за золоту людину не зрозуміло , то про кого ? якшо з таким кругом села ходити то і гупаним можна бути , селяни вони тікі , без церемонії ...
Осьо коту Базіліо найшов на вибір тєліки паяти. І на шию чіпляється, і окуляри-бінокль, і ше купа всякого красивого типу підставок https://www.google.com/search?q=збі...ndroid-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Може мені шось спаяє хороше. Не то шо б я натякаю, просто чуйка така є..
Отакє тре . Воно паяє і не згубиться і рискалити можно на два три метри . Дєус можна викинуть у надарую непотрібні речі ... І у карбах , доречі ото червонє око розбирається .... Тіки на Запоріжсталь з ним не можна .
Налякали кота цим дядьком після штахетини і сільської дискотеки.Нашо таке поститиНу то шо сліпий 1,5 то вже ясно. Мені треба ше взнати шо з слухом, глухий чи нє. Я якось наче питав чи ні ,за резистор підбором 50-500 Ом паралельно динаміку чи навушникам.? Треба шоб напаяв спробував в мд, чи клади попруть, бо я шось нічо не поняв, не оцінив, чи слух не музичний, чи туфта якась а не порада. Споживання мд зросте точно, а от звук чи зміниться хз, як було сказано " прозорість звуку". А з нагугленого типу кустарщиною цією підрізає той резистор низькі частоти чи шо.. А ше взагалі конденсатор послідовно резистору ставлять, забув як називається ця спарка, то взагалі модняче, це десь на сайті звукоманів бачив. Найшов, Цобеля-Буше називається. https://ldsound.info/cepochka-cobelya-bushe-s-chem-ee-edyat/
В мене місця біля динаміка навалом, але до чого тут я?? Я вже своє відтулив раніше, нічо не зрозумів шо там мало помінятись. Це Хіля таке радив, резистор в паралель. От і шукаю добровольців шоб теж спробували
По перше, Фюрер натре його графітом. Бо зима доооовга. І разносторонньо розвинутий. Він може. Дай Боже щоб звичайним графітом. Не чорнобильским.
Так цікаво ж нашо він мені був про той паралельний резюк понаписував, правда уточнив шо не всім дано почуть різницю. Меломан якись чи шо..
Хай займають,просто навряд чи я до розуму доведу. Дякую за пропозицію! На лохі є по піцот прошиті і в зборі блоки, може дозрію то візьму. Я навіть з наявними мд не ходжу по факту.Стягую, а нашо хз .. Типу хоцца спробувати і фсьо.. Погрався і вже не цікаво так
провірив , підключив до блока живлення пропілікав і вийшов в робочий режим , треба три світлодіода поміняти .
Хай полежить, може ще знадобиться, їсти не просить. Так як я копаю, та така наявність хабарних місць, то я взагалі не знаю нащо підсів на це хоббі. Короч з місцями не густо, періодично зудить десь полазити, але з таким же успіхом можу на городі спробувати ранні "совєтики" пошукати. На подвір'ї взагалі дупа, якась кузня була з огризками. Пару місць перспективних і ті під мтс, чи фермою. Треба трахтур, ковш і сито. Ну ше де алкашня товклась як варіант, лісок та пляжі. Глибинник взагалі з розряду дивних забаганок
Поясню предметніше чому я підняв тему того резистора, скучно стало, згадалось і вирішив підняти питання. Вирвав колись гніздо навушників з плати ГМ4 від Нікко, конструктив блока не фонтан, шнуром навушників тупо навантаження на плату, бо гніздо не приконтачене до корпусу було. Довелось коротити на платі, переробляти вихід на динамік під навушники. Ну і отримав таку пораду.Нічого складного але хз, наче різниці не помітив, тулив резистори різного номіналу. Оце думаю чи припаяти перемінний резистор,1кОм, покрутити, погратись перевірити чи будуть зміни в треші, чи може кота загітую, у нього тесей.. В редголд я ше таке не тулив..
Нічого страшного воно мені й не треба, так темка "на поговорить". Знайдем ше якусь загадку будем думати), цю відкладем до кращих часів.