, на тобі сигналізацію, я розслаблюсь, ляжу спати. А з собакою "меценат" знайомий, з сигналкою теж. Це тіко мені здається шо дехто хоче надбати то шо мені кіт вислав?
вмонилась молодість ... заліз на горище і знайшов старі діски з іграми , захотілось пограти а сучасний комп не бере , купив старенький , трохи проатгрейдив а відео карта за слаба , може в кого валяється ?
Та ше підождіть,воопше непанятна шо по чом, може мало дає. Треба ж шоб не тіко дорогу до пошти покрило, а ше якись навар.
Тобто їм заборонили факси! А от трембіту, люстерко та дими не заборонили! Цюкаво, який фляг висить у Фюрера у бункері..
Пане Кіт, заполучили факса, чи Фантом прочитав про гроші і з'їхав з теми? Шось підозріло довго не пропонує