Хех.. Акела промахнувся, насправді поклав 0.07мкф а не 0.7.. Але може й на краще. Динамік в маску нижче 8 Ом не можна, то мабуть вихідний опір такий. А для вихідного опору 5-10 Ом , зустрічав пораду що мінімально для RC ланцюжка ємність стандарт 0.1- 0,047мк. От його я і втулив, сам того не знаючи. Хай буде, надоїло колупатись, якщо раптом не допомагає, то і не заважає. На підході клон, нова цяцька
Хасиди шось мутили, або на шарка ходили пікали клоном, або вперли сало шо кіт поклав. Післязавтра побачу.
Сталось те , чого я й побоювався, і це ж не лінь було пакувати.. Велика подяка нашому рудому коту за підгін !!!. Буде з чим гратись, ше б знати шо то за гравіцапи.. Приблизно так я розпаковував при свідках В кого є зайве ружжо, охороняти майно? Я вже в селі буду вважатись заможним. Та й таке..
згадав анекдот про єврейського хлопчика, як він розказував що з бідної сім'ї і добре що народився хлопчиком....
Доречі у Фюрера факс є? Що за фюрер без факсу? Я так можна взимку сидячи в бункері, слати факсом накази листоноші. Ще й напаяти конденсаторів впоперек дінаміка, щоб якісніше слухати шуми в дротах.може підслуховує хто, а ми не в курсі.. Не усе ж життя пользовати той клятий телеграф? Віддам недорого, зі знижкою 50% наприклад)) І ще 40% за вислугу років))
Факса нема, і не треба. Як то кажуть, красиво не жив, нема чого і починати. Оно вже пейджери вибухають, а я як не як важлива персона, то мало там шо На поспілкуватись, трембіта, зеркала, на крайняк дими.
Оце я розумію енергонезалежність)))) Залишилось ще паяльник на дровах забабахати та каніфолі накрутити зі сосен)))
От Фюрер відмовився від факсу за 150 гривень, майже нового, мухою не засратого. І тепер як ленін користується телеграфом, телетайпом та тапатапком, щоб писати на хфорум пости. Тчк, зпт, отєта от всьо..... Ще тримаю, може передумає, варіант безпрограшний, там міді тіко на ці гроші можна поздавати. А от коли мені запрупунували, я не відмовився та напридбав оце, за сто сімдесят гривень. Мені тільки залізяна коробка була потрібна, щоб напхати всередину автономне живлення на 18650 роутера та оптичного модему. Але ж всередині був трансформатор на 16 вольт та якась плята. Я так розумію, що це живлення якоїсь системи сигналізації з можливістю резервного живлення, бо є місце під акум. Які ще будуть думки у шановного панства?
Для живлення паяльничка там забагато світлодіодів, та під'єднання до телехфону. Не вистачало, щоб паяльник сам замовляв собі припой, флюс та подружку. Тут якісь напівкосмічні технології, точно кажу.
Як я бачу, що це блок живлення + якась невідома дроч. Блок живлення ліворуч, якийсь тупорилий, на КРЕН, шима немає, бо немає тороїдальних трансформаторів та катушок. Праворуч якісь путужні та незламні мікросхеми. Хтось розуміє що то за вони? Та навіщо там 3 плавких запобіжника?
Микроконтроллеры PIC16C - устройства основываются на 12-и разрядной архитектуре слова программ и представлены контроллерами от 6 до 28-и выводных корпусах.
Отож то й воно, шо невідома дроч . Я б краще викинув від гріха подалі, хз шо воно робить і відки, може якесь чорнобильське, ше обкидає прищами.
Та отож. Скайнет все ближче... Вже кожна залізна коробка має свій мозок та пльограмму. А у Фюрера досі навіть факса немає, бігає по селу з трембітою на зовні, люди чортішо думають... А за дими можна зараз на буцигарню залетіти. Доказуй у суді потім, шо ти дими пускав, а не село намагався спалити.
Знаю де узяти арбалет)) А ще можу поділитись, де знаходиться мастер клас, пробач Господи, як виробити лук самотужки))
Теж за скайнет подумав, але не хотів нагнітати. Та дими, трембіта, і зеркала відпадають, ше в наводчики запишуть, поставлять галочку. З факса толку хіба динамік з трубки виколупати. І я ше від котової посилки не відійшов, поки пер додому, гила почала лізти. Тепер сижу, думаю куди заникати то все, ночою не спав, під вікнами хтось лазив.
А кнопки на пульт охорони. На гнучкий дріт можна жабу посадити. Трансформатор на мідь можна здати. Термопічкою можна взимку грітись. Тонер сусіду у вікно натрусити... Тіко треба pic спочатку відкусити, бажано вночі. Бо може на допомогу покликати.
Короч була версія шо це з Оптімуса Прайма шось, назва трансформер як би натякала. Але я на відміну від Фантома вмію гуглити, то гравіцапа до мікрохвильовки. Та й таке. Облом. Ну або таки трансформер, але не Прайм, тупо косить під побутову техніку. Я б викинув, може десиптекон якись.
щось дуже схоже є в заначці і це була сигналка на пультову охорону, правда в моєї ще сімка втикається. І точно так кришка на мікріку.